Beroemdheden

Ivy Mae Anderson's Wiki Biografie, leeftijd, lengte, vriend, vermogen

Wie is Ivy Mae Anderson?

Ivy Mae Anderson is een Instagram-tienermodel en hoewel haar carrière net is begonnen, is ze erin geslaagd om op vrij jonge leeftijd extreem populair te worden. Ze heeft meer dan 210.000 volgers op haar officieel Instagram-account , die haar aanzienlijk heeft geholpen in haar carrière. Ze is momenteel getekend bij de TamblynModels Australia.

Dus, wil je meer te weten komen over dit opkomende model, van haar kinderjaren tot nu toe, inclusief haar persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan een tijdje bij ons, want we stellen je voor aan Ivy Mae Anderson.

GEEN SPELLETJES NODIG
.
@madebymisfits_shop
.
# pic.twitter.com/OD84U6SHo8

— Ivy Mae Anderson (@IvyMaeAnderson) 21 december 2018

Ivy Mae Anderson Wiki: Leeftijd, Jeugd en Onderwijs

Ivy Mae Anderson werd geboren op 27 oktober 2005 in Brisbane, Queensland, Australië; helaas heeft ze niet veel informatie over haar jeugd onthuld, zoals de namen van haar ouders en of ze broers of zussen heeft of niet. Om verder te praten over haar geheimhouding, Ivy heeft ook niets onthuld over haar educatieve achtergrond, maar gezien het feit dat ze nu nog maar 14 is, maakt ze nog steeds vorderingen op de middelbare school.

Carrièrebegin

Al op jonge leeftijd was Ivy geïnteresseerd in modellenwerk en met de hulp van haar ouders lanceerde ze haar modellencarrière. Toen ze nog maar zes jaar oud was, won Ivy een wedstrijdshow voor het ontdekken van modellen in Australië, die eigenlijk het begin van haar professionele carrière markeerde. Naarmate ze ouder werd, werd ze meer gefocust op haar modellencarrière, terwijl ze ook haar weg begon te vinden als cheerleader. Geleidelijk aan verbeterden Ivy's modellenvaardigheden met haar leeftijd, en ze werd populairder.

Ivy Mae Anderson

Stijging naar bekendheid

Alles ging natuurlijk voor Ivy en ze begon samen te werken met een aantal grote merken in de modellenwereld, zoals Rebel Athletic, waarvoor ze nog steeds werkt, en ze heeft vaak hun kleding gepromoot. Ze heeft ook gemodelleerd op New York Fashion Week en heeft een duurzame deal met het merk Pavement. Haar carrière en populariteit bereikten een heel nieuw niveau toen ze foto's van zichzelf van verschillende fotosessies begon te uploaden naar haar officiële Instagram-pagina. De naam Ivy Mae werd populairder met elke nieuwe foto en het aantal van haar volgers nam dagelijks toe, wat hielp om nieuwe modellendeals en contracten te verdienen. Als gevolg hiervan tekende ze bij Tamblyn Models en maakt ze ook deel uit van RPR Talent Management. Ze heeft nu meer dan 210.000 volgers op haar officiële Instagram-pagina en heeft alle voordelen van het socialemediaplatform gebruikt om haar werk te promoten.

YouTube-carrière

Naast haar modellencarrière bouwt Ivy langzaamaan ook een carrière op op YouTube, waarop ze nog maar zo'n 3.600 abonnees heeft. Ze heeft instructievideo's over make-up geüpload, haar nieuwste outfits en andere onderwerpen die populair zijn bij tieners. Haar video's zijn al meer dan 150.000 keer bekeken, en enkele van de meest populaire video's zijn: Ivy's verjaardagsweekend 2017 , Ivy's Closet - Mijn kerstoutfit van Pavement Brands uitpakken! , Ivy in Bora Bora: deel één , en Ivy's Closet - Rebel Haul! , onder tal van andere, wat wijst op een toegenomen populariteit.

Ivy Mae Anderson Netto waarde

Sinds de lancering van haar carrière is Ivy een behoorlijk populair model geworden, wat haar rijkdom alleen maar heeft vergroot. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Ivy Mae Anderson is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Ivy maar liefst $ 8 miljoen is, wat behoorlijk indrukwekkend is op haar leeftijd, vind je niet? Ongetwijfeld zal haar rijkdom alleen maar verder toenemen, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet.

Ivy Mae Anderson Persoonlijk leven, Vriendje, Daten

Wat weet je over het persoonlijke leven van Ivy? Welnu, dit prominente model is niet erg open geweest als het gaat om het delen van details uit haar persoonlijke leven, en vanwege haar geheimzinnige karakter zijn er niet veel beschikbare details over haar leven buiten de modellenwereld. Desalniettemin hebben we enkele interessante details over Ivy ontdekt; natuurlijk is ze op 13-jarige leeftijd single en volledig gericht op het afronden van haar middelbare schoolopleiding en ook op het werken aan haar modellencarrière.

In haar vrije tijd reist ze graag en heeft ze al vele delen van de wereld bezocht, wat ze op haar Instagram-account met haar fans heeft gedeeld.

Waar komt iedereen vandaan? Dit ben ik op mijn gelukkige plek ?? Australië heeft enkele van de mooiste stranden ☼∞Outfit…

Gepost door Ivy Mae Mae Aan maandag 17 juni 2019

Ivy Mae Anderson Internet Fame

Hoewel Instagram haar heeft geholpen te worden wat ze nu is, heeft Ivy haar populariteit ook uitgebreid naar andere sociale-mediaplatforms, vooral Facebook , waarop ze inmiddels zo'n 10.000 volgers heeft. Ze heeft haar meest recente foto's zowel op Instagram als op Facebook gedeeld, zoals de start van het bikiniseizoen in Byron Bay, maar heeft ook foto's gedeeld met haar vrienden, zoals deze van de Sunshine Coast, Queensland.

Dus, als je nog geen fan bent van dit prominente model, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina's en kijk wat ze van plan is.

Ivy Mae Anderson Lengte en gewicht, lichaamsafmetingen

Weet jij hoe lang Ivy Mae Anderson is en hoeveel ze weegt? Welnu, alles wat we op dit moment kunnen zeggen is dat ze slank en lang is, en duidelijk nog in haar groeijaren, dus haar lichaamsafmetingen zijn onbekend en eigenlijk irrelevant. Ze heeft doordringende blauwe ogen en blond haar dat perfect bij de kleur van haar ogen past, dus zelfs op haar prille leeftijd wordt ze als heel mooi beschouwd.

Aanbevolen