Tv-Beroemdheden

Is de beroemde komiek Petri Hawkins-Byrd van Judge Judy getrouwd? Zijn Wiki: Vrouw, Nettowaarde, Salaris, Familie

Kom meer te weten over zijn vroege leven en opleiding

Petri, de oudste van vier, groeide op in de wijk Crown Heights in Brooklyn met zijn twee jongere broers en een jongere zus. Hij ging naar de Eastern District High School en schreef zich na zijn toelatingsexamen in bij Hostos Community College, en behaalde later, eind jaren 80, een diploma strafrecht aan het John Jay College.

Carrièrebegin

Begin jaren '80 vond Petri een plaats voor zichzelf in het Brooklyn-circuit van het New York City Court System als gerechtsdeurwaarder, zodat alle processen in de rechtbank zonder problemen verliepen. Na een paar jaar trad hij toe tot de Family Court-afdeling van Manhattan, waar hij begon te werken met rechter Judith Sheindlin, met wie hij in de daaropvolgende jaren een hechte relatie ontwikkelde.

Verhuizen naar San Francisco

Petri was al getrouwd en had kinderen en besloot met zijn gezin naar San Francisco te verhuizen en een baanaanbieding aan te nemen om voor de US Marshals Service te werken. Rechter Judy – Petri kwam naar haar toe dat 'als je een deurwaarder nodig hebt, mijn uniform nog steeds past'. De twee ontmoetten elkaar bij Judy's huis om over de functie te praten, en Petri accepteerde het aanbod en werd zo de gerechtsdeurwaarder in Judy's show.

Stijging naar bekendheid

Sinds de start van de show in 1996 is Petri de gerechtsdeurwaarder, de persoon die verantwoordelijk is voor het op orde houden van de rechtszaal, het verstrekken van materiaal tussen de rechter en de procespartijen en andere taken, waaronder het stoppen van woordenwisselingen tussen eisers en gedaagden. Hij verscheen in meer dan 1.000 afleveringen van de bekroonde show, verdiende naam in de rechtszaal, maar zijn toewijding heeft ook andere deuren voor hem geopend.

22 Years and Counting ‼️ We zien er toch hetzelfde uit? #judgejudy #teamwerk #voor altijd vrienden #familie #fbf pic.twitter.com/cc9KHv6Ebb

— Petri Hawkins Byrd (@ByrdtheBailiff) 24 februari 2018

Acteerdebuut en verdere carrière

Met de opkomst van zijn populariteit probeerde Petri zichzelf als acteur. Slechts een jaar na zijn eerste verschijning op het scherm, maakte hij zijn acteerdebuut in de Primetime Emmy Award-genomineerde tv-serie Nash Bridges, met in de hoofdrollen Don Johnson, Cheech Marin en Jodi Lyn O'Keefe. Vervolgens gaf hij de stem van Baron Samedi voor de videogame Akuji the Heartless in 1998, en in 2000 had hij een ondergeschikte rol in de film Playing Mona Lisa. Twee jaar later had hij zijn eerste hoofdrol, als rechercheur Meyers in de dramafilm Redemption of the Ghost, naast Gene Bicknell en Monty Cox. Hij had verschillende andere opmerkelijke rollen, waaronder als Lenny in de dramafilm A Deeper Love in 2007, en de titulaire rol in de film Tom Hennessy in 2013, waarvoor hij de Best Action Sequence- Feature Award won, uitgereikt door de Action on Film International. Filmfestival, VS. De afgelopen jaren werkte hij aan een aantal projecten, waaronder de films Under the Palm Tree en Rabid Christmas.

Je wist dit zeker niet - Petri is een M.C.

Wanneer hij niet in de rechtszaal is en een nieuw seizoen van de populaire Judge Judy-show aan het filmen is, heeft Petri gediend als een M.C. en heeft op veel verschillende evenementen gesproken, waarbij hij zijn kennis en ervaring over tal van onderwerpen aan anderen heeft doorgegeven.

Hoe rijk is Petri Hawkins-Boyd precies?

Welnu, sinds hij zijn carrière in de jaren '80 begon, heeft Petri een behoorlijk vermogen opgebouwd. Volgens gezaghebbende bronnen wordt Petri's vermogen geschat op $ 3,5 miljoen, een bedrag dat hij tijdens zijn succesvolle carrière heeft verdiend. Hij heeft nooit opgeschept over zijn waardevolle bezittingen zoals vele andere beroemdheden, maar in plaats daarvan hield hij zich onopvallend en liet hij zijn werk voor hem spreken.

Het leven achter de schermen

Petri is sinds 1980 een getrouwde man; hij trouwde met zijn middelbare schoolliefde Felicia en sindsdien zijn ze ouders geworden van vier kinderen. Hoewel het paar wat ontberingen doormaakte en geruime tijd gescheiden leefde, kwamen ze uiteindelijk weer bij elkaar en keken ze nooit meer terug op de tijd die ze samen doorbrachten. Hij houdt het liefst alle informatie die niet met zijn carrière te maken heeft, verborgen voor de media, maar dankzij het harde werk van een journalist komt Petri's persoonlijke leven ook in de schijnwerpers.

Petri heeft zijn deel gedaan voor de gemeenschap

Sinds hij een gerespecteerde persoonlijkheid is geworden, heeft Petri een manier gevonden om zijn deel aan de gemeenschap te geven; hij heeft een aantal liefdadigheidsorganisaties gesteund en heeft gediend als de nationale voorzitter van de O.K. Program, een organisatie die zich richt op empowerment van jonge zwarte mannen. Verder is Petri bestuurslid van het op geloof gebaseerde jeugdprogramma, Teen Center USA.

Aanwezigheid op sociale media

Petri kwam in 2011 bij Twitter en hoewel velen zouden denken dat hij niet van sociale media en andere moderne technologieën houdt, heeft hij bewezen dat ze allemaal ongelijk hadden. Petri heeft Twitter voornamelijk gebruikt om zijn werk te promoten, vooral op Judge Judy. Er zijn er niet veel die hem hebben gevolgd, slechts ongeveer 10.000 mensen, maar dit is je kans om in contact te komen met Petri Hawkings-Boyd.

Rollen zijn omgekeerd ... Wat denken jullie? ? ? #SetLife #ByrdtheBailiff of #JudgeByrd pic.twitter.com/kZP881bUo2

— Petri Hawkins Byrd (@ByrdtheBailiff) 16 maart 2018

Tot slot, als je geïnteresseerd bent, ontdek zijn lengte en gewicht

Zijn fysieke ondersteuning is sterk. Als hij op je afkomt met 6 voet 2 inch en 240 pond, zou hij geen succesvolle deurwaarder zijn als hij er anders uitzag.

Aanbevolen