Ankers

Jackie Layer's (WHDH-weer) Wiki Bio, leeftijd, echtgenoot, salaris

Wie is Jackie Layer?

Jackie Layer is een Amerikaanse televisiepersoonlijkheid die waarschijnlijk het best bekend is omdat hij momenteel voor de 7News WDHD werkt als meteoroloog van het 7News Weather Team. Afgezien hiervan wordt ze ook algemeen erkend voor haar eerdere opdrachten in Boston, Massachusetts voor NEC en NBC Boston.

Bekijk dit bericht op Instagram

Winderige maar mooie dag in Boston? ( ?: @natasha_verma )

Een bericht gedeeld door Jackie Layer (@jackieozone) op 27 april 2019 om 17:50 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

Jacqueline 'Jackie' Layer werd geboren in 1991 in het kleine stadje Berlijn in het zuiden van New Jersey, VS, en heeft de Amerikaanse nationaliteit en blanke etniciteit. Verdere details met betrekking tot de exacte geboortedatum, evenals de achtergrond van haar familie, ouders of broers en zussen zijn tot op de dag van vandaag nooit openbaar gemaakt.

Sinds haar vroege jeugd was Jackie gebiologeerd door weersvoorspellingen, en terwijl ze als jong meisje gretig naar het ochtendnieuws keek, was ze gefascineerd door 'de radar die achter de meteoroloog bewoog en de manier waarop de graphics op magische wijze van het ene scherm naar het andere verschoven'. Na haar passie voor het voorspellen van de activiteiten van Moeder Natuur, besloot ze na haar toelating tot een plaatselijke middelbare school haar aanstaande opleiding richting meteorologie.

Jackie schreef zich in aan de Pennsylvania State University (vaak aangeduid als Penn State of gewoon PSU) waar ze afstudeerde met een Bachelor of Science-graad in meteorologie. Tijdens haar studententijd was ze actief betrokken bij verschillende meteorologieclubs, waaronder de Penn State University's Branch van de American Meteorological Society (PSUBAMS), evenals de Campus Weather Service. Als lid van de studentenraad van het College of Earth and Mineral Sciences en zijn 'Most Involved Student', was Layer genomineerd om het publiek toe te spreken op de jaarlijkse College of Earth and Mineral Sciences Exposition (EMEX). Daarnaast was ze ook actief binnen Lion Ambassadors en Penn State's Dance Marathon (gewoonlijk THON genoemd).

Jackie Layer

ronnie2k netto waard

Vroege carriere

Haar eerste ervaringen gekoppeld aan meteorologie en uitzendingen dateren uit haar PSU-dagen, toen ze als lid van de Campus Weather Service regelmatig betrokken was bij communicatieverschuivingen en voorspellingsverschuivingen, waar ze een vijfdaagse weersvoorspelling voor verschillende delen van Pennsylvania voorspelde. In 2011 begon Jackie haar stage voor de WTAJ News, terwijl ze in 2012 nog een stage deed voor het aan ABC gelieerde televisiestation in Harrisburg, Pennsylvania.

Carrière

Na het afronden van haar studie begon Layer in 2013 haar professionele omroepcarrière in South Bend, Indiana, als meteoroloog voor WBND-LD. In de loop van de volgende twee jaar scherpte ze haar professionele vaardigheden aan door het middenwesten van de VS te dekken en ook verslag te doen van Lake Effect-shows, tornado-uitbraken en onweersbuien. Daarnaast probeerde ze zichzelf ook als anker tijdens de Notre Dam Day, toen ze deelnam aan de live-uitzendingen van de Notre Dame Hockey-wedstrijden. Uiteindelijk verhuisde Jackie in mei 2016 naar Boston, Massachusetts, waar ze zich aansloot bij de New England Cable News – NIETS voordat hij bij de lokale NBC-vestiging in Boston kwam.

Sinds mei 2018 werkt Jackie Layer als meteoroloog voor de 7Nieuws Weerteam .

Priveleven

Benieuwd naar het privéleven van Jackie, nietwaar? Nou, ondanks haar populariteit en regelmatige dagelijkse optredens voor de camera, is er niet veel bekend over haar persoonlijke leven, omdat er niet veel details over beschikbaar zijn. Hoewel informatie over haar romantische leven nooit officieel aan de media is bekendgemaakt, is ze vaak te zien vergezeld door een man genaamd Devin Coyne, die blijkbaar een tv-nieuws- en sportproducent is. Informatie over de aard van deze relatie blijft echter niet beschikbaar voor het publiek.

Jackie heeft een slank en gespierd figuur met een echte zandloper silhouet die, naast haar blonde haar en blauwe ogen, haar er behoorlijk uit laten zien verleidelijk , hoewel de exacte gegevens over haar lengte, gewicht en haar vitale statistieken nooit zijn onthuld. Het is zeker dat al deze voordelen haar enorm hebben geholpen om een ​​enorme dosis populariteit te verwerven tijdens haar doorlopende carrière voor de camera-uitzending.

In haar vrije tijd houdt ze van buitenactiviteiten zoals reizen, maar ook hardlopen van 5 km, 10 km en halve marathons, wat zeker helpt om haar lichaam fit te houden.

Jackie Layer is ook actief op verschillende populaire sociale medianetwerken, zoals: Twitter , waarop ze tot nu toe in totaal bijna 7.000 volgers heeft verzameld, evenals Instagram, waarop haar officiële account - @jackieozone werd gevolgd door meer dan 3.500 fans.

En op dag 3 wandelden we naar een hoogte van 8.000 voet ??? #Colorado #Hiking #Keer bekeken pic.twitter.com/jfI4Jb4hwu

— Jackie Layer 7Nieuws (@JackieLayerOn7) 12 juni 2019

Netto waarde

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel rijkdom deze succesvolle Amerikaanse meteoroloog tot nu toe heeft verzameld? Hoe rijk Jackie Layer is? Volgens bronnen wordt geschat dat het totaal van haar vermogen, sprekend vanaf medio 2019, draait om een ​​behoorlijk indrukwekkend bedrag van bijna $ 1 miljoen, verworven door haar welvarende carrière als omroepmeteoroloog die momenteel bijna 10 beslaat. jaar sinds haar studententijd. Het verzamelen van zo'n indrukwekkende hoeveelheid rijkdom in zo'n periode wordt als een verbazingwekkende prestatie beschouwd.

Aanbevolen