Acteurs

Isabella Alexander leeftijd, lengte, vermogen, familie, Wiki Biografie

Wie is Isabella Alexander?

Isabella Alexander werd geboren op 26 september 2002 in de staat New York, VS, en is een actrice, vooral bekend van haar rollen in shows als Gortimer Gibbon's Life on Normal Street en Fresh Off the Boat. Voorafgaand aan haar televisieoptredens was ze vooral te zien in commercials.

Bekijk dit bericht op Instagram

???

Een bericht gedeeld door Isabella Alexander (@isabellaalexander) op 5 mei 2019 om 18:14 PDT

De rijkdom van Isabella Alexander

Hoe rijk is Isabella Alexander? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 1 miljoen, verdiend door een succesvolle carrière in acteren. Ze was ook te gast in verschillende shows en werd tijdens haar carrière meerdere keren genomineerd voor prijzen. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Er is bijna geen informatie over de geboorteplaats van Isabella en haar ouders. Het is bekend dat ze opgroeide met een oudere broer, maar details over haar familieleden blijven relatief onbekend. Ze ging naar de Hurricane Middle School, de grootste middelbare school in Putnam County met meer dan 1.000 studenten van groep zes tot acht.

Isabella Alexander

Vanaf haar jeugd is ze altijd geïnteresseerd geweest in dansen en wilde ze een carrière als danseres nastreven, maar ze liep ergens in haar jeugd een beenblessure op en dit weerhield haar ervan om verder te gaan met het vak. Ze hield nog steeds van optreden, en dit bracht haar ertoe om te proberen een acteercarrière te maken. Gesteund door haar ouders, begon ze regelmatig naar Los Angeles te gaan om audities bij te wonen voor commercials, televisie- en filmrollen, en het was slechts een kwestie van tijd voordat ze projecten binnenhaalde, dankzij haar toewijding om een ​​carrière in de entertainmentindustrie te beginnen.

Acteercarrière

Een van Alexanders eerste projecten zou een gastoptreden zijn in de televisieshow getiteld Meesters van seks , een historisch drama dat zich afspeelt in de jaren vijftig en zestig. De show vertelt het verhaal van Dr. William Masters en Virginia Johnson, twee leden van het onderzoeksteam voor seksualiteit. De show kreeg lovende kritieken na de release in 2013 en werd dat jaar genomineerd voor een Golden Globe. Het liep voor een totaal van vier seizoenen voordat het werd geannuleerd.

alles wat ik zie ben jij. pic.twitter.com/23YPV6CQ2N

- Isabella Alexander? (@itsisabellaalex) 12 november 2017

Isabella kreeg daarna een terugkerende rol in de televisieserie Fresh Off the Boat. De sitcom met in de hoofdrollen Hudson Yang, Constance Wu en Randall Park, en is losjes gebaseerd op het leven van voedselpersoonlijkheid Eddie Huang en zijn boek getiteld Vers van de pers . De plot concentreert zich op het leven van een Taiwanees-Amerikaans gezin dat in de jaren negentig in Florida woonde, en was de eerste Amerikaanse tv-sitcom met een Aziatisch-Amerikaanse familie sinds All-American Girl van Margaret Cho. De show maakte zijn debuut in 2015 en is vergeleken met Everybody Hates Chris. Sindsdien is de show in totaal zes seizoenen uitgezonden, zonder tekenen van stoppen op korte termijn.

Recente projecten

Voor haar werk in Fresh off the Boat ontving Isabella tweemaal nominaties voor een Young Artist Award voor Best Performance in a Television Series. Haar volgende project zou een terugkerende rol zijn in Gortimer Gibbon's leven op normale straat , uitgezonden via Amazon Video, en volgt het leven van personage Gortimer Gibbon en zijn twee beste vrienden. Het trio probeert door Normal Street te navigeren, een ogenschijnlijk gewone buitenwijk, maar met een vleugje magie onder de oppervlakte. De show werd twee seizoenen uitgezonden voordat hij in 2016 werd afgesloten.

Sindsdien heeft Isabella aan verschillende andere projecten gewerkt, maar is ze ook betrokken geweest bij verschillende goede doelen, zoals Read Across America, een leesimitatie van de National Education Association die in 1997 begon. Het initiatief is verantwoordelijk voor de National Read Across America Dag die wordt gehouden op de schooldag die het dichtst bij 2 maart ligt, de verjaardag van kinderboekenschrijver Dr. Seuss. Ze hielp ook met het Wounded Warrior Project (WWP), een organisatie die gewonde militaire veteranen helpt, en werd opgericht na de aanslagen van 11 september 2001. De organisatie werkt samen met tal van andere goede doelen, zoals Resounding Joy, American Red Cross en Operatie Thuisfront.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is er niet veel bekend over de romantische relaties van Alexander. Verschillende bronnen stellen dat ze single is, waarschijnlijk vanwege haar jonge leeftijd en haar toewijding bij het ontwikkelen van haar acteercarrière. Haar familie is verbonden met de entertainmentindustrie, aangezien haar moeder goede vrienden is met Jillian Spaeder, en dankzij dergelijke connecties kon ze ook op een Warner Brothers Studios-tour gaan, waarin ze de set Friends bezocht. Ze ontmoette ook actrice Susan Sarandon tijdens een Kids For Peace-ceremonie in 2015.

Gepost door Isabella Alexander-fans Aan zondag 21 oktober 2018

Net als tal van actrices, is Isabella zeer actief online door het gebruik van verschillende sociale media-accounts. Ze heeft een account op Instagram met meer dan 54.000 volgers, waarop ze voornamelijk persoonlijke foto's plaatst waarop ze haar buitenritten laat zien. Ze heeft ook een Twitter-account dat haar werk met Fresh Off the Boat promoot en ook enkele van haar dagelijkse gedachten plaatst. Ze gebruikt het platform ook om enkele van haar pleidooien te promoten.

Ze gaat graag naar plaatsen met veel natuurlijke kenmerken, en ook naar het strand. Ze heeft onlangs ook Disneyland bezocht en heeft sportevenementen bijgewoond, waaronder professionele basketbalwedstrijden.

Aanbevolen