Modellen

Jaclyn Swedberg Wiki biografie, leeftijd, vermogen, afmetingen

Wie is Jaclyn Swedberg?

In het informatietijdperk hebben mensen internet gebruikt om andere mensen te bereiken en om hun vaardigheden, talenten en uiterlijk te promoten. Numbers is erin geslaagd om wereldfaam te verwerven, en een van hen is Jaclyn Swedberg. Ze is een model dat Instagram voornamelijk heeft gebruikt om haar werk te promoten en heeft nu bijna een miljoen fans.

Dus, wil je meer te weten komen over Jaclyn Swedberg, van haar kinderjaren tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief haar persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan een tijdje bij ons, want we laten je kennismaken met dit prominente model.

Gewoon in de ruimte staren ... heb ook geleerd hoe je twee Franse vlechten moet maken en nu ben ik geobsedeerd. Dat is alles. pic.twitter.com/PDhCXXiUbx

— Jaclyn Swedberg (@Jaclyn_Swedberg) 3 januari 2017

Jaclyn Swedberg Wiki: Leeftijd, kinderjaren en opleiding

Jaclyn Elaine Swedberg werd geboren op 14 augustus 1990 in San Pedro, Californië, VS; ze bracht haar jeugd door in Chino Hills en ging naar de Chino Hills High School, waar ze in 2008 afstudeerde. Ze schreef zich in aan een universiteit, waar ze communicatie studeerde, maar ze studeerde nooit af, omdat ze zich volledig op haar carrière concentreerde.

Carrièrebegin

Het begin van haar carrière gaat terug tot 2010, toen ze zich aansloot bij Playboy's Beach House en presenteerde als presentator van de show. Ze werd ook een deel van de Badass! laten zien waarin toekomstige Playboy-modellen strijden in verschillende gevaarlijke uitdagingen. Om verder te praten over haar vroege inspanningen met Playboy, nam ze in 2011 deel aan de show Playmate Casting Call: The Mansion en werd in april van hetzelfde jaar uitgeroepen tot Playboy Playmate of the Month, wat haar zeker op weg naar populariteit heeft geholpen.

https://www.instagram.com/p/Bcp_evEn34_/

Stijgen naar het sterrendom

Geleidelijk aan werd Jaclyn steeds populairder en in 2012 werd ze uitgeroepen tot Playboy Playmate of the Year; om voort te bouwen op haar succes, besloot ze haar Instagram-pagina te starten en begon ze dagelijks foto's te uploaden. – het aantal van haar abonnees bereikte al snel 100.000. Ze bereikte ook de acteerwereld in 2013, toen ze Nicky portretteerde in de sportdramafilm Snake & Mongoose, met Jesse Williams, Richard Blake en Ashley Hinshaw, terwijl ze in 2015 te zien was in de horrorfilm Muck van Steve Wolsh, met in de hoofdrol Lachlan Buchanan , Puja Mohindra en Bryce Draper. Het vervolg op Much is momenteel in pre-productie en Jaclyn zal ook in dit nieuwe project verschijnen. Toen haar populariteit toenam, begon Jaclyn samen te werken met modemerken zoals staceyalysonartistry, die Jaclyn vaak opmaakte voor haar fotosessies, onder andere loungeondergoed, en verscheen in tijdschriften als Okay Magazine en anderen, die gestaag bijgedragen aan haar vermogen.

Jaclyn Swedberg Netto waarde

Sinds de lancering van haar carrière is Jaclyn een behoorlijk succesvol model geworden, wat heeft bijgedragen aan haar rijkdom. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Jaclyn Swedberg is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Swedberg zo hoog is als $ 500.000, wat nogal behoorlijk is, vind je niet? De rijkdom van Jaclyn zal ongetwijfeld de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet.

Jaclyn Swedberg

Jaclyn Swedberg Persoonlijk leven, daten, vriendje, relaties

Wat weet je over het persoonlijke leven van dit prominente model en aspirant-actrice? Welnu, Jaclyn is nogal stil geweest als het gaat om details over haar intieme leven, en voorlopig is er geen betrouwbare informatie in de media over haar liefdesleven. In 2016 deelde ze echter een twit over uit eten gaan met fitnesstrainer Michael Giovanni; helaas is er geen verdere informatie beschikbaar over de aard van die relatie.

Jaclyn Swedberg Internet Fame

In de loop der jaren is Jaclyn een internetsensatie geworden en naast haar enorme populariteit op Instagram heeft ze haar populariteit uitgebreid naar Twitter, waarop ze meer dan 200.000 volgers heeft, en heeft ze privéfoto's op haar officiële Twitter-pagina , vaak foto's en video's van de sportschool. Dit heeft haar ook geholpen haar populariteit te vergroten en haar modellencarrière te verbeteren. Jaclyn is helaas niet actief op Facebook niet meer, aangezien haar laatste post in 2017 was.

Gepost door Jaclyn Swedberg Aan dinsdag 6 december 2016

Dus, als je nog geen fan bent van dit prominente model, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina's en kijk wat ze van plan is, zowel persoonlijk als professioneel.

Lichaamsmaten van Jaclyn Swedberg

Weet je hoe lang Jaclyn is en hoeveel ze weegt? Welnu, Jaclyn staat op 5ft 5ins, wat gelijk is aan 1,65m, weegt ergens tussen 105-110lbs of 48 tot 50kg, en haar vitale statistieken zijn 34-25-35 inches. Ze heeft bruin haar en dezelfde kleur ogen. Ze wordt vaak gevraagd of ze plastische operaties aan haar lichaam heeft ondergaan, maar heeft gezegd dat ze helemaal natuurlijk is. Ze is best een schoonheid, dat moet je toegeven, toch?

Aanbevolen