Acteurs

Is Zak Bagans getrouwd? Zijn biografie: Vrouw, Demon House Carrière, Nettowaarde, Dochter, Familie

Is Zak Bagans getrouwd?

Voor zover we weten, heeft Zak aan de media geen informatie onthuld of hij getrouwd is of niet, hoewel er veel geruchten zijn. Het is bekend dat hij uitging met wijlen Christine Dolce, die in februari 2017 overleed. Daarna had hij een relatie met een meisje genaamd Marcy DeLaTorre. Verder maakte hij via Twitter bekend dat hij zich in 2014 met Ashley verloofde, maar andere informatie is niet beschikbaar. Er gaan ook geruchten dat hij een dochter heeft, maar die heeft hij ontkend.

Bekijk dit bericht op Instagram

De eerste keer dat ik in jaren blauw draag. Moet de oceaan zijn. Ik heb een avondje uit nodig tonite

Een bericht gedeeld door Zak Bagans (@realzakbagans) op 25 juni 2015 om 21:37 PDT

Wie is Zak Bagans?

Zachary Alexander 'Zak' Bagans werd geboren op de 5eApril 1977, in Washington, D.C., VS van Tsjechische, Italiaanse en Duitse afkomst. Hij wordt waarschijnlijk het best erkend als een televisiepersoonlijkheid, die in de realityserie Ghost Adventures van Travel Channel verschijnt als de belangrijkste gastheer en paranormale onderzoeker, en de film Demon House heeft gemaakt. Hij is ook bekend als producer en auteur van verschillende boeken.

MAAK JE KLAAR voor een GLOEDNIEUW seizoen van GHOST ADVENTURES dat op 24 september in première gaat op Travel Channel!!!

Gepost door Zak Bagans – Ghost Adventures Crew (GAC) Aan vrijdag 2 september 2016

Het vroege leven en onderwijs

Wat zijn vroege leven betreft, bracht Zak Bagans zijn jeugd samen met zijn zus door in Las Vegas, Nevada, maar hij ging uiteindelijk naar de Glenbard West High School in Glen Ellyn, Illinois. Na zijn toelatingsexamen in 1995 verhuisde hij naar Michigan en schreef hij zich in bij het Motion Picture Institute, waar hij vier jaar later afstudeerde. Terwijl hij daar woonde, raakte Zak geïnteresseerd in paranormale activiteiten, blijkbaar als gevolg van een heel vreemde ervaring, toen hij geconfronteerd werd met de geest van een suïcidale vrouw. Direct na zijn afstuderen keerde Zak terug naar Las Vegas om te werken aan het filmen van verschillende documentaires; hij vond echter een baan als Vegas Voltage DJ voor bruiloften, waar hij werkte tot het moment dat hij besloot een carrière als paranormaal onderzoeker na te streven.

Afbeeldingsbron

Spookavonturen

Zak's carrière begon echt in 2004, toen hij werd ingehuurd door Aaron Goodwin en Nick Groff om hun documentaire te produceren getiteld Ghost Adventures, waarin hij ook verscheen. Hij bleef werken in de functie van uitvoerend producent van de reality-tv-serie, die sindsdien op het Travel Channel wordt uitgezonden. Daarnaast begon hij ook zijn carrière als de gastheer van en een van de paranormale onderzoekers in dezelfde show, wat een aanzienlijk bedrag aan zijn vermogen toevoegde. Bovendien werkte hij tussen 2014 en 2016 ook aan de spin-off Ghost Adventures: Aftershocks.

Putten, bomen, rotsen…. allemaal gegraffiteerd door degenen die duistere en gevaarlijke rituelen uitvoeren. Mensen zijn hier gekomen om zelfmoord te plegen. Locals verbieden iedereen hier 's nachts binnen te gaan... KAY'S HOLLOW Morgen NIEUW #GhostAdventures 9/8c op Travel Channel pic.twitter.com/cAz1TXrMW3

— Zak Bagans ??‍♂️ (@Zak_Bagans) 13 juli 2018

Andere projecten

In 2011, na voldoende ervaring en kennis te hebben opgedaan over het werken als paranormaal onderzoeker, begon Zak samen met gastheer van de reality-tv-serie Paranormal Challenge naast Dave Schrader op hetzelfde kanaal, gevolgd door zijn werk aan de documentaire special getiteld Ultimate Travel: Legends Of The Park, over zogenaamd spookachtige nationale parken. In het volgende jaar werkte Zak als uitvoerend producent van het reality-tv-programma Paranormal Paparazzi, waarna hij zich concentreerde op zijn werk aan de Ghost Adventures-serie. Afgezien daarvan werkte Zak ook samen met de Lords of Acid op hun nummer Paranormal Energy van hun album Deep Chills, evenals met Praga Khan.

Recente jaren

Om verder te praten over zijn carrière, Zak produceerde de 2015 thriller Sympathy, Said The Shark , geregisseerd door Devin Lawrence, waarna hij in 2016 zijn eigen show Deadly Possessions creëerde, die ook werd uitgezonden op Travel Channel. Meest recent regisseerde en produceerde hij de pseudo-documentaire film Demon House, die in 2018 werd uitgebracht, waarin hij samen met Adam Ahlbrandt en Matthew Mourgides speelde. Zijn vermogen stijgt dus zeker nog steeds.

Bekijk dit bericht op Instagram

Zag mijn poster in de Brenden-theaters in Vegas!… 16 maart releasedatum voor hier en in theaters in Chicago, Cleveland, Dallas/Ft Worth, Denver, Detroit, Los Angeles, Minneapolis/St. Paul, Phoenix, Tampa meer steden worden binnenkort aangekondigd

Een bericht gedeeld door Zak Bagans (@realzakbagans) op 25 februari 2018 om 17:53 uur PST

Boeken

Zak's carrière heeft hem geïnspireerd om verschillende boeken te schrijven. In 2011 schreef hij samen met Kelly Crigger het boek Dark World: Into The Shadows With The Lead Investigator Of The Ghost Adventures Crew, dat piekte op nummer 18 op de bestsellerlijst van de New York Times, waardoor zijn vermogen verder toenam. Sindsdien heeft hij nog drie titels gepubliceerd - Darkness Optional: The Holy Truth (2013), Ik ben achtervolgd (2014) en I Am Haunted: Living Life Through The Dead (2015) - die allemaal zijn fortuin verhoogden.

Binnenkort grote opening…

Gepost door Zak Bagans – Ghost Adventures Crew (GAC) Aan vrijdag 20 januari 2017

Zak Bagans netto waarde en activa

Zijn carrière begon in 2004 en sindsdien is hij een actief lid van de entertainmentindustrie, vooral bekend als reality-tv-persoonlijkheid en paranormaal onderzoeker. Dus als je je ooit hebt afgevraagd hoe rijk Zak Bagans is, wordt door gezaghebbende bronnen geschat dat de omvang van zijn vermogen meer dan $ 1,5 miljoen is, opgebouwd door zijn succesvolle dubbele carrière. Een andere bron van zijn rijkdom is dat hij een kledinglijn bezit met de naam 'Reaper'. Zijn activa omvatten een spookhuis in Indiana en 'The Haunted Museum' in Las Vegas, dat in 2017 voor bezoekers werd geopend.

Uiterlijk en tatoeages

Over zijn uiterlijk gesproken, Zak heeft een atletisch lichaam en is 6 voet (183 cm) lang, terwijl zijn gewicht naar verluidt rond de 80 kg is. Hij heeft kort bruin haar en blauwe ogen. Zak is een enorme fan van tatoeages en heeft er zeven op zijn lichaam, waaronder een engel/demon achter zijn nek en een Keltisch kruis op zijn linkerarm.

Aanwezigheid op sociale media

Naast zijn betrokkenheid bij de entertainmentindustrie, is Zak Bagans een actief lid van veel van de meest populaire sociale-mediasites, waaronder zijn officiële Instagram-account waarop hij bijna 450.000 volgers heeft, en een Twitter-account met meer dan 900.000 fans. Hij heeft ook zijn officiële Facebook-pagina, waarop hij zijn aankomende projecten aankondigt.

Aanbevolen