Acteurs

Jacqueline Toboni's Wiki, lengte, partner, dating. Is ze lesbisch?

Wie is Jacqueline Toboni?

Jacqueline Toboni, een ambitieuze Amerikaanse actrice, verwierf bekendheid met de rol van Theresa Rubel, of Trubel in de tv-fantasy-dramaserie Grimm van 2014 tot 2017. Ze bouwt nu een naam voor zichzelf op en heeft onlangs de rol van Sarah Finley in de Tv-serie The L Word: Generation Q, gepland voor later dit jaar.

Dus, wil je meer te weten komen over Jacqueline Toboni, van haar kinderjaren tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief haar persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan bij ons voor de lengte van het artikel, terwijl we je voorstellen aan deze aspirant-actrice.

Bekijk dit bericht op Instagram

Sprak over #SELFLOVE voor @zshoesorganic die fairtradewerk brengt aan gemarginaliseerde gemeenschappen en me mijn eerste baan gaf @nfs #NOTFORSALE #ZFORSHE

Een bericht gedeeld door Jacqueline Toboni (@jtoboni) op ​​5 maart 2018 om 10:09 uur PST

Jacqueline Toboni Wiki: Leeftijd, kinderjaren en opleiding

Geboren als Jacqueline Rose Driscoll Toboni op 18 februari 1992 in San Francisco, Californië, VS, als dochter van een Italiaanse vader en een Ierse moeder. Jacqueline, de jongste van vijf kinderen, heeft drie oudere broers, Michael, Joey, terwijl de naam van de derde broer onbekend is, en een zus Gianna, die nu correspondent is voor Vice Media. Ze ging naar het St. Ignatius College Preparatory in haar geboorteplaats, waar ze in 2010 afstudeerde.

Tijdens haar tijd op St. Ignatius maakte ze deel uit van het Young Conservatory van het American Conservatory Theatre en schreef ze zich vervolgens in aan de University of Michigan, waar ze in 2014 afstudeerde met een Bachelor of Arts-graad in theater. Na haar afstuderen bracht ze tijd door met het aanscherpen van haar vaardigheden bij verschillende voorbereidende huizen en programma's, waaronder op het Williamstown Theatre Festival, Movement Theatre Studio en ook de prestigieuze Royal Academy of Dramatic Art in Londen.

Jacqueline Toboni

Carrièrebegin en opkomst tot sterrendom

Nog voordat ze haar opleiding had afgerond, lanceerde Jacqueline haar carrière; in 2014 werd ze gekozen voor de rol van Theresa Rubel, beter bekend als Trubel in de tv-fantasie-dramaserie Grimm, die verscheen in meer dan 30 afleveringen van de zeer populaire serie tussen 2014 en 2017, die haar naar het sterrendom bracht. Sindsdien is ze redelijk succesvol verder gegaan, eerst met de rol van officier Leanne Tracy in de tv-misdaaddramaserie Major Crimes (2015), daarna als Jo in de tv-comedyserie Easy van 2016 tot 2019, wat weer een terugkerende rol was.

Ze heeft het nu nogal druk, omdat ze aan verschillende projecten werkt, waarvan de meest verwachte de tv-dramaserie The L Word: Generation Q is, die momenteel in pre-productie is, en vervolgens verschillende films, waaronder de thriller The Stand at Paxton County, waarin ze naast Christopher McDonald en Michael O'Neill zal schitteren, vervolgens de mysterieuze misdaaddramafilm The Bygone, waarin ze ook een van de hoofdrollen zal hebben met Shawn Hatosy en Richie Coster, en de hoofdrol in de horrorfilm Moon Lane.

Zonnen uit broodjes uit

Gepost door Jacqueline Toboni Aan zondag 30 juli 2017

Jacqueline Toboni Netto waarde

Jacqueline heeft haar carrière vrij recent gelanceerd en is al een ster geworden, met haar succes dat haar rijkdom in grote mate heeft vergroot. Dus heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Jacqueline Toboni medio 2019 is? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat Toboni's vermogen zo hoog is als $ 800.000, wat behoorlijk behoorlijk is, rekening houdend met het feit dat ze net haar carrière heeft gelanceerd. Ongetwijfeld zal haar vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat ze doorgaat zoals ze is begonnen.

Jacqueline Toboni Persoonlijk leven, daten, partner, vriendin, is ze lesbisch?

Wat weet je over het persoonlijke leven van deze jonge actrice? Nou, ze is niet erg open geweest als het gaat om het delen van dergelijke details - vanwege haar geheimzinnige karakter en een paar projecten waarin ze lesbische karakters portretteerde, kwamen er geruchten over haar seksualiteit naar boven, maar ze is nog steeds niet naar voren gekomen met een details over haar liefdesleven. Totdat dat gebeurt, kunnen we alleen maar aannemen dat Jacqueline single is en gefocust op haar stijgende carrière. Laten we hopen dat ze binnenkort haar interesses deelt met de fans.

Jacqueline Toboni Internet Fame

In de loop der jaren is Jacqueline een social media-ster geworden met honderdduizenden volgers op social media platforms, met name Instagram en Twitter, hoewel ze ook op Facebook te vinden is. Haar officiële Instagram-pagina heeft meer dan 120.000 volgers, met wie ze haar meest recente carrière-inspanningen heeft gedeeld, zoals: het nieuwste seizoen van Easy , naast andere berichten die haar carrière promoten. Jacqueline is ook behoorlijk actief op Twitter , met meer dan 34.000 volgers, en ze heeft haar populariteit ook gebruikt om haar werk te promoten, maar ook om haar steun voor vrouwenrechten te uiten, onder andere berichten. Je vindt Jacqueline van Facebook ook, waarop ze iets minder dan 18.000 volgers heeft.

Dus, als je nog geen fan bent van deze aspirant-actrice, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina's en kijk wat ze van plan is, zowel persoonlijk als professioneel.

Aanbevolen