Tv-Beroemdheden

Is Mikey Teutul nu getrouwd? Zijn vermogen, vrouw, leeftijd, gewichtsverlies en kunst

Wie is Mikey Teutul?

Geboren als Michael Joseph Teutul op 26 november 1978 in Orange County, New York, VS, is hij een reality-tv-ster, vooral bekend door zijn optreden in de realityserie American Chopper: The Series (2003-2012), en in zijn spin-off – American Chopper: Senior vs. Junior (2010-2012).

Bekijk dit bericht op Instagram

ik ️ mijn hondje

Een bericht gedeeld door Mikey teutul (@mikeyteutul1978) op 13 maart 2018 om 15:25 PDT

Het vroege leven en onderwijs

Mikey is een van de vier kinderen van Paul Teutul Sr. en zijn eerste vrouw Paula. Zijn vader is een van de meest succesvolle fabrikanten van op maat gemaakte motorfietsen; in 1999 begon hij zijn eigen bedrijf, Orange County Choppers, samen met Mickey's oudere broer Paul Teutul Jr. die ook deel uitmaakte van de American Chopper: The Series-show. Helaas is er geen informatie over Mikey's opleiding, hoewel hij met het groeiende familiebedrijf niet echt naar school hoefde. Michael trad toe tot het familiebedrijf zijn vader, oudere broers Paul en Daniel bij Orange County Choppers.

Carrièrebegin

Op zijn veertiende begon Mikey het bedrijf te leren kennen, maar in plaats van fietsen te bouwen, was hij meer gefocust op zijn werk als algemeen manager. Hij diende als assistent-algemeen directeur, gaf vaak komische opmerkingen en bracht plezier en vreugde met zijn eigenzinnige karakter. Hij zou ook wel eens deelnemen aan het monteren van fietsen en heeft ook zijn eigen fiets gebouwd.

Stijging naar bekendheid

Naarmate het familiebedrijf groeide, werden ze door Discovery Channel geselecteerd voor de realityserie American Chopper. Hoewel de hoofdpersonen zijn vader en oudere broer waren, speelde Michael vaak in de serie, werd hij enorm populair en werd hij al snel een ster met zijn grappige opmerkingen, en het publiek hield gewoon van hem. Hij speelde in 55 afleveringen van de bekroonde serie, voordat deze in 2012 werd geannuleerd.

Paul Sr. vs. Paul Jr. Feud

Vanaf het begin van de show hadden Paul Sr. en Paul Jr. alleen maar meningsverschillen. Naarmate de show vorderde, werd hun vete echter meer series en Mikey, die ertussenin zat, probeerde vrede tussen de twee te sluiten, maar faalde volkomen en als gevolg daarvan verlieten zowel Paul Jr. als Michael OCC.

Vorming van Paul Jr. Designs

Nadat de twee broers hun vader en zijn bedrijf hadden verlaten, begon Paul Jr. zijn eigen merk. Met de hulp van Mikey werden ze opnieuw onderdeel van de Discovery Channel-serie, dit keer getiteld American Chopper: Senior Vs. Junior, die duurde van 2010 tot 2012. Dit verhoogde ook de populariteit van Michael, maar hun succesvolle werk verhoogde het vermogen van Michael aanzienlijk.

Het leven na de Amerikaanse helikopter

Mikey besloot in 2012 American Chopper te verlaten en concentreert zich sindsdien op zijn carrière als schilder. Hij heeft zijn eigen Wolfgang Gallery geopend in Montgomery, New York. Hij heeft al enkele van zijn creaties geëxposeerd en is tot op de dag van vandaag blijven schilderen. Verder heeft Mikey geprobeerd om zijn eigen merk pastasauzen te lanceren onder de FarQueue Products, LLC, tot dusver zonder noemenswaardig succes.

Weet je hoe rijk Michael Teutul is?

Zijn carrière begon toen hij nog maar 14 jaar oud was, en met een bedrijf dat al op een hoog niveau stond, was het voor Michael vrij gemakkelijk om zichzelf financieel veilig te stellen. Met een paar ups en downs onderweg, wordt het vermogen van Mikey momenteel geschat op $ 2 miljoen. Naast het werk met zijn vader en later zijn oudere broer, heeft hij ook zijn eigen schilderijen verkocht, die bijdragen aan dit behoorlijke bedrag.

Het leven achter de schermen

Ontmoet 'Harley' op het Blue Ridge Bike Fest vandaag. Opvallende dingen, en hij heeft zijn eigen Facebook-pagina. pic.twitter.com/GSljnj4KYv

— Mikey Teutul (@MikeyTeutulWG) 13 april 2013

Alcoholproblemen

In 2009 ging Mikey naar een revalidatiekliniek omdat hij ernstige alcoholproblemen kreeg. Dit was niet het eerste geval in de familie, aangezien zijn vader ook hetzelfde probleem had, maar Mikey slaagde erin om nuchter te worden na een strenge behandeling en terug te keren naar de show.

Als hij niet aan het werk is, houdt Mikey van kleiduivenschieten en andere buitenactiviteiten. Maar als het op zijn liefdesleven aankomt, is Mikey erin geslaagd om alle belangrijke informatie voor de media verborgen te houden. Er zijn zelfs geen geruchten in omloop, dus wordt aangenomen dat hij nog steeds vrijgezel is.

Aanwezigheid op sociale media

Zijn online aanwezigheid is in de loop der jaren toegenomen, voornamelijk door zijn Twitter-activiteit. Op zijn account heeft Michael meer dan 80.000 volgers en heeft hij verschillende items gepost, van werk tot plezier en games en andere interessante dingen, zoals deze:

Bekijk deze visrazernij @DaveMercer @OCChoppers @paulteutulsr pic.twitter.com/s9J7GSv4c6

— Nick Mariconi (@nickmariconiocc) 1 mei 2016

Als je nog geen volger bent, dan is dit je kans.

Aanbevolen