Worstelaars

Is Jason Jordan (WWE) echt de zoon van Kurt Angle? Wiki Bio, ouders, vrouw

Wie is Jason Jordan?

Nathan Everhart werd geboren op 28 september 1988 in Tinley Park, Illinois, VS, en is een professionele worstelaar, vooral bekend door zijn werk in World Wrestling Entertainment (WWE) onder de ringnaam Jason Jordan. Hij staat bekend om zijn tijd bij het team American Alpha naast Chad Gable, en als de verhaallijnzoon van Kurt Angle.

https://www.youtube.com/watch?v=Ad4AtOYuTs0

De nettowaarde van Jason Jordan

Hoe rijk is Jason Jordan? Vanaf begin 2019 informeren bronnen ons over een nettowaarde van $ 550.000, verdiend door een succesvolle carrière als professionele worstelaar. Hij heeft momenteel geen camera-optredens vanwege een nekblessure, maar werkt samen met het productieteam van WWE. Naarmate hij zijn carrière voortzet, wordt verwacht dat zijn vermogen ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Jason groeide op in Tinley Park en begon op jonge leeftijd met amateurworstelen, denkend dat het hetzelfde was als professioneel worstelen dat hij op televisie zag. Hij ging naar de Victor J. Andrew High School en tijdens zijn tijd daar deed hij mee aan drie sporten, waarbij hij deel uitmaakte van de worstel-, honkbal- en voetbalteams van de school.

Nadat hij was afgestudeerd aan de middelbare school, schreef hij zich in aan de Indiana University en streden om de school in de Big Ten-conferentie voor worstelen, waar hij drie keer een nationale kwalificatiewedstrijd werd bij NCAA Division I. Hij stond drie jaar op rij in de top 15 van de natie , met behulp van snelheid en behendigheid om grotere tegenstanders te bestrijden. Tijdens zijn laatste jaar behaalde hij een 35-0 record en werd hij tweede in de natie op de ranglijst. Hij studeerde af met een graad in de biologie, met als bijvakken scheikunde, geneeskunde en sociale wetenschappen. Hij wilde aanvankelijk tandarts worden, maar zette zijn pad daar in de wacht om zich te concentreren op worden een professionele worstelaar.

Jason Jordan

ontwikkelingsgericht

In 2010 werd Jordan gescout door een WWE-roadagent en werd hij uitgenodigd voor een WWE-try-out, waardoor hij een contract kreeg aangeboden. Hij wilde echter eerst zijn hbo-opleiding afronden. Na zijn afstuderen tekende hij een ontwikkelingscontract en begon hij te werken met Florida Championship Wrestling (FCW) onder de naam Jason Jordan. Hij maakte sporadische live-optredens en werk voor de camera totdat FCW werd vervangen door NXT ; hij was de ene helft van het FCW Florida Tag Team Championship voordat het werd gedeactiveerd. In 2012 begon hij op NXT-televisie te verschijnen, maar met weinig aandacht voor de komende twee jaar.

Vervolgens begon hij een verhaallijn met Chad Gable, wat ertoe leidde dat de twee samenwerkten als een tag-team. Ze namen deel aan de Dusty Rhodes Tag Team Classic en bereikten de halve finale bij NXT Takeover: Respect. Ze namen vervolgens de naam American Alpha aan en wonnen de NXT Tag Team Championships en versloegen The Revival bij NXT Takeover: Dallas. Ze verloren echter hun titels bij het volgende pay-per-view-evenement, waardoor ze van NXT naar de hoofdselectie gingen en zich bij het WWE SmackDown-merk voegden.

Ik ben klaar om deze week aan te vallen en enorme verbeteringen aan te brengen! Ik heb geprobeerd de prijs in de gaten te houden en naar het grote geheel te kijken. Ik ben nog steeds op weg naar herstel en ik ben erg optimistisch over het terugkeren naar waar ik thuishoor! pic.twitter.com/hven7dXOFF

— Jason Jordan (@JasonJordanJJ) 11 november 2018

Hoofdrooster

American Alpha begon te concurreren in SmackDown en won een tagteam-wedstrijd van 12 man, waardoor ze deelnamen aan een tagteam-toernooi voor het WWE SmackDown Tag Team Championship. Ze gingen door naar de halve finales, maar konden de finale niet bereiken omdat Gable werd aangevallen door The Usos. Ze namen vervolgens deel aan de Survivor Series in de 10-tegen-10 traditionele eliminatiewedstrijd van het tag-team waarin ze werden uitgeschakeld door Luke Gallows en Karl Anderson. Daarna versloegen ze The Wyatt Family om het SmackDown Tag Team Championship te winnen en hielden de titel 84 dagen vast voordat ze het aan The Usos verloren.

Na hun nederlaag gingen de twee stilletjes uit elkaar, toen Gable een singles-concurrent werd, terwijl Jason werd opgeroepen voor de Rauw merk na een ontwikkeling waardoor hij de verhaallijnzoon van Kurt Angle is. Tijdens zijn tijd daar nam hij twee keer deel aan het Intercontinental Championship tegen de Miz, maar was beide keren niet succesvol vanwege inmenging van de Miztourage. Daarna begon hij te werken met Seth Rollins als een vervangende tagteam-partner, waardoor ze het Raw Tag-teamkampioenschap wonnen, waardoor hij de eerste was die de SmackDown-, Raw- en NXT Tag Team-kampioenschappen hield. Ze verloren later de titel bij de Royal Rumble, en hij werd van de televisie afgeschreven, zodat hij een operatie kon ondergaan om een ​​nekblessure te herstellen.

Klaar om op te stappen.

Gepost door Jason Jordan Aan dinsdag 5 december 2017

Priveleven

Over zijn persoonlijke leven is er niet veel bekend over Jordans romantische relaties. Veel bronnen stellen dat hij vrijgezel is, hoewel hij geen informatie heeft onthuld over een van zijn vorige partners, en het is waarschijnlijk dat hij dit aspect van zijn leven weghoudt van de media. Er gaan geruchten dat een van de redenen waarom hij onlangs een backstage-rol in WWE heeft gespeeld, te wijten is aan het feit dat zijn herstel op gespannen voet staat.

Zelfs na een succesvolle operatie heeft hij nog steeds moeite om terug in topvorm te komen, omdat een van zijn handen moeite heeft met grijpen, wat betekent dat er grotere schade kan zijn - als het waar blijkt te zijn, kan dit het einde betekenen van zijn professionele worstelcarrière. Net als vele professionele worstelaars, is hij online aanwezig via een account op de sociale-mediawebsite Twitter, waarop hij updates over zijn gezondheid plaatst en ook nieuws in de worstelwereld volgt. Hij had eerder een Instagram-account, maar sloot dat onlangs om onbekende redenen af.

Aanbevolen