Ankers

Isa Soares (CNN) Wiki Biografie, leeftijd, lengte, echtgenoot, familie, salaris

Wie is Isa Soares?

Isa werd geboren in Lissabon, Portugal op 6 januari onder het sterrenbeeld Steenbok, maar ze heeft haar exacte geboortejaar niet met het publiek gedeeld - Isa heeft de Portugese nationaliteit en behoort tot de Kaukasische etniciteit. Ze is vooral bekend om het werk dat ze heeft gedaan als verslaggever en anker voor CNN.

Gepost door Isa Soares CNN Aan maandag 13 februari 2017

Het vroege leven en onderwijs

Isa praat zelden over haar jeugd of haar ouders en broers en zussen, en daarom is er niets over hen bekend. Ze bracht de eerste 11 jaar van haar leven door in Lissabon en verhuisde daarna met haar familie naar Londen - nadat ze zich had ingeschreven op een plaatselijke middelbare school, schreef ze zich in aan King's College London, waar ze afstudeerde met een bachelordiploma in Latijns-Amerikaanse en Portugeestalige studies terwijl haar ouders ging terug naar Portugal – ze vervolgde haar opleiding aan de universiteit van Bristol, waar ze haar masterdiploma in internationale betrekkingen en economie behaalde.

Carrière

Zodra ze haar master behaalde, begon Isa als stagiaire bij CNN te werken, waarna ze overstapte naar producer en verslaggever voor de Quest betekent zaken programma naast Richard Quest. Ze bleef niet te lang bij hen toen ze begon te werken voor CNN Espanol, waarvoor ze alle belangrijke zakelijke verhalen uit Londen versloeg.

In de jaren dat ze voor CNN in het bureau in Londen heeft gewerkt, is ze buitengewoon veelzijdig geworden tijdens een verscheidenheid aan nieuwswaardige evenementen - ze heeft de gelegenheid gehad om tal van bedrijfsleiders te interviewen, zoals de CEO's van Pirelli, Lufthansa en Vodafone, evenals evenals tal van beroemdheden uit verschillende vakgebieden, zoals de LVMH-CEO Bernard Arnault, de beroemde tennisser Rafael Nadal , en opmerkelijke voetballer Pelé. Isa deed ook verslag van het koninklijk huwelijk van prins William in 2011, het WK voetbal in 2014, zand was er om verslag uit te brengen uit Parijs na de terroristische aanslag in 2015, en uit Nice na een soortgelijke aanval in 2016. Ze deed verslag van de werkloosheid in Portugal en Spanje, de reddingsoperatie van het Griekse IMF en de economische gevolgen van het conflict in Oekraïne, de wedergeboorte van de antisemitismebeweging in Frankrijk, de ebola-ziekte die zich in West-Afrika begon te verspreiden, en het Schotse onafhankelijkheidsreferendum.

Isa won een Association for International Broadcasting (AIB) Award voor het verslaan van de migrantencrisis in het Middellandse Zeegebied.

Isa Soares

CNN-netwerk

Cable News Network (CNN) is een betaaltelevisiezender die eigendom is van Warner Media News and Sports, een dochteronderneming van AT&T Warner Media. Het netwerk werd in 1980 gelanceerd door Ted Turner als een 24/7 kabelnieuwskanaal - op het moment van de lancering was het de eerste tv-zender die 24/7 nieuwsdekking bood.

CNN zendt voornamelijk uit vanuit het Time Warner Center in New York City en vanuit de studio's in Washington D.C. en Los Angeles, terwijl het hoofdkantoor zich in Atlanta, Georgia bevindt. Het heeft studio's buiten de VS, zoals in Londen, Mumbai, Hong Kong en Abu Dhabi - het netwerk hanteert tal van slogans, waaronder De meest vertrouwde naam in nieuws, De wereldwijde leider in nieuws, Rapportage van over de hele wereld en 's werelds meest betrouwbare naam in nieuws. nieuws leider.

Op basis van verschillende statistieken is CNN beschikbaar in meer dan 100 miljoen Amerikaanse huizen en kan het worden bekeken in bijna 900.000 hotelkamers in de VS, terwijl het kan worden bekeken door mensen in meer dan 200 landen over de hele wereld.

Persoonlijk leven en huwelijk

Isa is een van die mensen die ervoor hebben gekozen om geheim te blijven over hun liefdesleven - ze is een getrouwde vrouw maar heeft niets over haar man gedeeld, inclusief zijn naam en beroep, hoewel ze soms foto's van hem deelt op haar Instagram-account en adressen hem als 'Danny'. Het gezin telt vier personen aangezien ze twee zonen hebben, de eerstgeborene Tomas, terwijl Isa onlangs bevallen is van hun tweede zoon Nicolas.

Danny lijkt een Caterham Racer te zijn, aangezien Isa hem onlangs feliciteerde met het winnen van de race op haar Instagram-account.

Bekijk dit bericht op Instagram

Gelukkige verjaardag voor de beste man die een meisje zich kan wensen! Mijn rots @danielquintero2621 ?? #5jaarverjaardag #huwelijksverjaardag

Een bericht gedeeld door Isa Soares (@isasoarescnn) op 20 juli 2018 om 4:08 uur PDT

Likes en andere interesses

Isa houdt erg van reizen en daarom past haar huidige baan van verslaggever bij haar - ze is naar talloze locaties in zowel Zuid- en Noord-Amerika als Europa gereisd om verhalen te verslaan. Ze reisde ook veel met haar man voordat ze moeder werd van hun twee jongens – ze probeert de beste moeder te zijn die ze kan, maar het is soms moeilijk omdat haar werk het grootste deel van haar tijd in beslag neemt. Isa houdt van lezen, meestal meerdere kranten om op de hoogte te blijven van alle evenementen die in de regio en daarbuiten plaatsvinden.

Filantropie

Hoewel Isa een behoorlijk drukke vrouw is die voor CNN moet werken en haar twee zonen moet opvoeden, vindt ze nog steeds tijd om liefdadigheidswerk te doen - ze begon een inzamelingsactie voor Refuge , een Britse liefdadigheidsorganisatie wiens doel het is om een ​​einde te maken aan huiselijk geweld tegen vrouwen en kinderen - het doel was om £ 3.600 in te zamelen, en tot op heden heeft ze £ 2.500 ingezameld.

Ik heb nooit gedacht dat in deze tijd, professionele vrouwen van #Venezuela , zouden zich op het punt bevinden seks te moeten verkopen om te overleven. Ik ontmoet een verpleegster en een advocaat die het onmogelijke doen om eten op tafel te zetten.? @joseCNN &? @NGallonCNN kijk maar @cnni maandag pic.twitter.com/t85gIJenOS

- Isa Soares (@IsaCNN) 11 februari 2019

Uiterlijk en vermogen

Isa's huidige leeftijd is niet bekend omdat ze het exacte geboortejaar niet met het publiek heeft gedeeld. Ze heeft lang zwart haar en bruine ogen, maar haar lengte en gewicht zijn niet bekend.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het huidige vermogen van Isa geschat op bijna $ 500.000, maar stijgt het omdat CNN-ankers naar verluidt een jaarlijks minimumloon van $ 75.000 verdienen.

Leuk weetje

Isa spreekt vloeiend Engels, Spaans, Frans en Portugees.

Aanwezigheid op sociale media

Als professionele verslaggever en een presentator die al het laatste nieuws aan het publiek moet brengen, is Isa erg actief op verschillende sociale-mediaplatforms, zodat ze updates kan brengen, zelfs als ze niet op het station is. Ze lanceerde haar Twitter account in oktober 2011 en heeft meer dan 10.000 volgers verzameld en ongeveer 7.600 keer getweet. Haar Instagram-account wordt gevolgd door meer dan 3.500 mensen, terwijl ze bijna 1.100 foto's heeft gepost - ze heeft ook een Facebook-pagina die door bijna 5.500 mensen wordt 'geliked'.

Trivia

Isa is niet te verwarren met Braziliaans danser en activist Isa Soares , geboren in 1953.

Aanbevolen