Journalisten

Heeft Kelly Tilghman een partner? Haar Wiki: Echtgenoot, Huis, Dochter, Golf, Carrière

Wie is Kelly Tilghman?

Kelly Tilghman werd geboren op 6 augustus 1969 in North Myrtle Beach, South Carolina, VS, en is een omroeporganisatie, vooral bekend als de eerste vrouwelijke golfomroeper van de PGA Tour. Ze werkt ook als een van de omroepen voor The Golf Channel.

Bekijk dit bericht op Instagram

Guan Tianlang met Kelly Tilghman van #GolfChannel op de #GolfCentral set na Rd 3 bij #ZurichClassic.

Een bericht gedeeld door Golfkanaal (@golfchannel) op 27 april 2013 om 10:41 uur PDT

De rijkdom van Kelly Tilghman

Hoe rijk is Kelly Tilghman? Vanaf eind 2018 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 5 miljoen, verdiend door een succesvolle carrière als golfomroep. Ze behandelt talloze evenementen gedurende elk golfseizoen en heeft ook eerder collegegolf gespeeld. Naarmate ze haar carrière voortzet, wordt verwacht dat haar vermogen ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven, onderwijs en professioneel golf

Kelly groeide op in een gezin dat zeer betrokken was bij golf, aangezien haar ouders 22 jaar lang een golfbaan bezaten en exploiteerden. Ze is opgegroeid in de sportindustrie, en heb de sport geleerd van golf op zeer jonge leeftijd. Nadat ze was afgestudeerd aan de middelbare school, verdiende ze een studiebeurs en schreef ze zich in aan de Duke University, waar ze speelde met het vrouwengolfteam van de universiteit, en in 1990 won ze het door Furman University georganiseerde evenement genaamd de Lady Paladin Invitational. Kelly studeerde af met een graad in politieke wetenschappen en geschiedenis, waarna ze besloot zich te verdiepen in professioneel golfen, waarbij ze speelde in verschillende landen, waaronder Australië, landen in Europa en Azië. Ze leerde mensen ook golfen, maar na vier jaar, van 1992 tot 1996, stopte ze met het spelen van de sport en richtte ze zich op een uitzendcarrière. Ze werd een van de oorspronkelijke leden van The Golf Channel en werkt al vanaf het begin met het netwerk samen.

Afbeeldingsbron

The Golf Channel en PGA

Als een van de oorspronkelijke omroepen van The Golf Channel, was Tilghman het co-anker van de show Golf Central, en presenteerde hij ook de uitzendingen van de Sprint Post Game en Live From..., samen met tal van andere originele programma's op het netwerk, waaronder De grijze gans 19eHole en Academy Live. Ze verscheen vaak op de baan om verslag uit te brengen over actuele golfevenementen, als onderdeel van het live toernooiteam van het netwerk.

In 2007 leidden haar populariteit, kennis van het spel en ervaring met het uitzenden van de sport ertoe dat ze een 15-jarig contract tekende bij de PGA Tour. Met het contract zal The Golf Channel de eerste drie evenementen van het jaar uitzenden, inclusief de verslaggeving op weekdagen van alle tourevenementen. Ze zullen ook de evenementen van het tegenovergestelde veld en de Fall Series-evenementen volledig dekken. Vervolgens begon Kelly samen te werken met hoofdanalist Nick Faldo, waarbij de twee het hoofduitzendteam voor PGA Tour-uitzendingen vormden.

Wat een sensatie om mijn laatste dag door te brengen @GolfChannel de trofee geven aan @McIlroyRory
Arnold zou zo trots zijn om je zijn kampioen te noemen! pic.twitter.com/9kiG1UNHiF

- Kelly Tilghman (@KellyTilghmanGC) 19 maart 2018

Incident met Tiger Woods

In een 2008 PGA Tour Telecast samen met Nick Faldo, maakte Kelly een grapje over het lynchen van Tiger Woods in een steegje nadat Nick commentaar had gegeven op jongere spelers die zich met Woods verenigen. Er was geen kwade bedoeling met de opmerking, en zelfs de agent van Tiger Woods zei dat hij niet dacht dat er sprake was van kwade bedoelingen. Desondanks brachten talloze nieuwszenders de uitzending onder de aandacht, wat ertoe leidde dat burgerrechtenactivist Al Sharpton zeer luidruchtig werd dat Kelly onmiddellijk moest worden ontslagen. Ze bood enkele dagen later tijdens een uitzending haar excuses aan voor haar opmerkingen.

Afbeeldingsbron

Hoewel de Golf Channel aanvankelijk een standpunt had om haar niet te schorsen als gevolg van de opmerkingen, zorgde de aanhoudende controverse ervoor dat het netwerk hun beslissing terugdraaide en haar twee weken schorste. Sharpton bleef aandringen op haar ontslag en wilde de leidinggevenden van Golf Channel ontmoeten omdat de opmerking een belediging was voor alle zwarten. The Golf Channel nam Vince Cellini opnieuw in dienst in reactie op de mogelijkheid dat Kelly zou worden ontslagen, maar dat kwam nooit uit. Als gevolg van het incident besloot het tijdschrift Golfweek een verhaal te publiceren, maar ze gebruikten een controversieel beeld van een hangende strop wat leidde tot veel kritiek en het ontslag van redacteur Dave Seanor. Ondanks het probleem had Tiger Woods niet het gevoel dat de opmerkingen slecht waren en hij en Kelly hebben sindsdien samengewerkt aan verschillende videogames, waaronder Tiger Woods PGA Tour 09, Tiger Woods PGA Tour 10 en Tiger Woods PGA Tour 11. werd aangekondigd dat ze zou worden weggaan The Golf Channel om zich meer op haar persoonlijke leven te concentreren.

Priveleven

Voor haar persoonlijke leven worden veel van Tilghmans romantische inspanningen weggehouden van de media, wat leidt tot talloze speculaties en geruchten over haar burgerlijke staat. In 2010 begon een gerucht de ronde te doen dat ze in het geheim getrouwd was met co-host Nick Faldo vanwege hun chemie op het scherm, maar er was geen substantieel bewijs dat de bewering ondersteunde. Nick's romances werden ook gepubliceerd en het is bekend dat hij een relatie heeft met CBS Sports-communicatiechef LeslieAnne Wade. Tilghman kondigde later aan dat ze met pensioen ging om meer tijd met haar familie door te brengen, wat betekent dat ze waarschijnlijk getrouwd is en kinderen heeft, maar er zijn geen details over hen vrijgegeven.

Aanbevolen