Acteurs

Isabella Alexander's Wiki Bio, leeftijd, vermogen, lengte, vriendje

Isabella Alexander Wiki Bio

Isabella Alexander is geboren in Utah, USA op 26 september 2002, dus onder het sterrenbeeld Weegschaal en met de Amerikaanse nationaliteit. Ze is populair vanwege haar acteercarrière, vooral vanwege haar rollen in Fresh of the Boat en Gortimer Gibbon's Life on Normal Street TV-series.

Het vroege leven en onderwijs

Isabella werd op zeer jonge leeftijd verliefd op acteren - ze zat voor haar tv en wachtte tot de Friends-serie begon. Ze besloot dat ze op een dag actrice zou worden en richtte haar leven daarop.

Bekijk dit bericht op Instagram

Glamdag ️

Een bericht gedeeld door Isabella Alexander (@isabellaalexander) op 19 januari 2020 om 17:22 PST

Isabella is een heel sociaal persoon en blijkbaar geliefd bij haar leeftijdsgenoten op Hurricane Middle School - ze zit momenteel in haar derde jaar en is mede dankzij haar acteercarrière populair. Ze heeft goede cijfers, terwijl ze zich ook richt op het bijwonen van audities en het winnen van nieuwe rollen. Ze is zelden te horen over haar ouders, omdat ze hun leven buiten de aandacht van de media wil houden, maar het is bekend dat haar moeder degene was die haar door de jaren heen heeft gesteund en haar heeft gemotiveerd om haar acteercarrière na te streven.

Ze groeide op naast haar oudere broer. Het lijkt erop dat Isabella niet naar de universiteit gaat nadat ze zich heeft ingeschreven, maar zich liever zal concentreren op haar acteercarrière.

Carrière van een actrice

Isabella's carrière begon toen ze nog heel jong was, en meer met dansen dan met acteren. Ze begon met competitiedansen en was er erg goed in, maar helaas betekende een beenblessure een stopzetting van haar danscarrière. Isabella wendde zich toen tot haar tweede grote passie, acteren - ze slaagde erin haar eerste rol te winnen en realiseerde zich meteen dat ze dat de rest van haar leven wilde doen.

Isabella Alexander

Sindsdien is ze in verschillende tv-series verschenen, maar in nul films - de eerste serie waarin ze verscheen was Vers van de pers – de komedie volgt het verhaal van een immigrant die met zijn gezin naar de VS verhuist, en Isabella speelt zijn vriendin Alison. De serie was een groot succes en hielp Isabella om erkenning te krijgen - het werd genomineerd voor verschillende prijzen en won de Young Artist Award voor Beste Prestaties in een TV-serie (Recurring Teen Actor) en voor Isabella Best Performance in a TV Series (Recurring Young Actress ) in beide 2016.

De tweede rol waarvoor Isabella populair is, is in de Gortimer Gibbon's leven op normale straat Tv-series, waarin ze geen grote rol speelde maar toch een opvallende rol speelde. Isabella's rolmodellen zijn Angelina Jolie en Jennifer Garner, die populair is vanwege haar rol in de Pearl Harbor-film. Isabella is te zien in tal van commercials voor verschillende producten die in de VS worden verkocht.

Houd van het leven en relaties

Isabella is erg geheimzinnig als het gaat om haar liefdesleven, maar ze is pas 16 en er valt nog niet veel over te zeggen.

Gepost door Isabella Alexander-fans Aan maandag 14 oktober 2019

Het gerucht gaat dat ze momenteel een relatie heeft met een jongen van haar middelbare school, maar dit is niet bevestigd door de populaire actrice, die er geen commentaar op heeft gegeven. Isabella heeft verklaard dat ze een beetje ouderwets is en dol is op romantische dates, picknicks en rozen - haar perfecte date omvat het krijgen van een roos en vervolgens naar de film gaan om een ​​goede romantische komedie te kijken. Ze heeft ook verklaard dat ze de man op wie ze verliefd zou worden nog steeds niet heeft gevonden. Afgaande op haar sociale media-accounts is Isabella momenteel single, niet getrouwd en heeft ze geen kinderen.

Hobby's en andere interesses

Hoewel acteren haar momenteel het meest interesseert, werkt Isabella in haar vrije tijd aan tal van andere dingen, maar ze heeft niet gedeeld wat precies. Isabella is al een filantroop en heeft tot nu toe een kleine, maar voor haar nog steeds aanzienlijke hoeveelheid geld gedoneerd aan liefdadigheidsinstellingen, terwijl ze ook iedereen aanmoedigt om haar voorbeeld te volgen - ze doet vrijwilligerswerk bij liefdadigheidsorganisaties zoals de Read Across America en Wounded Warrior Project, dat zich richt op het helpen van gewonde veteranen.

Hoewel ze nog erg jong is, houdt Isabella van reizen, wat nog een reden is waarom ze van acteren houdt - het stelt haar in staat om vrijwel gratis naar tal van bestemmingen in de VS te reizen. Het is niet verwonderlijk dat ze graag naar films kijkt, maar geeft de voorkeur aan oudere films die recent zijn gemaakt - enkele van haar favorieten zijn de Harry Potter-franchise en One Day romantische komedie.

Uiterlijk en vermogen

Isabella is momenteel 16 jaar oud. Ze heeft lang blond haar en bruine ogen, is 1.57 m lang en weegt ongeveer 46 kg.

Volgens gezaghebbende bronnen vanaf begin 2020 wordt het vermogen van Isabella geschat op meer dan $ 200.000, en neemt het gestaag toe dankzij haar acteercarrière.

Aanwezigheid op sociale media

Isabella is behoorlijk actief op verschillende populaire sociale-mediaplatforms, omdat het erg belangrijk is voor haar acteercarrière om online gezien te blijven. Ze lanceerde haar Twitter-account in september 2015 en haar Instagram-account wordt momenteel gevolgd door meer dan 50.000 fans, terwijl ze er meer dan 730 foto's op heeft geüpload. Er is ook een fanpagina van haar gemaakt op Facebook.

Aanbevolen