Beroemdheden

Leeft Mick Dodge nog? Hoe oud is hij? Zijn Wiki: Nettowaarde, Leeftijd, Getrouwd, Hoogte, Ouders

Wie is Mick Dodge?

Geboren onder het teken Maagd op de 29evan augustus 1951, in een niet-gespecificeerd deel van Olympic Peninsula in Washington, VS, Mick Dodge is een blanke reality-tv-persoonlijkheid van middelbare leeftijd, overlevingsexpert en regenwoudbewoner. Hij is misschien het best bekend bij de wereld vanwege zijn aanwezigheid op het tv-scherm in de loop van twee jaar in de reality-tv-serie van National Geographic Channel, getiteld The Legend of Mick Dodge. Hij heeft blijkbaar op eerdere momenten in zijn leven nog enkele andere successen behaald, hoewel er niet al te veel details over zijn werk beschikbaar zijn. Sinds 2014 is hij actief in de soms lucratieve reality-tv-business.

https://www.instagram.com/p/BpfUFbIgAuC/

Leeft hij nog?

Hoewel Mick al bijna drie volledige jaren niet op tv is gezien, wordt hij op de voet gevolgd door de productieteams van National Geographic Channel, wat betekent dat het publiek onmiddellijk op de hoogte zou worden gesteld in het geval van zijn overlijden. Vandaar dat Mick Dodge springlevend is, hoewel hij om niet nader genoemde redenen voorlopig wegblijft van de camera's. Dat gezegd hebbende, het ziet er niet naar uit dat de einddatum voor zijn show is vastgesteld, wat betekent dat we in de toekomst waarschijnlijk meer van hem zullen zien.

Hoe oud is hij?

Mick Dodge is momenteel 69 jaar oud, dus op de drempel van zijn achtste decennium. Zijn gezonde levensstijl en constante verbondenheid met de natuur hebben hem echter geholpen een jeugdiger imago te behouden dan de meeste mensen van zijn leeftijd hebben.

Het vroege leven: zijn ouders en opvoeding

Mick werd blijkbaar als enig kind opgevoed, aanvankelijk in zijn geboorteplaats door zijn vader Ronald L. Dodge, een beroepsmarinier; details over zijn moeder zijn niet bekend. Hij werd geboren in de bovengenoemde plaats waar zijn vader een tijdje woonde, aangezien Micks grootouders zich vele jaren voor zijn geboorte in die regio vestigden. Omdat zijn vader voor zijn werk door het land moest reizen, volgde Mick hem en bezocht hij talloze delen van de VS, en ook Okinawa, Japan, waar hij naar de middelbare school ging, waar hij in 1969 afstudeerde. Mick nam vervolgens dienst bij het Korps Mariniers in navolging van zijn vaders voorbeeld , en diende zes volle jaren. Zijn activiteiten na zijn ontslag zijn tot 2014 spoorloos verdwenen, wat hem voor de meeste fans een intrigerend mysterie maakt.

De vraag die velen stellen, maar niemand kan beantwoorden

Wanneer, hoe en waarom begon Mick off the grid te leven? Niemand lijkt de informatie te hebben die nodig is om de nieuwsgierigheid achter deze vraag te bevredigen, maar wat mogelijk helpt om deze beslissing te begrijpen, is het feit dat hij tijdens zijn zes jaar bij het Korps Mariniers waarschijnlijk verschillende vaardigheden heeft verworven die relevant zijn voor het overleven in de natuur . Bovendien, als voormalig marinier, is het geen wonder dat Mick een plek met een hoge luchtvochtigheid koos voor zijn nieuwe huis. Volgens Mick verliet hij de moderne samenleving desgevraagd om de stress die het in hem opriep te verlichten en te ontsnappen. Die verklaring begint echter niet eens het antwoord op dit raadsel te dekken.

Zijn EarthGym-programma

Hoewel Mick blijkbaar vastbesloten is om nooit meer met de beschaving om te gaan zoals de meeste mensen dat doen, is hij de schepper, manager en directeur van een gemeenschap genaamd EarthGym. Volgens Mick en Jacquie Chandler, de vriend met wie hij de krachten bundelde om deze beweging te inspireren, is de aarde zelf alles wat je nodig hebt om hun lichaam in topvorm te houden. Het doel van dit programma is om de deelnemers te laten zien hoe ze de veelzijdigheid van de bodem en andere overvloedige regenwouden kunnen gebruiken om hun kracht en behendigheid te versterken en een hoog uithoudingsvermogen te behouden. Deze originele kijk op fitness is niet alleen kostenefficiënt, maar ook extreem gezond door de constante verbondenheid met de natuur.

Luisteren naar de Master OG op de #Hoho -ik-plaats. pic.twitter.com/aInW4luMjl

— Mick Dodge (@RealMIckDodge) 27 mei 2015

Zijn bijnamen

Mick is niet alleen bekend om zijn echte naam, maar ook om een ​​aantal aliassen die de meeste van zijn medebewoners en fans tegenwoordig herkennen, waaronder 'The Barefoot Sensei', 'The Barefoot Nomad' en 'The Walking Mountain'. Dodge dankt deze bijnamen aan zijn unieke manier van leven in het regenwoud, aangezien hij liever op blote voeten over allerlei soorten terrein loopt, in plaats van zijn voeten te beschermen tegen ernstige gevaren, zoals kleine en giftige roofdieren, om er maar een te noemen. Het 'Sensei'-gedeelte komt uit zijn geschiedenis in Japan, aangezien het woord Japans is voor 'meester' of 'leraar'.

Wat is de nettowaarde van Mick Dodge?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Mick Dodge is, vanaf begin 2019? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het totale vermogen van Mick bijna $ 250.000 bedraagt. Hij verdiende zijn fortuin door in een regenwoud te overleven met niets anders dan basisgereedschap dat kan worden gemaakt met materialen die gemakkelijk in de buitenlucht kunnen worden verkregen, en op de camera voor The Legend of Mick Dodge van National Geographic Channel in 32 afleveringen van 2014 tot 2015. Het is opmerkelijk dat hij schenkt hoogstwaarschijnlijk een deel van zijn inkomen aan zijn bovengenoemde gemeenschap. Naarmate zijn carrière zich verder ontwikkelt, lijkt het erop dat het genoemde bedrag zal toenemen.

Hahaha! Hier kun je goed om lachen :-). Ik stuurde Dr. Zhao in China een korte videogroet van mij en Mick uit het Hoh Rainforest-gebied. Ik heb Mick en Dr Zhao vorig jaar voorgesteld toen hij WA bezocht en ze werden snel vrienden/broers. Ik vind het geweldig dat 2 van mijn geliefde leraren/gidsen uit het Oosten en Westen ook goede vrienden zijn!!

Gepost door Karen Joy Fletcher op maandag 21 oktober 2013

Lichaams metingen

Wat betreft de fysieke kenmerken van de mysterieuze junglebewoner, zijn lengte en gewicht zijn onbekend. Zijn haar is donker en lichtgrijs, terwijl zijn lichaamsvorm over het algemeen als normaal wordt beschreven.

Aanwezigheid op sociale media

Dankzij de steeds groter wordende greep die sociale media hebben op een wereldwijd publiek, is het in het belang van de meeste beroemdheden om hun fans op de hoogte te houden van hun activiteiten en zo hun rating en vermogen te behouden en mogelijk te vergroten. Het lijkt er echter niet op dat Mick zich helemaal bezighoudt met het behouden van zijn betrokkenheid bij deze trend, aangezien zijn aanwezigheid op sociale netwerken op dit moment vrijwel alomtegenwoordig is - Facebook-, Twitter- en Instagram-accounts bestaan ​​niet, maar zijn show's Instagram account heeft bijna 1.000 volgers.

Aanbevolen