Acteurs

Hoe Tommy Flanagan zijn gezichtslittekens krijgt? Wiki, Vrouw, vermogen

Wie is Tommy Flanagan?

Tommy Flanagan is een bekroonde Schotse acteur, die bekendheid verwierf door Filip 'Chibs' Telford te vertolken in de tv-misdaaddramaserie Sons of Anarchy van 2008 tot 2014, naast tal van andere rollen die ze tot nu toe in zijn carrière heeft veiliggesteld.

Bekijk dit bericht op Instagram

Volk Pack #RisingHawk Goed om de koning te zijn (Mel Brooks) @ripfighter Kiev 2018

Een bericht gedeeld door Tommy Flanagan (@tommyflanaganofficial) op 2 juli 2018 om 12:12 uur PDT

Dus, wil je meer te weten komen over Tommy Flanagan, van zijn kinderjaren tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief zijn persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan bij ons voor de lengte van het artikel, terwijl we je voorstellen aan deze ervaren acteur.

Hoe Tommy Flanagan zijn gezichtslittekens kreeg

Tommy was een DJ voordat zijn acteercarrière op gang kwam; Toen hij op een avond een feestje verliet, werd Tommy aangevallen door overvallers en een van hen had een mes bij zich. Tommy probeerde zichzelf te verdedigen, maar werd gestoken en de aanvallers sneden zijn gezicht van oor tot oor, waardoor een wond achterbleef die bekend staat als een Glasgow Grin of Glasgow Smile. Zijn littekenverhaal maakte ook deel uit van het scenario van het personage uit de show Sons of Anarchy.

Tommy Flanagan

Tommy Flanagan Wiki: Leeftijd, Jeugd en Onderwijs

Tommy Flanagan werd geboren op 3 juli 1965 in Easterhouse, Glasgow, Lanarkshire, Schotland; zijn jeugd was nogal zwaar omdat hij opgroeide met zes broers en zussen, en zijn vader verliet het gezin toen hij nog jong was. Een van zijn broers en zussen, Andrew Flanagan, is ook acteur en woont in Glasgow. Tommy was in zijn jeugd misdienaar en vocht altijd voor zijn gezin. Toen hij oud genoeg was om geld te verdienen, ging hij op zoek naar een baan, als dj in lokale clubs. Zijn werk leidde echter tot een levensveranderende gebeurtenis, toen hij werd aangevallen en achtergelaten om te sterven. Met ernstige verwondingen werd hij overgebracht naar het ziekenhuis, maar herstelde, en het was tijdens zijn dagen in het ziekenhuis dat zijn vriend, Robert Carlyle, hem adviseerde om acteren te proberen.

Carrièrebegin

Tommy nam het advies van Robert op en werd een deel van de Carlyle's Raindog Theatre Company, en daarmee maakte Tommy zijn acteerdebuut. Zijn eerste optreden op het podium was in het toneelstuk Wasted I and II, terwijl hij ook te zien was in MacBeth en One Flew Over the Cuckoo's Nest. Hierna stapte hij over naar televisie en maakte zijn filmdebuut in 1993 met een ondergeschikte rol in de tv-serie Taggart. Twee jaar later had hij zijn eerste grote doorbraak met de rol van Morrison in de historische dramafilm Braveheart, met in de hoofdrol Mel Gibson, die ook de film regisseerde. Tommy genoot bekendheid gedurende de tweede helft van de jaren '90, eerst met de rol van Scarface in de film The Saint (1997), daarna als Leo in weer een andere succesvolle film, Face/Off, en de hoofdrol in de dramafilm Ratcatcher ( 1999), geschreven en geregisseerd door Lynne Ramsay.

Flashback Flanagan vrijdag

Gepost door Tommy Flanagan Aan Vrijdag 18 juli 2014

Stijging naar bekendheid

Geleidelijk aan werd Tommy populairder en met het nieuwe millennium begon hij meer prominente rollen te krijgen; hij was Cicero in de avonturendramafilm Gladiator in 2000, met Russel Crowe, Joaquin Phoenix en Connie Nielsen in de hoofdrollen, daarna de hoofdrol in de actie-avonturenfilm Dead Dogs Lie in 2001, en het jaar daarop had hij een bijrol in de actie-misdaadfilm All About the Benjamins, met Ice Cube als ster. In 2004 speelde Tommy een opmerkelijke rol in de sci-fi actie-horrorfilm Alien vs. Predator, terwijl hij in 2005 Brian was in de veelgeprezen film Sin City, met Mickey Rourke, Clive Owen en Bruce Willis.

Sons of Anarchy en recent werk

Tommy's harde werk wierp zijn vruchten af ​​in 2008, toen hij werd gekozen voor de rol van de outlaw biker Filip 'Chibs' Telford, te zien in alle 92 afleveringen van de Golden Globe Award-winnende serie Sons of Anarchy, wat hem bevestigde als een ster in de acterende wereld. Tijdens deze ambtstermijn werkte Tommy aan andere projecten, maar niets dat het vermelden waard was. Toen de Sons of Anarchy eenmaal was afgelopen, ging Tommy op zoek naar een nieuwe verloving en speelde hij in 2015 in de dramafilm Winter. Twee jaar later kreeg Tommy een bijrol in de westernfilm The Ballad of Lefty Brown, waarin Bill Pullman de hoofdrol had, terwijl Peter Fonda en Stephen Alan Seder naast hem stonden. Meest recent speelde Tommy in de actie-misdaadfilm Killers Anonymous (2019), en zal hij Alec McCullough spelen in de tv-serie Wu Assassins, die eind 2019 zal verschijnen. Hij werkt ook aan verschillende andere films, waaronder American Fighter, The Chickasaw. Rancher, en Casey & Mary, onder anderen.

Tommy Flanagan Netto waarde

Sinds de lancering van zijn carrière heeft Tommy in meer dan 60 film- en tv-titels gespeeld, die allemaal zijn rijkdom hebben vergroot. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Tommy Flanagan is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Flanagan zo hoog is als $ 3 miljoen, wat behoorlijk indrukwekkend is, vind je niet? Ongetwijfeld zal zijn vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat hij zijn carrière met succes voortzet.

Tommy Flanagan Persoonlijk leven, huwelijk, kinderen, vrouw

Wat weet je over Tommy's persoonlijke leven? Nou, Tommy is heel open geweest over de ups en downs van zijn persoonlijke leven. Hij is drie keer getrouwd en twee keer gescheiden; zijn eerste vrouw was Rachel en de twee waren getrouwd van mei 1998 tot 2001. Zijn tweede huwelijk was met Jane Ford, van december 2007 tot juni 2010, en in augustus van datzelfde jaar trouwde Tommy met zijn derde vrouw, Dina, met wie hij samen een dochter, Aunjanue, geboren in 2012.

Tommy Flanagan internetaanwezigheid

In de loop der jaren is Tommy behoorlijk populair geworden op sociale-mediaplatforms, met name Instagram en Twitter His officiële Instagram-pagina heeft meer dan 470.000 volgers, met wie hij zijn meest recente carrière-inspanningen heeft gedeeld, zoals de release van onder meer de film Killers Anonymous. Tommy is actief op Facebook , met meer dan 235.000, terwijl je hem kunt vinden op Twitter ook, waarop hij meer dan 230.000 trouwe fans heeft.

Hoe gaat het met jou? @robertcarlyle_ werken met deze verstandige kerel @Michaelsocha dam fijne kerel dam goede man #KillersAnoniem pic.twitter.com/VD1anhKC0D

— Tommy Flanagan (@TommyFlanagan) 12 april 2018

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente acteur, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina's en kijk wat hij nu van plan is, zowel persoonlijk als professioneel.

Aanbevolen