Modellen

Inka Williams Wiki, leeftijd, lengte, gewicht, vermogen, vriendje, Bio

Inka Williams Wiki Bio

Inka werd geboren in Melbourne, Victoria, Australië, op 9 september 1999, dus onder het sterrenbeeld Maagd en met de Australische nationaliteit - ze is populair vanwege haar modellencarrière, evenals voor haar Instagram-account.

Het vroege leven, gezin en onderwijs

Inka heeft heel weinig met het publiek gedeeld over haar vroege leven en haar familie, omdat ze haar persoonlijke zaken liever voor zichzelf houdt. Haar familie komt oorspronkelijk uit Melbourne, maar woonde 19 jaar op Bali voordat ze werd geboren. Haar moeder besloot haar in Melbourne te baren omdat ze wilde dat ze in de geboorteplaats van haar vader geboren zou worden. Ze begon met modellenwerk toen ze nog maar zes maanden oud was, omdat haar babyface perfect was voor commercials.

Gepost door Inka Williams Aan maandag 26 oktober 2015

Zodra ze oud genoeg was om in een vliegtuig te vliegen, verhuisde het gezin met haar terug naar Bali, waar ze het grootste deel van haar vroege jaren doorbracht terwijl ze regelmatig naar Melbourne ging. Ze begon acteerlessen te nemen op driejarige leeftijd, maar volgde en studeerde af aan de Canggu Community School in Bali.

Ze is een beetje geheimzinnig als het gaat om haar ouders - ze heeft geen details over haar vader en moeder gedeeld omdat ze hun privacy respecteert. Hoewel ze niet heeft gesproken over broers en zussen, is het bekend dat ze een oudere broer en een jongere zus heeft.

Carrière van een model

Inka's carrière ging door naarmate ze ouder werd, alles was enigszins verbonden met modellenwerk - ze at gezond en verscheen vaak in tv-commercials.

In 2015, toen ze 16 was, verhuisde Inka naar Londen, VK om haar modellencarrière voort te zetten en uiteindelijk wereldwijd een populair model te worden. Ze is momenteel getekend bij IMG-modellen wereldwijd, dat naar verluidt een van de beste modellenbureaus ter wereld is - Inka heeft geposeerd voor tal van populaire merken en kledinglijnen, waaronder Red Earth, H&M, Swarovski, Ripcord, Supre en BeBe, terwijl ze heeft op de voorpagina's van populaire publicaties zoals: Elle Magazine en Vogue.

Inka Williams

Inka heeft plannen voor de toekomst, want ze wil ook een carrière in de filmindustrie beginnen – ze is op zoek naar rollen en is van plan om audities bij te wonen. Tot nu toe heeft ze geen kans gehad om in een film of een tv-serie te verschijnen, maar ze heeft tijd doorgebracht met een aantal beroemdheden, en heeft zelfs de aandacht getrokken van de populaire muziekster Justin Beiber, die haar vroeg om wat geld uit te geven. tijd met hem toen ze allebei in Sydney waren - Inka was echter op het vliegveld om te vertrekken, maar stemde ermee in om een ​​andere keer af te spreken.

De meest populaire vrouwelijke modellen in Australië

Elle Macpherson en Miranda Kerr zouden de twee Australische modellen zijn die Australische modellen en modellenwerk aan de wereld introduceerden - Miranda was het eerste Australische model dat de Victoria's Secret Fashion Show liep en daarna een van de Angels werd.

Enkele van de meest populaire Australische modellen zijn Lara Worthington, die populair werd na de hoofdrol in een advertentie voor de Australia's Tourism Council - ze is momenteel 31 jaar oud en is momenteel het gezicht van Tiffany & Co. terwijl ze ook The Base Beauty oprichtte.

Jessica Hart is een model uit Sydney dat in 2000 Dolly Magazine's modellenwedstrijd won die de bovengenoemde Miranda Kerr drie jaar voor haar won. Jessica liep ook mee in Victoria's Secret Fashion Show in 2012 en 2013, en andere populaire merken waarvoor ze heeft gelopen, zijn onder meer Louis Vuitton en Dolce & Gabbana.

Een van de meest populaire Australische modellen van dit moment is Jesinta Franklin, die in 2010 Miss Universe Australia werd en tweede werd bij Miss Universe. Ze is momenteel het gezicht van warenhuis David Jones en werkt aan schietcampagnes voor de Coach en Tiffany & Co.

Inka is misschien nog erg jong en onervaren, maar de modellenindustrie verandert snel en haar naam zou binnenkort te zien zijn op de lijst van de meest populaire modellen uit Australië.

Houd van het leven en relaties

Inka is erg geheimzinnig als het gaat om haar liefdesleven, omdat ze de details van haar vroegere en huidige relaties liever voor zichzelf houdt, maar sommige details zijn bekend. Inka begon met Zak Henry te daten in 2014 toen ze 15 jaar oud was, en hij lijkt haar eerste vriendje te zijn - Zak is een Amerikaanse acteur die verscheen in de film Blended shot in 2014, en tv-series Bunheads in 2012-13, en Awkward. in 2011.

Bekijk dit bericht op Instagram

Blijf uit de buurt van hen ??ianen ???????? geluk dat deze bij mij in de buurt is opgegroeid? ???

Een bericht gedeeld door I N K A (@inkawilliams) op 29 augustus 2018 om 7:18 uur PDT

Ze ontmoetten elkaar toen ze naar de middelbare school ging en zijn sindsdien samen - er zijn geen geruchten of controverses rond hun relatie, en ze uploaden vaak foto's van zichzelf samen op hun Instagram-accounts. Omdat ze zo jong zijn als ze zijn, lijkt het er niet op dat de twee binnenkort van plan zijn te trouwen. Inka is momenteel aan het daten met Zak Henry, ze is niet getrouwd en heeft geen kinderen.

Hobby's en andere interesses

Inka is een grote fan van smoothies en heeft verklaard dat ze haar eigen smoothiebar zou openen als ze het niet te druk had met werken als model.

Ze houdt van zingen en droomde ervan een populaire zangeres te worden, maar nadat ze zichzelf had opgenomen en het resultaat had gehoord, besloot ze dat dit niet de bedoeling was. Ze is een grote dierenliefhebber en heeft zeven katten en vier honden die bij haar wonen. Ze is een linguïst en spreekt Bahasa Indonesisch, Engels, Frans, Hindoe-Balinees en Spaans.

Hoewel ze van eten houdt, is ze erg streng in haar dieet en is ze veganist. Een van de dingen waar Inka erg gepassioneerd over is, is reizen, en wat modellenwerk haar in staat stelt te doen, waarbij ze talloze aantrekkelijke locaties over de hele wereld bezoekt.

Inka is ook geïnteresseerd in filantropie en heeft geholpen geld in te zamelen voor Bali Life Foundation, terwijl ze van plan is meer liefdadigheidsevenementen bij te wonen en ook andere stichtingen te helpen.

Uiterlijk en vermogen

Inka is momenteel 19 jaar oud. Ze heeft lang bruin haar en bruine ogen, is 1,65 m lang, weegt ongeveer 51 kg en haar vitale statistieken zijn 33-22-33. Ze draagt ​​schoenen maat zes en kledingmaat twee. Volgens gezaghebbende bronnen wordt haar vermogen vanaf begin 2020 geschat op meer dan $ 500.000, en stijgt gestaag dankzij haar modellencarrière en haar Instagram-account.

Ik vond mijn Twitter-profielfoto op een muur in Londen pic.twitter.com/eqZPsRHFIR

- Inka Williams (@inka_williams) 19 juli 2017

Aanwezigheid op sociale media

Inka is behoorlijk actief op verschillende populaire sociale-mediaplatforms, omdat deze blootstelling erg belangrijk is voor haar modellencarrière. Ze lanceerde haar Twitter-account in mei 2011 en heeft meer dan 180 keer getweet. Haar Instagram-account is waar ze populair om is, aangezien het momenteel wordt gevolgd door meer dan 1,3 miljoen mensen, terwijl ze er meer dan 1.100 foto's op heeft geüpload - een deel van haar bijschrift luidt 'Earth Lover, conscious living'. Ze heeft ook een Facebook-pagina.

Inka heeft ook haar eigen website, waarop je haar portfolio, al haar hoofdartikelen, eerder werk, avonturen, video's, lees een beetje over haar , en neem contact met haar op als u vragen of suggesties heeft.

Aanbevolen