Beroemdheden

Jackson Krecioch's Wiki Bio, zus, homo, vriend, gearresteerd

Wie is Jackson Krecioch?

De sociale-mediaplatforms zijn nog nooit zo populair geweest als vandaag; veel mensen hebben het gebruikt om hun vaardigheden, talenten en uiterlijk ook te promoten. Een van hen is Jackson Krecioch, een Instagram-model met meer dan 1,3 miljoen volgers op zijn officiële Instagram-pagina . Hij heeft zijn populariteit ook uitgebreid naar andere sociale-mediaplatforms, waaronder YouTube, waarop hij meer dan 600.000 abonnees heeft.

Dus, wil je meer te weten komen over Jackson Krecioch, van zijn kindertijd tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief zijn persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan bij ons voor de lengte van het artikel, want we brengen je dichter bij deze Instagram-sensatie.

Bekijk dit bericht op Instagram

Mijn actieve mensen volgen? like dit bericht en reageer, ik scroll door en volg ☺️♥️

Een bericht gedeeld door Jackson Krecioch (@jackson_krecioch) op 27 juli 2019 om 13:00 uur PDT

Jackson Krecioch Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Jackson Krecioch werd geboren op 1 juni 1998 in Wisconsin, VS in een groot gezin van acht broers en zussen; hij heeft zes broers, Jorge, Jonathan, Joshua, Julian, Joseph, Jacob, en slechts één zus, Katherine. Hun ouders zijn John Krecioch en zijn vrouw Jennifer. Al op jonge leeftijd begon Jackson interesse te tonen in mode en modellering en lanceerde hij zijn carrière voordat hij zelfs 18 jaar oud werd. Helaas heeft Jackson tot nu toe de informatie over zijn educatieve achtergrond nog niet gedeeld, dus hopelijk stelt hij zich in de nabije toekomst open voor zijn fans.

Carrièrebegin

Halverwege 2015 besloot Jackson om zichzelf uit te proberen op sociale-mediaplatforms. Hij begon met een account op de populaire app TikTok en bouwde langzaam een ​​naam voor zichzelf op. Geleidelijk aan werd hij populairder, wat hem aanmoedigde om andere platforms te proberen. Hij verhuisde al snel naar YouNow, en na het aantrekken van nog eens 50.000 volgers, besloot Jackson ook een Instagram-account te openen. Dit bleek een slimme zet, want het was Instagram die Jackson naar het sterrendom bracht.

Jackson Krecioch

update over dr. Elizabeth Grammer

Stijging naar bekendheid

In 2016 begon hij met het uploaden van foto's van zichzelf op Instagram, wat de aandacht trok van mensen van over de hele wereld. Het aantal van zijn volgers bereikte in een mum van tijd 100.000, en met elke nieuwe post werd dat aantal hoger. Naarmate hij populairder werd, werden zijn foto's uitdagender en begon hij samen te werken met professionele fotografen, waardoor hij langzaam de professionele modellenwereld binnenstapte. Naast fotosessies begon hij ook foto's te uploaden met zijn vriendje, wat alleen maar meer aandacht trok, en als gevolg daarvan had hij al snel een miljoen volgers. Tegenwoordig is dat aantal zelfs nog hoger, met meer dan 1,3 miljoen volgers, en nog steeds toenemend.

YouTube-populariteit

Jackson is ook begonnen met zijn Youtube kanaal , en begon video's te uploaden die zijn dagelijkse activiteiten demonstreren, van tijd met zijn vriendje tot roomtour en het aanbrengen van make-up, naast andere video's. Hij heeft nu meer dan 615.000 abonnees, terwijl zijn video's meer dan 22 miljoen keer zijn bekeken – enkele van zijn meest populaire zijn onder meer Chapstick Challenge met mijn vriendje! , die meer dan drie miljoen views heeft, dan JYLAN vs BRIKEY (BOYFRIEND TAG) , ook met meer dan drie miljoen, Kostuum voor homopaar , met meer dan 1,6 miljoen views, en We kussen?! durft!!! FT. Bryce Hall… , die meer dan 1,5 miljoen keer is bekeken, naast tal van andere video's, die zijn populariteit en rijkdom hebben vergroot.

Jackson Krecioch Netto waarde

Sinds de lancering van zijn carrière is Jackson een sensatie op de sociale media geworden en zijn succes heeft zijn rijkdom in grote mate vergroot. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Jackson Krecioch is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat Krecioch vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Krecioch zo hoog is als $ 100.000. Ongetwijfeld zal zijn vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat hij zijn carrière met succes voortzet.

Jackson Krecioch Persoonlijk leven, Homo, Vriendje, Daten, Gearresteerd

Sinds zijn eerste media-optreden begonnen mensen zijn seksualiteit in twijfel te trekken vanwege zijn vrouwelijke aard; moe van speculaties en geruchten, Jackson kwam uit als homo in een van zijn video's . Sindsdien heeft hij een aantal openbare relaties gehad, waaronder met Aaron Fuller, die acteur en model is, van 2016 tot begin 2017. Daarna begon hij een romantische relatie met Dylan Greick, maar de twee gingen in 2018 uit elkaar , sindsdien is hij single, en vooral gericht op zijn carrière.

Als je deze melding krijgt, ben je automatisch de coolste persoon? ik hoop dat jullie een fijne vrijdag hebben

Gepost door Jackson Krecioch Aan vrijdag 10 augustus 2018

Eind 2017 werd Jackson gearresteerd door de politie nadat buren een familieruzie bij hem thuis hadden gemeld; volgens rapporten viel Jackson zijn moeder en zus aan, waardoor hij zelfs een gekneusd gezicht kreeg. Desalniettemin kwam hij uit de gevangenis en heeft sindsdien de problemen die hij met zijn familieleden had opgelost.

Jackson Krecioch Internet Fame

Het zijn sociale media die Jackson succesvol hebben gemaakt; van TikTok tot YouNow, Instagram en andere platforms, Jackson is een sensatie. Naast 1,3 miljoen fans op Instagram heeft hij ook een fervente fanbase op Facebook en Twitter. Zijn officiële Twitter-pagina heeft meer dan 85.000 volgers, terwijl op Facebook , Jackson wordt gevolgd door meer dan 12.000 trouwe fans. Hij heeft zijn populariteit gebruikt om zijn carrière-inspanningen te promoten, maar ook om enkele gebeurtenissen uit zijn persoonlijke leven te delen. Dus, als je geen fan bent van deze internetster en dit model, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar zijn officiële pagina's.

Aanbevolen