Ankers

Jackie Redmond (NHL) Wiki Bio, Leeftijd, Hoogte, Echtgenoot, Salaris

Wie is Jackie Redmond?

Jackie Redmond is een gerenommeerd Canadees nieuws- en sportanker, producer en verslaggever. Ze is een presentator voor Sportsnet Central, terwijl ze rapporteert voor en verankert in de National Hockey League (NHL) en Major League Baseball (MLB) Networks.

Jackie Redmond Leeftijd, vroege leven, familie en opleidingsachtergrond

Jackie was geboren onder de Ram Zodiac op 12 april 1987, in Toronto, Ontario, Canada, wat haar 32 jaar oud maakt vanaf 2019. Ze is van Canadese nationaliteit en behoort tot de blanke etniciteit. Jackie's vader is Steve Redmond, een voormalig sportman en haar grootste fan; ze heeft haar moeder niet genoemd, maar ze werd opgevoed door haar ouders samen met haar zus Marcy Thomas, die in haar kindertijd hockey speelde.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Jackie Redmond (NHL Host) (@jackieredmond) op 14 juli 2019 om 7:12 uur PDT

Toen Jackie jong was, speelde ze ook hockey en andere sporten. Haar vader keek met haar naar wedstrijden en dit motiveerde haar om sportanker te worden.

Jackie heeft een hechte band met haar zus, die getrouwd is, en ook erg gesteld is op haar ouders, en ze vindt het heerlijk om foto's van haar familie op haar sociale-mediapagina's te plaatsen. Wat haar opleidingsachtergrond betreft, trad Jackie in 2006 toe tot de Universiteit van Guelph-Humber en behaalde in 2010 een diploma journalistiek en een BA in mediastudies.

Jackie Redmond professionele carrière en groei naar het sterrendom

Na haar afstuderen nam Jackie een baan aan als stagiaire voor Entertainment Tonight Canada, waar ze werkte voor vier maanden. Later won ze de Gillette Drafted: The Search for Canada's Next Sportscaster, seizoen drie in 2011, de eerste vrouw die de wedstrijd won.

Toen ze als winnaar van deze show naar voren kwam, werd Jackie een geweldig doelwit voor televisiestations die op zoek waren naar een sportverslaggever, waardoor ze gemakkelijk een baan kon vinden. Binnen de kortste keren begon Jackie te werken met Sportsnet, een populaire sportspecialiteit in Canada. Terwijl ze daar werkte, was haar baan mede-presentator van de [email protected] , een populaire show. Ze dekte ook de Hockey Central Playoff voor het netwerk van de NHL.

Jackie kreeg ook een eenjarig contract als de Gillette-woordvoerder, waardoor ze de eerste vrouw voor die rol in Noord-Amerika was. Een van de shows die ze presenteerde - Plays of the Month - werd een hit, wat leidde tot de start van een andere show met de naam Misplays of the Month. De eerste draaide om het aftellen van de beste maandelijkse spelen, terwijl de laatste alle domme en dwaze dingen liet zien die in de sport plaatsvinden. Jackie's toewijding aan haar werk in combinatie met haar enthousiasme zorgde ervoor dat ze de 2014 Pan Pacific Swimming Championships deed.

Jackie heeft de eer gehad om WWE Ask the Ref, WWE Experience, de NCAA Hockey Broadcasts en WWE Aftermath te hosten. Tegen die tijd was ze al beroemd geworden en had ze een band opgebouwd met haar fans, die dol waren op haar uiterlijk en onberispelijke presentatievaardigheden.

Kort daarna kreeg Jackie een baan aangeboden in de VS, en dus zei ze haar baan bij Sportsnet op en verhuisde naar de VS. Momenteel werkt Jackie bij NHL Network als host, en ook voor het MLB Network.

In haar carrière heeft Jackie contact gehad met een aantal bekende persoonlijkheden, zoals Kyle Lowry, Jonas Valanciunas, Matthew Tsang en Tyler Johnson.

Jackie Redmond

Jackie Redmond Persoonlijk leven, daten, man en kinderen

Als het gaat om haar datingleven, is Jackie ongehuwd, maar volledig getrouwd met haar carrière. Ze is een erg geheimzinnig persoon en is erin geslaagd haar liefdesleven grotendeels onder de radar te houden. Wat betreft daten, ze heeft een vriend genaamd Dylan Rochon, een bio-mechanische ingenieur. Hun relatie lijkt sterk te zijn, hoewel ze hun verbintenis nog moeten formaliseren met een bruiloft. Jackie heeft nog geen kinderen.

Jackie houdt van reizen, ook als ze niet aan het werk is. Ze beschouwt zichzelf als een reis- en tourverslaafde die ook graag geld uitgeeft. Volgens internet is ze ook succesvol in de sportbar en doet ze graag mee aan een aantal spelletjes. Jackie bekent dat ze erg verlegen is, vooral wanneer ze te midden van veel mensen is, maar dan houdt ze van karaoke en rapt ze graag wanneer ze maar kan. Als kind gaf ze het kunstschaatsen op om meer aandacht te besteden aan hockey.

Gepost door Jackie Redmond Aan dinsdag 23 juli 2019

Jackie Redmond Geruchten en controverses

Jackie was betrokken in een controverse met Josh Donaldson, een Toronto Blue Jays MLB-supersterspeler. Josh zou zijn vriendin Briana Miller hebben bedrogen, die hem met Jackie binnenkwam. Na het incident verwijderde Briana alle foto's van haar en Donaldson van haar sociale media-pagina's.

Jackie dekt de Blue Jays voor een Canadese sportzender, maar sinds het incident is ze toegewezen aan de NHL-sectie, weg van de Blue Jays. Er gingen ook geruchten dat ze ook betrokken was bij andere spelers uit Jay's honkbal.

Lichaamsafmetingen, statistieken en functies van Jackie Redmond

Een van de redenen waarom Jackie zo geliefd is bij haar fans, zijn haar mooie eigenschappen. Ze is 167 cm lang, weegt naar verluidt 52 ​​kg en haar vitale statistieken zijn 35-24-33 inch. Jackie heeft verleidelijke blauwe ogen en glinsterend zwart haar. Ze werd ooit genoemd in de top 60 van meest sexy sportverslaggevers over de hele wereld.

Nog een seizoen van #NHLNow in de boeken en ik voel me super gezegend! Bedankt aan jullie allemaal die meekwamen voor de rit en door de goede en natuurlijk de dwaze keken. Wij WAARDEREN u!! Tot in oktober! @NHLNetwork pic.twitter.com/dQRjxOvjgC

— Jackie Redmond (@Jackie_Redmond) 29 juni 2019

Jackie Redmond Netto waarde

Jackie verdient haar inkomen als gamecommentator en sportverslaggever. Haar shows zijn een hit geworden in de Amerikaanse televisie-industrie, maar ook in de sportwereld. Een medewerker van Sportsnet verdient gemiddeld 55.000 Canadese dollar per jaar, maar met haar enorme ervaring verdient ze vast meer dan dat. Volgens betrouwbare bronnen heeft Jackie Redmond's netto waarde is meer dan $ 400.000, vanaf medio 2019.

Aanbevolen