Rappers

Is Slanke Jezus dood? Rapper's Wiki: echte naam, leeftijd, huis, ouders, broer, nettowaarde

Wie is Slanke Jezus?

Eastern Philips werd geboren op 10 april 1997 in Hamilton, Ohio, VS, en beter bekend onder zijn artiestennaam Slim Jesus.

https://www.instagram.com/p/BjQuq5Tn5ud/?hl=en&taken-by=imslimjesus

Het vroege leven, gezin en onderwijs

Slim Jesus bracht zijn jeugd door in zijn geboorteplaats, waar hij werd opgevoed door zijn moeder, Irene Brown, die ook actief is in de showbusiness als artiest. Informatie over zijn opleiding is onbekend bij de media, behalve dat hij naar de Hamilton-school ging totdat deze werd gesloten.

Aankondiging $hit pic.twitter.com/Y5qcDV67Yu

— Slanke Jezus (@TheSlimJesus) 7 augustus 2015

Carrièrebegin

Al op jonge leeftijd geïnteresseerd in muziek, begon zijn professionele carrière in 2015, maar voordat hij zijn eerste nummer uitbracht, maakte Slim Jesus al deel uit van de underground rapscene, hoewel zijn bijnaam Swag Jesus was, wat later evolueerde naar Slim Jesus. Gaandeweg werd hij steeds populairder en in augustus 2015 bracht Slim Jesus zijn debuutsong Drill Time uit, vergezeld van een video die op zijn officiële YouTube-kanaal werd geplaatst. Vooral de video en het nummer trokken de aandacht van een aantal critici, maar ook van zijn collega-rappers, onder wie Lil Master en Ben Sommers. Slim Jesus zette zijn carrière voort en in september bracht hij zijn volgende nummer Buck Buck uit.

Debuut Studio Album

Nadat hij een behoorlijke aanhang had gekregen, besloot Slim een ​​tournee door de VS en Canada te ondernemen, waarna hij de studio in ging en begon te werken aan zijn debuutstudio-album - Gangsta - dat in 2016 uitkwam, al snel gevolgd door nog twee full-length brengt 22 Savage en The Most Hated uit. Het publiek bleef verdeeld, net als zijn collega's, die hard op hem en zijn muziek afkwamen, maar ook zijn werk waarderen. Desalniettemin is Slim Jesus muziek blijven maken en wordt er blijkbaar reikhalzend uitgekeken naar zijn volgende release.

Overlijdensgeruchten

In 2015, toen hij net zijn carrière had gelanceerd, werd Slim Jesus het onderwerp van een dodelijke hoax. Als de dood van zulke rappers als Lil Peep en Fredo Santana de wereld troffen, verschenen er vrijwel onmiddellijk geruchten over de dood van Slim Jesus. Gelukkig waren dat slechts geruchten, want Slim Jesus is nog steeds springlevend.
https://www.instagram.com/p/BHDsjqdBJUj/?hl=en&taken-by=imslimjesus

Slanke Jezus netto waarde

Sinds de lancering van zijn carrière in 2015 heeft Slim drie studioalbums uitgebracht en heeft hij meer dan 20 nummers op zijn naam staan, waarvan Drill Time, Buck Buck, Warning Shots, Let's All Get Money, Drum Roll en Having My Way de meest populaire zijn. vele anderen die hem hebben geholpen zijn populariteit en rijkdom te vergroten. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Slim Jesus is? Welnu, volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Slim Jesus zo hoog is als $ 300.000, een bedrag dat hij verdiende tijdens zijn succesvolle carrière in de muziekindustrie.

Gisteravond was wild? pic.twitter.com/X5Fird5xQZ

— Slanke Jezus (@TheSlimJesus) 19 september 2015

Het leven achter de schermen

Slim Jesus is helaas een van die beroemdheden die de neiging hebben om hun persoonlijke leven voor het publiek verborgen te houden. Als gevolg hiervan is er niet veel informatie over zijn leven buiten de professionele carrière. Volgens bronnen is hij echter nog steeds single en volledig gefocust op zijn opkomende carrière als rapper.

De echte oefening? pic.twitter.com/wBn1dFRrk3

— Slanke Jezus (@TheSlimJesus) 8 oktober 2015

Internetpopulariteit

Toen hij eenmaal uit de underground rapscene kwam, trok Slim Jesus zowel positieve als negatieve aandacht, wat resulteerde in een aanzienlijke aanhang op sociale medianetwerken, met name Facebook, Twitter en Instagram. Zijn Instagram-feed staat vol met controversiële foto's van zichzelf met een grote hoeveelheid contant geld, dan zittend op luxe auto's, maar dat bleek een slimme marketingzet te zijn, aangezien Slim Jesus meer dan 100.000 volgers op Instagram heeft. Ook zijn Twitter account staat vol met informatie over zijn professionele werk en wordt gevolgd door in totaal 35.000 van zijn meest loyale fans. Dus mocht je nog geen fan zijn van een van de meest controversiële rappers van dit moment, dan is dit een mooie kans voor jou om hem te gaan volgen.

Aanbevolen