Acteurs

Is Kara Killmer familie van Val Kilmer? Haar bio: debuut in Chicago Fire, echtgenoot Andrew Cheney, ouders, bruiloft, nettowaarde

Wie is Kara Killmer?

Kara Killmer werd geboren op 14 juni 1988 in Crowley, Texas, VS, en is een actrice die misschien het best bekend staat als haar hoofdrol in de NBC-serie Chicago Fire, waarin ze Sylvie Brett speelt. Ze speelde ook in de reality-webserie If I Can Dream.

Gepost door Kara Killmer Aan maandag 8 maart 2010

De rijkdom van Kara Killmer

Hoe rijk is Kara Killmer? Vanaf eind 2018 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 1 miljoen, verdiend door een succesvolle carrière in acteren. Ze heeft tijdens haar carrière ook aan verschillende films gewerkt, en naarmate ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Onderwijs en loopbaanbegin

Kara groeide op in Crowley, en na haar toelating tot de middelbare school, schreef ze zich in aan de Baylor University in Waco, Texas, waar ze in 2010 afstudeerde met een graad in uitvoerende kunsten. Kort na het voltooien van haar opleiding werd ze gecast in de Hulu reality-webserie getiteld If I Can Dream, waarin deelnemers probeerden de entertainmentindustrie te bereiken. De show is gemaakt door Simon Fuller en volgt artiesten die verhuizen naar een huis vol met talloze camera's.

Elk van de deelnemers blonk uit in creatieve kunsten, mode of sport, en volgde hen terwijl ze probeerden te slagen in hun eigen vakgebied. Gedurende deze tijd was ze gewoon een aspirant-actrice en nam ze acteerlessen van John Kirby terwijl ze ook castingoproepen bijwoonde. De show liep in totaal 32 afleveringen in het seizoen, en hoewel niet verlengd, was het genoeg voor Kara om meer te krijgen acteerprojecten , waaronder een gastrol in een aflevering van Jane By Design.

Bekijk dit bericht op Instagram

Laten we, terwijl we ons voorbereiden op een sneeuwstorm, denken aan gelukkigere, warmere en zonnigere tijden. #nbcchicagofire #chicagowinter #setlife #imissthesun

Een bericht gedeeld door Kara Killmer (@karebearacares) op 8 februari 2018 om 12:55 uur PST

Carrière Prominentie en Chicago Fire

In de komende jaren had Killmer verschillende projecten, waaronder korte films zoals Remnant en Prank. Ze verscheen ook in afleveringen van Scary Tales, Rosa the Imposter, en had een rol in de televisiefilm Horizon. In 2014 werd ze gecast in de sciencefictionpiloot voor Tin Man die Athena True speelde, maar de show werd niet opgepikt door het netwerk.

Ondanks dat was ze gips in een hoofdrol in de NBC-serie getiteld Chicago Fire, als paramedicus Sylvie Brett ter vervanging van Lauren German. De serie is de eerste aflevering van de Chicago-franchise door Dick Wolf en volgt brandweerlieden en paramedici van Firehouse 51 van de Chicago Fire Department. De personages riskeren vaak hun leven om inwoners van Chicago te redden en te beschermen. Ze is sinds het derde seizoen bij de show en een zevende seizoen wordt eind 2018 uitgezonden. Sinds ze deel uitmaakt van de Chicago-franchise, is Killmer ook verschenen in andere Chicago-shows, waaronder Chicago PD, waarin ze een terugkerend rol, en Chicago Med, waar ze in 2015 ook als terugkerend personage bij kwam.

Latere projecten

In hetzelfde jaar dat Kara bij Chicago Med kwam werken, werd Kara gecast in de film Beyond the Mask samen met Andrew Cheney en John Rhys-Davies - die haar speelfilmdebuut markeerde - en is een historische actie-avonturenfilm die zich afspeelt tijdens de Amerikaanse Revolutie, na een ex -huurling die zichzelf probeert te verlossen door een gemaskerde burgerwacht te worden met als doel de Britten in de koloniën omver te werpen. Twee jaar later had ze een gastrol in de juridische drama-televisieserie Chicago Justice, de vierde aflevering van de Chicago-franchise, en volgt ze onderzoekers en openbare aanklagers bij het Cook County State Attorney's Office, maar de show liep maar voor één seizoen voordat het werd geannuleerd, waardoor het de eerste van de Chicago-serie is die eindigt.

Enkele van haar nieuwste projecten zijn een gastrol in de serie Special Skills en de televisiefilm My Husband's Secret Life, waarin ze Jennifer Jones speelde.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Killmer in 2016 met acteur Andrew Cheney trouwde - de twee verschenen samen in Beyond the Mask. In haar vrije tijd houdt ze van wandelen, schilderen en schrijven. Ook brengt ze een deel van haar vrije tijd door met familie en vrienden.

Mijn favoriete reisorganisatie. #de botsing #rockon Robbie is een geduldige man. ?? pic.twitter.com/jYAnN6v80H

— Kara Killmer (@karakillmer) 26 oktober 2018

Veel mensen koppelen haar aan een andere populaire acteur, Val Kilmer, vanwege hun bijna identieke achternamen, maar ze zijn niet verwant. Net als tal van actrices is Killmer zeer actief online via sociale media, met accounts op Instagram, Twitter en Facebook. Ze doet voornamelijk updates over haar professionele leven en promoot enkele van haar recente inspanningen, waaronder het speuren naar regiewerk. Ze plaatst veel foto's met vrienden en collega-castleden van Chicago Fire. Haar Facebook-pagina is de minst actieve van de drie, heeft heel weinig berichten en is sinds 2017 niet meer bijgewerkt.

Aanbevolen