Beroemdheden

Is Raegan Beast trans? Wiki Bio, geslacht, leeftijd, homo, gedateerd Justin Blake

Het vroege leven, familie

Raegan Beast werd op 19 november 1999 als meisje geboren in Maryland, VS, bij zijn/haar ouders die aanvankelijk geen idee hadden waar ze mee te maken zouden krijgen. De naam van zijn/haar vader is onbekend; zodra hij wist dat Raegan van geslacht zou veranderen, scheidde hij van zijn vrouw, Raegans moeder, en kreeg een ander gezin. Zijn/haar moeder, wiens naam ook niet bekend is, was veel meer ondersteunend en begripvol voor Raegan's probleem en hielp hem/haar bij elke stap van zijn/haar transformatie. Raegan realiseerde zich dat hij/zij een jongen wilde zijn toen hij/zij 12 jaar oud was, dus voedde zijn/haar moeder hem/haar en zijn/haar zeven broers en zussen daarna alleen op. Raegan heeft meerdere halfbroers uit de nieuwe familie van zijn/haar vader. Er is geen informatie over zijn/haar huidige relatie met zijn vader – niemand weet hoe hecht ze zijn na de operatie van Raegan.

Opleiding

Raegan ging naar een plaatselijke middelbare school in Maryland en maakte vrienden met andere sociale media-persoonlijkheden, Jack en Kale Blaze. Hij/zij studeerde een paar jaar geleden, in 2017, af van zijn/haar middelbare school en verhuisde toen naar Los Angeles om een ​​professionele zangeres te worden. Op dit moment heeft hij/zij geen hbo-opleiding en heeft hij/zij nooit zijn/haar plannen gedeeld om naar een hogeschool of universiteit te gaan, aangezien hij/zij zich nu volledig op zijn carrière richt.

Raegan Beast

Carrière

Raegan's weg naar succes begon in 2014, toen hij/zij zijn/haar profiel op het YouNew-platform aanmaakte en live-uitzendingen maakte, maar toen schakelde hij/zij volledig over op de app Musical.ly, wat later TikTok werd. In 2016 begon Raegan zijn/haar covers op de nummers van zijn/haar YouTube-profiel te plaatsen omdat hij/zij wilde bewijzen dat hij/zij een getalenteerde zanger was en niet alleen lip-syncs kon opnemen, maar ook echte liedjes waarin hij/zij zingt zelf. Tegen het einde van 2016 kreeg hij de kans om als gastster te verschijnen op de Arctic Lights Tour, georganiseerd door de beroemde DigiTour-festivalgroep. Die gebeurtenis veranderde het leven van Raegan en gaf hem/haar de kans om een ​​echte ster te worden. In januari 2017 bezocht Raegan Portland en nam deel aan Wizard World's Social Con Event. Later in februari 2017 tekende hij/zij een contract met Matt Dugan, een beroemde manager die met jonge beroemdheden werkt, en begon zijn/haar carrière als zanger.

S/He promoot zijn zangtalent niet alleen op verschillende festivals, maar plaatst ook video's op TikTok, YouTube en Instagram.

Persoonlijk leven, ex-vriend Justin Blake.

Raegan's eerste liefdesaffaire vond plaats in 2016, toen hij / zij uitging met een biseksueel meisje genaamd Vera, maar ze gingen in hetzelfde jaar uit elkaar. Later in november 2016 begon Raegan te daten met Justin Blake, die ook een transgender van vrouw naar man is. Ze plaatsten veel foto's en video's van hen die zoenen, hun relatie nooit verbergen en de geruchten bevestigen dat ze homo's zijn. Justin Drew Blake werd geboren op 1 februari 2000 in Minnesota, VS; hij/zij is ook een internetsensatie en een TikTok-persoonlijkheid. Zijn/haar TikTok-profiel wordt gevolgd door meer dan 2,7 miljoen abonnees. Raegan en Justin gingen enkele maanden met elkaar uit en gingen toen uit elkaar in april 2017, zonder de reden van hun splitsing te onthullen. Raegan gaf later toe dat ze nog steeds beste vrienden waren en geen van beiden bedroog elkaar toen ze een relatie hadden. Justin is nu aan het daten met een andere Instagram-sensatie, Tyler Brown.

Het gerucht ging dat Raegan een relatie had met Kristen Hancher, maar ze hebben nooit een affaire tussen hen bevestigd. Op dit moment heeft Kristen een vriendje genaamd Austin Hare, en hij/zij geeft toe dat hij/zij gewoon een vriend van Raegan is.

pic.twitter.com/DNiGAR8EEN

— Raegan Beest (@RazzlezBeast) 1 mei 2019

Hobby's, interesses, vrienden

Raegan is een hondenliefhebber; zijn/haar hond heet Koba. Zijn/haar favoriete zangeressen zijn Katy Perry en Taylor Swift. Hij/zij brengt zijn/haar vrije tijd graag door met vrienden, die ook YouTube- en Instagram-persoonlijkheden zijn, zoals Kristen Hancher en Andrew Gregory. Raegan rookt graag vapen.

Aanwezigheid op sociale media

Raegan is vooral actief op zijn/haar TikTok-account die wordt gevolgd door meer dan een miljoen abonnees; Raegan heeft daar bijna 80 miljoen harten. Raegan heeft een Twitter account die in maart 2012 werd opgericht en door meer dan 44.000 mensen wordt gelezen. Hij/zij is ook erg actief op zijn/haar Instagram-account die wordt gevolgd door meer dan 380.000 abonnees. Er/hij heeft veel postoperatieve foto's gepost die zijn/haar herstelvoortgang delen. Veel van zijn/haar fans laten ondersteunende reacties achter onder zijn/haar foto's waarin ze hun liefde en warme woorden delen en Raegan een snel herstel wensen. Zijn haar YouTube-profiel wordt gevolgd door meer dan 113.000 mensen, en hij/zij is zeer consistent in het wekelijks of zelfs vaker plaatsen van nieuwe video's.

Verschijning

Raegan heeft van nature donkerbruin haar dat hij/zij graag opsteekt boven zijn/haar voorhoofd; hij/zij heeft bruine ogen en een bleke huid. Raegan is 1,70 meter lang en weegt ongeveer 60 kg. Zijn/haar vitale statistieken zijn momenteel niet beschikbaar, aangezien hij/zij nog steeds herstellende is van zijn/haar plastische chirurgie waarbij zijn/haar borst is verwijderd. Hij/zij heeft een tatoeage die een anatomische structuur van een hart voorstelt, net boven zijn/haar linkerknie. Hij/zij heeft nog een kleine tatoeage op zijn/haar linkerhand tussen duim en wijsvinger. Wat betreft zijn/haar kledingstijl, Raegan houdt van casual looks en draagt ​​vaak hoodies, jeans, T-shirts en petten.

Netto waarde

Raegan begint nu pas aan de carrière van een professionele artiest, hoewel zijn/haar huidige vermogen wordt geschat op ongeveer $ 100.000, sommige gezaghebbende bronnen beweren dat hij/zij misschien meer heeft, aangezien hij/zij erg actief is op verschillende sociale mediaplatforms en heeft er zeker baat bij. Een andere bron van zijn/haar inkomen is zijn/haar online winkel van koopwaar. Onlangs Raegan getweet dat hij/zij veel geld had en klaar was om een ​​nieuw huis in Los Angeles te vinden: 'Ik heb net veel geld verdiend en ik huil eigenlijk... nu verder om mijn appartement en mijn eigen auto te krijgen en een leven met mijn supporters hier in LA .. klaar om muziek te maken en YouTube FULLtime te doen!” We hopen dat de carrière van Raegan zich in de nabije toekomst zal ontwikkelen en zijn inkomsten zal verhogen.

Aanbevolen