Acteurs

Is acteur Jared Sandler familie van Adam Sandler? Zijn Wiki: Debuut in Big Daddy, Parents, Net Worth, Wife, Facts

Wie is Jared Sandler? Is hij familie van Adam Sandler?

Jared Stanley Richard Sandler werd geboren op de 11eeJuli 1993, in Manchester, New Hampshire, VS, en is een stand-upcomedian en acteur, waarschijnlijk het best erkend voor de hoofdrol in filmtitels als Big Daddy (1999), Grown Ups 2 (2013) en The Ridiculous 6 (2015). Als je je ooit hebt afgevraagd of hij familie is van de beroemde Hollywood-acteur Adam Sandler, is Jared zijn neef.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik kan niet wachten op mijn debuut in Parijs! Wij Wij! (Ik ben geen domme Amerikaan)

Een bericht gedeeld door Jared Sandler (@jaredmsandler) op 29 augustus 2018 om 10:58 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

Zijn vroege leven Jared bracht zijn jeugd door in Manchester, opgevoed door zijn vader, Scott Sandler, en zijn moeder, Denise Cohen-Sandler. Wat zijn opleiding betreft, was Jared een student aan de School of Dramatic Arts van de University of Southern California. Tijdens zijn studie was hij actief als honkbalspeler.

Carrièrebegin

Over zijn carrière gesproken, Jared raakte al heel vroeg geïnteresseerd in acteren onder invloed van zijn oom, Adam Sandler , en had een grote kans op een debuut op het grote scherm toen hij nog maar zes jaar oud was, zoals hij verscheen in de komische dramafilm uit 1999 getiteld Big Daddy, geregisseerd door Dennis Dugan. De film had een enorm succes en zorgde ervoor dat Jared serieuzere aanbiedingen kreeg, dus zijn volgende rol kwam in 2002, toen hij zijn stem gaf aan Dreidel Kid in de geanimeerde muzikale komediefilm Eight Crazy Nights, samen met zijn oom Adam en Rob Schneider. In 2006 kreeg Jared een kleine rol in een andere Dennis Dugan-komediefilm - The Benchwarmers - waarna hij inactief was tot 2013, toen hij speelde in de rol van een studentenjongen in de komedie getiteld Grown Ups 2, opnieuw te zien met Adam Sandler, evenals Kevin James, Chris Rock en Selma Hayek. Al deze rollen verhoogden niet alleen zijn populariteit, maar ook zijn vermogen.

Afbeeldingsbron

Beroemd worden

In 2014 kreeg Jared het behoorlijk druk, want hij speelde een gastrol in een aflevering van de Showtime comedy-dramaserie Shameless, speelde een ondergeschikte rol in Frank Coraci's romantische komedie Blended naast Adam Sandler en Drew Barrymore in de hoofdrollen, na waarin hij ook speelde in de korte film The Two, en de fantasy-komedie-dramafilm The Cobbler, hoewel de rol niet genoemd werd. Hij zette echter zijn carrière voort en werd het jaar daarop gecast als Timmy in de korte film Boys I Used To Babysit, waarna hij te zien was in filmtitels als Paul Blart: Mall Cop 2, Pixels en als Danny in een andere korte film getiteld Samezies, die hij ook schreef, regisseerde en produceerde. Daarna deed hij een voice-over in de animatiefilm Hotel Transylvania 2 (2015), en speelde hij de rol van Babyface Patch in de westerse komedie The Ridiculous 6, in hetzelfde jaar, wat een aanzienlijk bedrag aan zijn vermogen toevoegde. Hij begon het jaar daarop met gastrollen in de tv-serie The Goldbergs, Sing It! en Typisch Rick, gevolgd door zijn vertolking van DJ in de komische avonturenfilm The Do-Over.

Bekijk dit bericht op Instagram

Sandy Wexler première!

Een bericht gedeeld door Jared Sandler (@jaredmsandler) op 6 april 2017 om 19:28 PDT

Recente jaren

Om verder te praten over zijn carrière, speelde Jared ook in de komische film Sandy Wexler samen met Adam Sandler, Jennifer Hudson en Kevin James, waarna hij verscheen als Matt in het drama Hooked, geregisseerd door Max Emerson, beide in 2017. Meest recentelijk, hij werd gecast in de komedie de week van , portretteerde Nathan in de komedie Father Of The Year, en speelde als Billy Bob in de fantasy-dramafilm The Little Mermaid, allemaal in 2018. Bovendien wordt aangekondigd dat hij Trenton James zal spelen in de film Loners, dus zijn vermogen zal vrijwel zeker toenemen.

Stand-upcomedian

Naast zijn betrokkenheid bij de entertainmentindustrie als acteur op het grote scherm, is Jared ook actief als een stand-upcomedian , en treedt regelmatig op bij Comic Strip Live samen met comedians als zijn oom Adam, Nick Swardson, David Spade en Rob Schneider. Bovendien heeft Jared als gastheer gewerkt op locaties als Eastville Comedy Club in New York City en The Laugh Factory in Las Vegas en Hollywood, waardoor zijn vermogen verder is toegenomen.

Gepost door Jared Sandler Aan vrijdag 12 mei 2017

Jared Sandler Netto waarde

Zijn carrière begon in 1999 en sindsdien is hij een actief lid van de entertainmentindustrie als acteur. Dus als je je ooit hebt afgevraagd hoe rijk Jared Sandler is, wordt door gezaghebbende bronnen geschat dat de totale omvang van zijn vermogen meer dan $ 1,1 miljoen is, verzameld tijdens zijn succesvolle carrière.

Het leven achter de schermen

Wat zijn persoonlijke leven betreft, gaat Jared Sandler volgens sociale-mediasites uit met een meisje genaamd Tierney McCauley.

Bekijk dit bericht op Instagram

Altijd goed om @mooviemic op de set in New York te zien! En wie deze foto nam en me vertelde dat ik mijn hoofd naar binnen moest leunen, maakte me klaar voor mislukking

Een bericht gedeeld door Jared Sandler (@jaredmsandler) op 31 oktober 2018 om 17:01 uur PDT

In zijn vrije tijd is Jared actief op zijn official Instagram account, dat hij niet alleen gebruikt om zijn aankomende projecten te promoten, maar ook om verschillende foto's uit zijn privéleven te plaatsen.

Aanbevolen