Acteurs

Isidora Goreshter Wiki Bio, vermogen, echtgenoot, metingen

Wie is Isidora Goreshter?

Isidora Goreshter werd geboren op 24eOktober 1981, in Long Beach, Californië, VS, van Russische afkomst. Ze is een 37-jarige actrice, vooral bekend van haar rol van Svetlana Fisher in de Amerikaanse versie van de zeer populaire en veelgeprezen televisieserie Shameless. Daarnaast is ze bekend van Paranoia (2013), waarin ze samen met Harrison Ford en Gary Oldman verscheen, A Leading Man (2013) en Condor (2019). Naast acteren is Goreshter assistent-regisseur. Haar carrière in de entertainmentindustrie is actief sinds 2008.

Isidora Goreshter, 'Bubbles' http://www.imdb.com/name/nm3019617/

Gepost door 1 nacht Aan vrijdag 27 maart 2015

Isidora Goreshter Wiki Bio: het vroege leven, gezin en opvoeding

Isidora's ouders, Emil en Dina, en haar oudere broer Eugene verhuisden begin jaren tachtig vanuit de Sovjet-Unie naar de VS. Na de aanvankelijke strijd konden ze werk vinden en zich vestigen in hun nieuwe thuisland in Long Beach, waar Isidora werd geboren. Ze werd genoemd naar haar grootvader van moeders kant wiens naam Izzy was, en werd Izzy genoemd door haar vrienden en familie gedurende haar jeugd. Ze begon al op driejarige leeftijd met optreden.

Ook begon ze op jonge leeftijd klassiek ballet te studeren, wat de keuze voor haar beroep des te gemakkelijker maakte. Na haar middelbare schooldiploma te hebben behaald, schreef Isidora zich in aan de California State University waar ze theater en kunstgeschiedenis studeerde en begon met acteren aan het Stella Adler-conservatorium. Over haar vroege acteerervaring aan het conservatorium gesproken, ze verklaarde: : 'haar (Stella's) wijsheid over het theater en de kunstenaar heeft betrekking op iedereen, vooral voor een jonge acteur die zijn stem probeert te vinden'.

Bekijk dit bericht op Instagram

isiDORA de ontdekkingsreiziger.

Een bericht gedeeld door Isidora Goreshter (@isidora) op 26 augustus 2019 om 7:49 uur PDT

Enkele van de vroege toneelstukken die ze deed, omvatten klassieke werken zoals Waiting for Godot, The Smell of the Kill, Waiting for Lefty and Laundry en Bourbon.

Carrièrebegin

Tegen de tijd dat ze haar debuut op het kleine scherm maakte, was Isidora al een gevestigde theateractrice. Haar eerste filmoptreden kwam in 2008, in een korte film getiteld Deader Living Through Chemistry. Ze maakte verschillende gastoptredens in shows zoals 2 Broke Girls en Ben en Kate, en acteerde in een aantal televisiefilms zoals Birds of a Feather, T is for Twig en Oscar's Escape.

In 2013 werd ze gecast in de film genaamd Paranoia, samen met Amber Heard, Harrison Ford, Gary Oldman en Liam Hemsworth. Hoewel ze slechts een kleine rol speelde in deze met sterren bezaaide thriller, bleek het een cruciaal punt in haar carrière te zijn. Daarna werd ze gecast als Morgan Tucker in A Leading Man, een drama over een getalenteerde Chinees-Amerikaanse acteur die wordt ontslagen uit de hoofdrol in een show, die worstelt om zijn carrière te redden.

Isidora Goreshter

hoe oud is deernadia

Stijging naar bekendheid

Isidora's opkomst naar bekendheid gebeurde nadat ze was gecast in Showtime's Golden Globe-genomineerde comedy-dramaserie Shameless, als de Russische prostituee die mede-eigenaar werd van een bar, Svetlana Fisher. De makers van de show schreven Svetlana aanvankelijk als een minder belangrijk personage, maar besloten uiteindelijk haar op te nemen als de serie, nadat ze onder de indruk waren van de prestaties van Goreshter. Ze speelde de rol van seizoen drie tot seizoen acht, toen ze besloten om de show te verlaten en ga verder met andere projecten.

Over haar vertrek uit de hitserie gesproken, Goreshter verklaarde: dat ze wilde dat haar personage een gruwelijke dood zou sterven, maar de showrunner John Wells stond erop de deur open te laten voor haar terugkeer ergens in de toekomst. Na Shameless speelde de actrice in Happy Anniversary en The Petal Pushers, voordat ze een andere serie vaste rol van Kat Gnezdy in The Condor kreeg, een actiedramathriller die een CIA-analist volgt die een samenzwering ontdekt die tot de dood van veel mensen zou kunnen leiden.

Het tweede seizoen van de show staat gepland voor eind 2019.

Netto waarde

Met betrekking tot de algehele rijkdom van de Shameless-ster, schatten gezaghebbende bronnen dat ze een nettowaarde van ongeveer $ 1 miljoen heeft verworven uit haar acteercarrière die nu meer dan een decennium beslaat.

Priveleven

Fans van de actrice vragen zich al geruime tijd af wat haar relatiestatus is. Haar geheimhouding rond haar privéleven leidde tot verschillende geruchten, met als meest opvallende dat ze een relatie had met actrice Shailene Woodley.

De geruchten kwamen op gang nadat de twee hand in hand werden gezien op Valentijnsdag in 2016, en opnieuw werden ontstoken nadat Shailene een foto met Isidora op haar Instagram-account plaatste met de hashtag datenight. Woodley verklaarde later echter dat de twee beste vrienden waren en een bron die dicht bij haar stond beweerde dat Shailene zelfs Isidora heeft opgezet met haar man. Dankzij a recente tweet , wisten we dat Isidora en haar man samen een kind hebben. Het gezin woont momenteel in Los Angeles, maar pogingen om haar echtgenoot te identificeren zijn vruchteloos gebleken!

gelukkig nieuwjaar van essex en mijn heerlijke taart en puree!! #theonlywayisessex pic.twitter.com/D6HkWWuoAq

- Isidora Goreshter (@IsidoraGore) 31 december 2018

Sociale media

Isidora is actief op het sociale platform Instagram, waar haar account wordt gevolgd door bijna 600.000 fans. Ze heeft ook een Twitter-account met bijna 60.000 volgers.

Uiterlijk en fysieke kenmerken

Over haar uiterlijk gesproken, Goreshter heeft een fit figuur. Ze is 1,65 m lang, weegt ongeveer 54 kg en haar vitale statistieken zijn 34-26-36. Ze is een natuurlijke brunette, maar heeft onlangs haar haar blond geverfd. Ze heeft lichtgroene ogen.

Aanbevolen