Modellen

Is Ashley Alexiss getrouwd? Wiki: Verloofd, Bruiloft, Netto waarde, Kleding

Wie is Ashley Alexiss?

Geboren Ashley Alexiss Smith op de 25evan november 1990, ze is een Amerikaans model en ondernemer, die beroemd werd nadat ze drie keer in het Playboy-magazine stond. Ze werd vooral bekend als plus-size model, en later ook door het creëren van haar eigen lijn van plus-size badmode.
https://www.instagram.com/p/BhvTv2aFjvj/?taken-by=ashalexiss

Ashley Alexiss' kinderjaren


Alexiss, geboren in Boston, Massachusetts, is de dochter van Velvet Smith. Ze ging naar de Northeast Regional Metropolitan High School en ging later naar de Kaplan University, waar ze afstudeerde met een bachelor in communicatie en later een MBA met als hoofdvak bedrijfskunde en communicatie.

Afgezien van haar academische succes, streefde Alexiss er ook naar om haar passie voor modellenwerk en optreden te verbeteren, wat haar ertoe bracht verschillende professionele lessen te volgen. Ze studeerde ook film- en soap-acteren en dansen met verschillende genres, waaronder tap, jazz en hiphop.
https://www.instagram.com/p/BhhaytIldyV/?taken-by=ashalexiss

De carrière van Ashley Alexiss

De carrière van Alexiss begon in 2006 en werkte eigenlijk als een professioneel plus-size model, en deze optredens leidden er later toe dat ze werd opgenomen in de Exposure 101, 2010-kalender. Sindsdien is ze te zien geweest in verschillende tijdschriften, waaronder Sexy Skin Magazine, Maxim, New England Hiphop, RG Magazine en American Honey, die allemaal aan haar vermogen hebben bijgedragen.

Vrouw in rood ? COCOON Maldiven

Gepost door Ashley Alexiss Aan zaterdag 17 februari 2018

Van al haar tijdschriftartikelen was het het werk van Alexiss voor Playboy dat haar de meeste erkenning opleverde. In 2010 was ze de 3rdfinaliste in de Playboy Miss Social Campaign en het jaar daarop bereikte ze de top 15 finalisten van Playboy Intimates. Ze sierde ook de pagina's van Girls Next Door van Playboy Zuid-Afrika in 2011. Haar werk in Playboy en in verschillende andere tijdschriften heeft haar carrière als model en ook haar vermogen naar een hoger niveau getild.

Ik ben zo trots dat ik geboren en getogen ben in Boston. Mijn patriotten zijn gebonden aan de Super Bowl en ik kan niet nog 2 weken wachten!!! Woooooo

Gepost door Ashley Alexiss Aan zondag 21 januari 2018

Naast haar werk in tijdschriften, is Alexiss ook een merkambassadeur geworden; ze heeft gewerkt met merken als Pink Lipstick Lingerie, Starwear Bikini's en Single Eyewear.

Alexiss stapte later over op muziekvideo's. Ze heeft met verschillende artiesten gewerkt, waaronder Yeshua Alexander, Erick Emmanuel, Thirteen Yards to Victory en Andrew Bees, en verscheen in hun muziekvideo's, werken die ook hebben bijgedragen aan het verhogen van haar rijkdom.

VA VA VOOM Pinup Meisjeskledingwww.AshAlexiss.com

Gepost door Ashley Alexiss Aan maandag 20 november 2017

Tegenwoordig staat Alexiss nog steeds in de schijnwerpers en verschijnt ze regelmatig in de realityshow Fix My Mom op het Oxygen Network, samen met haar moeder, Velvet. Ze heeft ook haar eigen badkledingbedrijf dat ze in 2014 lanceerde, dat zich specifiek richt op vrouwen met een grotere maat zoals zijzelf, en badkleding maakt voor hun lichaamstype.
https://www.instagram.com/p/BbSM_Gkhp0a/?taken-by=ashalexiss

De nettowaarde van Ashley Alexiss

Vanaf begin 2018 en op basis van gezaghebbende bronnen wordt het vermogen van Alexiss geschat op meer dan $ 1 miljoen, die ze heeft kunnen verwerven door jarenlang modellenwerk te doen, in verschillende tijdschriften te verschijnen en met verschillende merken te werken. Haar werk op televisie en haar eigen bedrijf hebben ook bijgedragen aan haar rijkdom.

Lichaamsmeting van Ashley Alexiss


De lichaamsmeting van Alexiss omvat een hoogte van 5 voet en 3 inch (158 cm) met lichaamsstatistieken van 36-28-38
https://www.instagram.com/p/BcddkYgh6hq/?taken-by=ashalexiss

Het persoonlijke leven van Ashley Alexiss

Wat haar persoonlijke leven betreft, is Alexiss nog niet getrouwd, maar verloofd met haar vriend Travis Yohe. De twee verloofden zich op de Malediven, maar hebben nog geen plannen wanneer en waar ze zullen trouwen.
https://www.instagram.com/p/Bf68AXXlWT-/?taken-by=ashalexiss
Afgezien van haar werk, is Alexiss ook een bekende pleitbezorger voor mensen met borstkanker - ze heeft haar eigen voorlichtingscampagne over borstkanker genaamd Cleavage for the Cure.

Aanbevolen