Beroemde Echtgenoten

Is Rose McIver nog steeds aan het daten met Benjamin Hoeksema? Zijn Wiki Bio, leeftijd, lengte

Who is Benjamin Hoeksema?

Benjamin Oliver Hoeksema werd geboren in Auckland, Nieuw-Zeeland van Kaukasische etniciteit. Hij is een architect die waarschijnlijk het best wordt erkend als voormalig partner van een beroemde actrice Rose McIver. Rose is vooral bekend om haar gedenkwaardige rollen in succesvolle en populaire films zoals The Lovely Bones, Petals on the Wind en The Piano en omdat ze deel uitmaakte van de tv-serie iZombie.

Gepost door Rose McIver Aan zondag 4 juni 2017

Het vroege leven en onderwijs

Omdat zowel Rose als Benjamin het erover eens waren dat ze wilden dat Benjamin onder de radar bleef, deden ze er alles aan om zijn privacy te behouden. Rose sprak bijna nooit over hem in haar interviews, dus ze onthulde nooit enig deel van zijn persoonlijke leven aan het publiek. Ondertussen probeerde Benjamin zo ver mogelijk van de media te blijven en slaagde daarin. Daarom is er geen informatie over zijn verjaardag, jeugd, ouders of familie beschikbaar. Het is alleen bekend dat hij heel dicht bij zijn ouders staat, omdat hij vaak foto's met hen plaatst op zijn sociale media-accounts. Hun identiteit is echter niet bekendgemaakt aan het publiek.

Het enige dat over zijn vroege leven bekend is, is dat hij altijd buitengewoon creatief was en gefascineerd was door design, maar vooral door het ontwerp van de buitenkant van de gebouwen. Volgens bronnen dicht bij hem kon Benjamin meerdere dagen achter elkaar zijn eigen onderzoek doen naar enkele van de beroemdste gebouwen en mensen die de leiding hadden over het maken ervan. Hij had het geluk dat hij op zo'n jonge leeftijd zijn passie had gevonden. Dat is de reden waarom hij, nadat hij was afgestudeerd aan een plaatselijke middelbare school in Auckland, Nieuw-Zeeland, naar de universiteit ging met zijn hoofdvak architectuur, en na vier jaar studeerde hij af met uitstekende cijfers en behaalde hij een bachelordiploma in architectuur en design.

https://www.youtube.com/watch?v=LwmzzqFCBb0

Carrière

Na zijn afstuderen aan de universiteit ontving hij onmiddellijk verschillende vacatures, aangezien de Nieuw-Zeelandse architecten zijn onbetwiste talent en toewijding aan het werk erkenden. Hij boekte succes kort na zijn eerste baan en tal van andere kansen gingen voor hem open. Daarom nam hij de volgende jaren deel aan een groot aantal ontwerp- en architectuurprojecten die aanzienlijk bijdroegen aan zijn vermogen, evenals aan zijn succes en erkenning.

Na een paar jaar had hij genoeg geld verzameld om zijn grootste droom te volgen. Benjamin wilde namelijk altijd zijn eigen bedrijf oprichten waar hij niet de ideeën van anderen hoefde te volgen, maar zijn eigen ideeën zou creëren en tot leven zou brengen. Daarom investeerde hij zijn geld in de oprichting van een bedrijf genaamd Hoeksema Decorating Limited, gevestigd in zijn woonplaats, en onder zijn volledige naam opgericht op de 25eOktober 2013. Het bedrijf sluit meestal contracten met andere bedrijven of particulieren die hun huizen of gebouwen willen verfraaien of schilderen.

Benjamins persoonlijke leven

Benjamin ontmoette zijn voormalige vriendin Rose McIver in 2005 in hun woonplaats Auckland, en het klikte meteen en ze begonnen uit te gaan. Omdat Rose toen al een beroemdheid was, kwamen ze overeen dat ze Benjamin uit de schijnwerpers zouden houden. Daarom verscheen hij bijna nooit met Rose in het openbaar, ging hij bijna nooit met haar mee naar haar premières, en noch Rose noch Benjamin plaatsten ooit foto's van elkaar op hun sociale media-accounts. Rose noemde Hoeksema slechts een paar keer in haar interviews, maar ze vertelde een journalist dat ze in 2011 besloten om samen een huis in Wellington te kopen, en dat ze er na de verbouwing introkken. Rose moest echter al snel verhuizen naar een high-end wijk in Los Angeles, Silver Lake genaamd, vanwege haar baan, dus hun relatie werd een langeafstandsrelatie. Ze verklaarde echter dat ze dagelijks via Skype praten en dat ze zoveel van elkaar houden dat ze erin slaagden te leren hoe ze hun relatie gezond en liefdevol konden houden, ondanks alle complicaties die zich voordoen als gevolg van haar werk.

Hoewel er geen informatie is over hun breuk, zijn Benjamin en Rose blijkbaar niet meer samen; vanaf eind 2017 begon Rose foto's met romantische bijschriften te plaatsen met een andere man, George Byrne, een fotograaf uit Auckland. Zo weten we nu dat de relatie van Benjamin en Rose ergens rond 2017 eindigde.

Voor de verjaardag van deze man geef ik hem…. vanavond de première van seizoen vijf van iZombie! Vijf jaar van de Buckdog die me aan het lachen maken op de set. Wat een traktatie. Bedankt @robertearlbuckley! pic.twitter.com/1TR0iBO26n

— Rose McIver (@imrosemciver) 2 mei 2019

Aanwezigheid en nettowaarde op sociale media

Benjamin is actief op Instagram, Facebook en Twitter met minder dan 1.000 volgers, omdat hij zoals eerder vermeld zijn privéleven graag zo privé mogelijk houdt. Volgens zijn open profielen is echter te zien dat hij heel dicht bij zijn ouders staat, dat hij van reizen houdt en dat hij dol is op dieren. Over zijn vermogen gesproken, bronnen schatten dat zijn vermogen meer dan $ 1 miljoen is, en dat hij veel meer verdient dan het gemiddelde salaris van een Nieuw-Zeelandse architect, dat $ 40.000 is, maar volgens schattingen telt hij zijn jaarsalaris op meer dan $ 200.000.

Aanbevolen