Tv-Beroemdheden

Is Storage Wars David Hester failliet? Zijn bio: vechten, arresteren, veilingen en nettowaarde

Het vroege leven en onderwijs

Dave, van Ierse en Duitse afkomst, is de zoon van een vader die ook in de veilingwereld zat. Van jongs af aan ging hij bijna elke dag met zijn vader mee om verschillende veilingen bij te wonen. Naarmate hij ouder werd, nam Dave's interesse in veilingen toe en begon hij zelf items te kopen en verkopen. In plaats van academische studies begon Dave, toen hij eenmaal zijn middelbare schoolopleiding had afgerond, aan een professionele carrière.

Vanavond nieuwe afleveringen van #StorageWars Aan #AETV ! #YUUUP ! pic.twitter.com/rYaeA5BXNp

— Dave Hester (@davethemogul) 21 maart 2018

Carrièrebegin

Het bijwonen van zijn eerste veiling in het midden van de jaren '80, begin jaren '90 werd Dave een bieder. In 1992 behaalde hij zijn vergunning voor het veilen en kwam hij voor het eerst in de meubelbranche terecht. Hij realiseerde zich echter al snel het potentieel van opslagruimtes, wat hij kon vinden en er vervolgens objecten in kon verkopen. Zijn vader, zelf veilingmeester, had een enorme collectie treinen, die Dave verkocht en vervolgens in zijn eigen bedrijf investeerde.

Tweedehands winkels

Toen zijn bedrijf zich begon te ontwikkelen, opende Dave Newport Consignment Gallery en de Rags to Riches tweedehandswinkels in Costa Mesa, Californië. Hij had aanvankelijk 15 medewerkers, die later door zijn succes zijn uitgebreid. Een van de meest waardevolle voorwerpen die hij tijdens zijn opslagactiviteiten vond, was 'The Golden Pool', een schilderij van de Californische impressionist Jack Wilkinson Smith, gekocht voor $ 750 en later geauthenticeerd en verkocht voor $ 155.000.

Selectie opslagoorlogen

Dankzij zijn groeiende bedrijf werd Dave door de producenten gekozen als castlid van de realityserie Storage Wars. Vanaf het eerste seizoen tot op de dag van vandaag is Dave te zien geweest in meer dan 100 afleveringen, en zijn vondsten en zijn inkomsten uit de show hebben zijn vermogen zeker verhoogd. Tijdens de show verdiende Dave de bijnaam The Mogul.

verschillende vetes

Dave, bekend om zijn gedurfde persoonlijkheid, kreeg ruzie met een aantal andere leden van de Storage Wars-cast, waaronder Darrell en Brandon Sheets, en in 2012 werd hij ontslagen door het netwerk. Echter, na een rechtszaak die hij had aangespannen tegen de A&E, keerde Dave terug naar de show. In 2015 begon hij opnieuw een vete, dit keer met Dan en Laura Dotson, wat zelfs leidde tot vuistgevechten.

Hoe rijk is Dave Hester?
Sinds het begin van zijn carrière heeft Dave een naam voor zichzelf en een respectabel vermogen verdiend. Laten we eens kijken hoe rijk Dave is? Volgens gezaghebbende bronnen wordt zijn vermogen geschat op meer dan $ 4 miljoen, waardoor hij een van de rijkste leden van de Storage Wars-cast is, allemaal te danken aan zijn harde werk en toewijding. Hij bezit onder meer een autoverzameling en een villa.

Het leven achter de schermen

Dave is de vader van Dave Hester Jr. die in de voetsporen van zijn vader is getreden, en hoewel hij niet vaak veilingen bezoekt, is hij vooral betrokken bij het online gedeelte van het familiebedrijf. Op de vraag of Dave getrouwd is of niet, vind je hieronder het antwoord.

Bekijk dit bericht op Instagram

#tbt naar toen onze mama onze nicht Lady the Briard ging opzoeken en ons thuis liet #YUUUP! #papadienst!

Een bericht gedeeld door Pinky & Violet (@davelovespugs) op 11 mei 2017 om 19:02 PDT

Dave Hester Interessante feiten

Dave is de zoon van een verzamelaar en nadat hij zijn vader had gevolgd bij het kopen van artikelen, concentreerde hij zich op het verkopen met winst, wat verder leidde tot Storage Wars.
Dave droomt ervan een camper te hebben en wil minstens één veiling per dag bijwonen.
Dave heeft een broer met wie hij al jaren geen contact meer heeft.
Dave is eigenaar van een huis van 1263 m² in Westminster, Californië.

Aanbevolen