Beroemdheden

Imaqtpie trouwde met zijn vriendin Lisha Wei. Haar Wiki Bio, leeftijd, bruiloft

Wie is Lisha Wei? Wat is haar leeftijd?

Geboren onder het teken Ram op de 28evan maart 1993, in een niet-gespecificeerd deel van de VS, is Lisha Wei een 26-jarige Aziatische gamer, streamer en beroemdheid op sociale media van Chinese afkomst. Ze is absoluut het best bekend bij de wereld vanwege haar aanzienlijke aanwezigheid in de media als de vrouw van een van de beroemdste League of Legends Twitch-streamers aller tijden, Imaqtpie. Ze heeft ook de neiging om haar gamesessies te streamen, en daarmee slaagt ze erin enige bekendheid en erkenning van haarzelf te verwerven, hoewel niet genoeg om op afstand te vergelijken met die van haar man. Ze is dit decennium een ​​​​actieve streamer geweest.

Bekijk dit bericht op Instagram

?

Een bericht gedeeld door Lisha Wei (@leesherwhy) op 21 oktober 2017 om 20:04 PDT

Wie is Imaqtpie?

Geboren Michael Santana onder het teken Vissen op de 21NSvan februari 1992, in Margate, Florida, VS, Imaqtpie is een 27-jarige Spaanse professionele League of Legends-speler, streamer, YouTuber en beroemdheid op sociale media van Cubaanse en Colombiaanse afkomst. Hij is misschien wel het best bekend bij de wereld vanwege zijn aanzienlijke aanwezigheid in de eSports-scene en in tal van media als een van de meest gerespecteerde League of Legends-spelers tot nu toe. Hij heeft het afgelopen decennium talloze andere successen behaald tijdens zijn soms lucratieve streamingcarrière.

Hun relatie en huwelijk

Wat betreft de romantische betrokkenheid van Imaqtpie en Lisha Wei voorafgaand aan hun wederzijdse, is er bijna geen informatie over alle geloofwaardige bronnen die dit deel van hun leven nauwkeurig zou kunnen beschrijven. Het is ook niet bekend wanneer hun relatie begon, hoewel het minder bekende feit is dat Lisha degene was die Imaqtpie overhaalde om League of Legends uit te proberen, wat betekent dat ze waarschijnlijk al bijna 10 jaar samen zijn. De twee trouwden zonder een aankondiging te doen aan hun fans op de 6evan juli 2018 tijdens een zeer besloten ceremonie, die Imaqtpie bijwoonde in een shirt, korte broek en casual sneakers. Tot nu toe hebben ze geen plannen aangekondigd om kinderen te krijgen, en er is geen enkele controverse rond hun vakbond geweest. De twee werken vaak samen op elkaars streams, en er zijn er veel videos met beide op het YouTube-kanaal van Imaqtpie.

nu officieel samen?? pic.twitter.com/fYgWDQ01jl

- spookachtige lisha (@leesherwhy) 6 juli 2018

Het vroege leven en onderwijs: opgroeien in Californië

Imaqtpie groeide op in zijn geboorteplaats door zijn Cubaanse vader Jose Santana en zijn Colombiaanse moeder Maria Santana, beiden met nog onbekende beroepen; hij is blijkbaar enig kind. Als het gaat om zijn vroegste interesses, is er niet veel informatie uit gezaghebbende bronnen die details over dit deel van zijn leven zou kunnen verduidelijken, hoewel wordt aangenomen dat hij een passie voor gamen had. Wat zijn opleiding betreft, ging hij eerst naar een niet-gespecificeerde lokale middelbare school in zijn geboorteplaats, waar hij in 2010 afstudeerde. Tot nu toe is het niet bekend of hij besloot zijn studie voort te zetten door een hbo-opleiding te volgen, hoewel wordt aangenomen dat hij fulltime toegewijd aan zijn gamecarrière.

Carrière: Een jong talent

Imaqtpie speelde League of Legends in het begin nonchalant, maar vanwege zijn vaardigheid werd hij al snel opgemerkt door enkele van de meest populaire spelers van die tijd, en werd uiteindelijk gerekruteerd als AD-carry door William Scarra Li in zijn team Rock Solid. Dit team werd opgericht in april 2011, maar werd in september van hetzelfde jaar opgeheven, dus Imaqtpie voegde zich bij team Dignitas en bleef er in totaal drie jaar tot oktober 2014.

Imaqtpie

Al die tijd bouwde Imaqtpie ook een vast publiek op als Twitch-streamer, en na Dignitas ging hij naar het streamingnetwerk om zijn inkomen en invloed te vergroten. In juni 2017 werd hij gerekruteerd in team Delta Fox samen met enkele van de meest populaire spelers van het spel, zoals Dyrus, Voyboy, Shiphtur en Scarra. Hij bleef hier echter slechts twee maanden, en in november van hetzelfde jaar trad hij toe tot Meme Stream Dream Team, waar hij tot op de dag van vandaag blijft.

Als het gaat om zijn eSports-carrière, is Imaqtpie, hoewel hij een van de meest gerespecteerde spelers van het spel is, nog steeds vooral populair vanwege zijn Twitch. stromen en YouTube-video's, in plaats van toernooiprestaties.

Zijn YouTube-kanaal

Met de gebruikersnaam killertoast949 die later werd veranderd in zijn League of Legends in-game naam Imaqtpie, werd zijn YouTube-kanaal gemaakt op de 23rdvan januari 2007. Het was echter pas meer dan zes jaar later dat hij zijn eerste video uploadde, getiteld Imaqtpie - Heimerchanics, een korte video met een van zijn toneelstukken met Heimerdinger. Zijn meest bekeken video- heet Imaqtpie – 1v1 FOR $1000 TEGEN GOSU, die op dit moment meer dan vijf miljoen views heeft, en terecht, aangezien Gosu zelf een van de populairste spelers van het spel is. Deze video is gepubliceerd op de 16evan december 2015, toen was hij al een van de meest prominente gamers die er was. Tot op heden heeft zijn kanaal bijna 600 miljoen weergaven in totaal, meer dan 1,7 miljoen abonnees en blijft het groeien.

Waar wonen zij?

Het getrouwde stel woont in een modern huis in Silver Spring, Maryland. Hoewel de prijs van het huis onbekend is, is er het feit dat ze samenwonen met hun drie huisdieren - een langharige kat genaamd Mellow, een kortharige kat genaamd Smallcat, en een zwarte gekruiste hond genaamd Dapperdog. Er is ook een video- waarop het interieur te zien is samen met de genoemde huisdieren, waarin Lisha de camera vasthoudt en Imaqtpie de kijkers kennis laat maken met hun woonruimte.

Lichaams metingen

Als het gaat om haar fysieke specificaties, is er op dit moment niet genoeg informatie over de geloofwaardige bronnen om haar exacte lengte, gewicht, kledingmaten en vitale statistieken te verifiëren, maar haar lichaamsvorm wordt over het algemeen beschreven als slank. Het is bekend dat Lisha's haar lichtbruin is, haar ogen donkerbruin en dat haar teint meestal een heldere toon heeft.

Lisha Wei

Wat is de nettowaarde van Lisha Wei?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Lisha Wei is, vanaf begin 2019? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het totaal van Lisha's opgebouwde rijkdom bijna $ 300.000 is, terwijl Imaqtpie's carrière-inkomsten naar verluidt meer dan $ 1 miljoen bedragen, gemaakt door zijn gaming-expertise te tonen op Twitch en YouTube, en in verschillende eSports toernooien, het meest prominent in League of Legends. Aangezien zijn carrière zich blijft ontwikkelen, zal dit bedrag de komende jaren zeker groeien.

Bekijk dit bericht op Instagram

samen ?

Een bericht gedeeld door Lisha Wei (@leesherwhy) op 22 oktober 2017 om 16:47 PDT

Aanwezigheid op sociale media

Dankzij de steeds groter wordende greep die sociale media hebben op een wereldwijd publiek, is het in het belang van de meeste beroemdheden om hun fans op de hoogte te houden van hun activiteiten en zo hun rating en winst te behouden en mogelijk te vergroten. Lisha is zelf geen onbekende in deze populaire trend, aangezien haar toewijding om updates op haar openbare profielen te plaatsen en met haar fans om te gaan op een historisch hoogtepunt is. Haar Facebook-profiel is privé, maar haar Twitter account heeft meer dan 33.000 volgers, en haar Instagram rekening meer dan 3.000.

Aanbevolen