Muzikanten

Hoe en wanneer stierf YouTuber Daniel Kyre? Zijn Wiki Bio: Nettowaarde, Familie, Begrafenis

Wie is Daniël Kyre?

Daniel Kyre werd geboren op 6 juli 1994 in South Carolina, VS, en was een komiek, muzikant en YouTube-persoonlijkheid, waarschijnlijk het best bekend als onderdeel van het YouTube-komedietrio Cyndago, samen met Matt Watson en Ryan Magee. De groep ging in 2015 uit elkaar nadat Daniel zijn eigen leven had beëindigd.

Gepost door Daniel Kyre Aan maandag 22 juni 2015

Het vermogen van Daniel Kyre

Hoe rijk was Daniel Kyre? Vanaf medio 2018 informeren bronnen ons over een nettowaarde van $ 300.000, voornamelijk verdiend door succes op YouTube. Zijn verdiensten hadden mogelijk kunnen stijgen, ware het niet voor de tragische gebeurtenissen die hem overkwamen in het jaar dat zijn groep meer succes boekte.

Het vroege leven en het begin van een carrière

Op jonge leeftijd toonde Daniel veel talent in muziek. Toen hij opgroeide, stond hij bekend als erg aardig, maar toonde hij ook een talent voor komedie. Dit leidde ertoe dat hij door zijn jeugdvriend Ryan Magee werd uitgenodigd om hun eigen YouTube-kanaal te starten, maar daarvoor deden ze veel samenwerkingen en projecten die over het algemeen niet werden gepubliceerd. Toen ze YouTube ontdekten, besloten de twee dat het een geweldige manier zou zijn om hun talent te laten zien.

Ze begonnen hun YouTube-kanaal aanvankelijk terwijl ze in hun thuisstaat South Carolina woonden; ze produceerden komische sketchvideo's, vlogs en zelfs komische liedjes. Ze werkten ook uitgebreid samen met Mark Fischbach, beter bekend als Markiplier, een van de populairste YouTubers ter wereld. Veel van hun samenwerkingen zouden miljoenen views opleveren, en uiteindelijk nodigde Markiplier hen uit om naar Los Angeles te verhuizen en zich bij zijn groep aan te sluiten, die vaak samenwerkte, dus verhuisden ze naar Los Angeles en woonden in Markipliers YouTube-groepshuis, en nodigden ook Matt Watson uit om voegen zich bij hun team, voornamelijk als redacteur en maker van inhoud.

Bekijk dit bericht op Instagram

Het regende heel hard onmiddellijk nadat deze was genomen en zowel @kidswithproblems als zijn camera doorweekt.

Een bericht gedeeld door Daniel Kyre (@dankyre) op 15 mei 2015 om 14:00 uur PDT

YouTube-populariteit en abrupt einde

Cyndago begon een van de nieuwkomers op YouTube te worden, met hun komische inhoud en connectie met Markiplier die begon te wedijveren met die van veel andere YouTube-kanalen. Daar kwam in 2015 echter abrupt een einde aan toen Kyre besloot een einde aan zijn leven te maken. Volgens de rapporten was de laatste persoon met wie Kyre sprak zijn vader, die hij sms'te, omdat Daniel blijkbaar opgewonden was over het vooruitzicht dat hun YouTube-kanaal nieuwe hoogten zou bereiken. Aan het einde van het gesprek vroeg zijn vader of hij gelukkig was, maar kreeg geen antwoord.

Een uur later belde een paramedicus uit Los Angeles om te vragen of hij Daniels vader was. Daniel werd in kritieke toestand gevonden na een zelfmoordpoging in het huis dat hij deelde met andere Cyndago-leden en Markiplier. Volgens het medisch rapport liep hij onomkeerbare hersenschade op door een onbekende oorzaak, hoewel velen vermoedden dat het een soort verstikking was, zoals ophangen, wat leidde tot hersenbeschadiging. Na twee dagen op beademing, werd hij eraf gehaald.

zelfmoord nasleep

De dood van Kyre verraste veel fans van Cyndago en veel mensen in de YouTube-community. Het kostte wat tijd om alles te verwerken wat er gaande was, en zelfs zijn ouders hadden misschien geen idee van de gebeurtenissen. Velen waren het ermee eens dat de druk om bekendheid te behouden in een altijd competitieve YouTube-markt misschien te veel is gebleken voor de fragiele Daniel, die waarschijnlijk gemengde gevoelens doormaakte met zijn carrière en ver weg van huis was. Volgens deskundigen zou zijn dood voor veel opschudding zorgen in de online gemeenschap en van grote betekenis zijn.

Markiplier zou wat tijd vrij nemen van het maken van video's vanwege wat er is gebeurd, en mede-Cyndago-lid Ryan Magee zou ook zijn opmerkingen na het evenement plaatsen, waarin hij verklaarde dat hij Daniel nooit zal vergeten. Het officiële Cyndago Twitter-account postte dat ze hun laatste video's in 2015 zouden maken en officieel zouden ontbinden na het overlijden van Daniel. Markiplier zou doorgaan met het uploaden van een video waarin hij een vriend verloor en dat hij met veel onbeantwoorde vragen achterbleef. Cyndago zou twee laatste video's maken als eerbetoon aan Kyre voordat hij stopte met het kanaal.

Waar is Cyndago nu?


Markiplier nam een ​​lange pauze van YouTube voordat hij zijn activiteiten hervatte. Volgens zijn blog moest hij naar een therapeut en moesten andere Cyndago-leden een tijdje terug naar South Carolina voordat ze naar Los Angeles terugkeerden. Hoewel er niet veel details zijn gedeeld over de andere Cyndago-leden nadat hun kanaal is stopgezet, is het waarschijnlijk dat ze aan YouTube blijven werken als onderdeel van het team van Markiplier. Volgens zijn sociale media-pagina's is Ryan zich ook gaan concentreren op streaming en werkt hij aan zijn Twitch-kanaal. Matt Watson is zich ook gaan richten op het maken van gamecontent, ook met een Twitch-kanaal.

Aanbevolen