Regisseurs

Jacqui Ainsley's Wiki Biografie. Wie is de vrouw van Guy Ritchie?

Wie is Jacqui Ainsley, de vrouw van Guy Ritchie?

Guy Ritchie is een veelgeprezen filmregisseur, die met de recente film Aladdin zijn naam op de all-time Hollywood-groothedenlijst heeft weten te bemachtigen. Zijn populariteit is ook gunstig geweest voor mensen die dicht bij hem staan, waaronder zijn tweede vrouw, Jacqui Ainsley – zijn eerste vrouw was Madonna, met wie hij een zoon Rocco John Ritchie heeft, en een geadopteerde babyjongen uit Malawi, genaamd David. Jacqui heeft in haar eentje het sterrendom bereikt door als model te werken, vooral met onder andere Premier Model Management en Elite Models.

Bekijk dit bericht op Instagram

Op donderdag namen we de Loubi Express? Bedankt @claridgeshotel en @louboutinworld voor de kerstboommagie ?? #ClaridgesChristmasTree2019 #London #GirlsNight ? @davebenett

Een bericht gedeeld door Jacqui Ainsley Ritchie (@jacquiritchie) op 23 november 2019 om 13:59 uur PST

Jacqui Ainsley Wiki: Leeftijd, kinderjaren en opleiding

Jacqui Ainsley werd geboren op 28 november 1981 in Southend, Essex Engeland, en is de dochter van Robert Ainsley en zijn vrouw Janet, respectievelijk filmleraar en lerares Engels. Al op jonge leeftijd raakte Jacqui geïnteresseerd in modellenwerk en deed ze er alles aan om haar dromen te volgen tijdens haar opgroeien. Voor haar opleiding schreef Jacqui zich na de middelbare school in aan de Essex University, waar ze boekhouden studeerde, maar ze maakte haar studie nooit af, maar stopte ermee om een ​​modellencarrière na te streven.

Carrièrebegin

Het was eind jaren '90 dat Jacqui's carrière begon, toen ze een deal tekende met het Premier Model Management Agency, met het hoofdkantoor in Londen. Dit was een geweldige start voor haar, aangezien ze al snel andere steden bereikte, ook in de VS, door een contract te ondertekenen met Heffner Model Management in Seattle. Geleidelijk aan werd Jacqui populairder, nieuwe deals werden aangeboden, en als gevolg daarvan trad ze toe tot German Modelwerk, terwijl ze deel ging uitmaken van IQ Models in Istanbul en Fair Model Management in Wenen.

Jacqui Ainsley

Stijging naar bekendheid

Terwijl haar modellencarrière zich gestaag ontwikkelde, werd Jacqui over de hele wereld populairder; ze bereikte uiteindelijk Elite Models, eerst in New York, en vervolgens Miami, Barcelona en zelfs Amsterdam, waar ze modellenwerk deed voor het bureau in verschillende steden. Ze begon samen te werken met een aantal spraakmakende merken, waaronder Samsung, Sunsilk, ASOS, Virgin Atlantic en meer, terwijl ze ook de pagina's van talloze modebladen sierde, zoals Cosmopolitan, Tatler, en ook op de cover van Onder andere Night & Day, The Sunday Times Travel en You Magazine, die allemaal hebben bijgedragen aan haar rijkdom.

Om verder te spreken over haar prestaties: de afgelopen jaren heeft Jacqui zichzelf ook als actrice uitgeprobeerd, in de film King Arthur: Legend of the Sword in 2017. Hoewel het maar een ondergeschikte rol was, werd Jacqui opgemerkt door scouts en agenten, dus er is een kans dat we haar in meer projecten zien.

Jacqui Ainsley Netto waarde

Hoewel Jacqui's carrière niet zo succesvol is geweest als die van haar man, hebben haar professionele ambities en prestaties haar rijkdom zeker aanzienlijk vergroot. Dus, weet je hoe rijk Jacqui Ainsley is, vanaf begin 2020?

Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat de rijkdom van Ainsley maar liefst $ 4 miljoen is, wat nogal behoorlijk is, vind je niet, hoewel niets in vergelijking met haar man, Guy Ritchie's rijkdom, aangezien het wordt geschat op $ 150 miljoen?

Jacqui Ainsley Persoonlijk leven, huwelijk, echtgenoot, kinderen

Jacqui's populariteit nam toe toen werd aangekondigd dat zij en Guy Ritchie een relatie hadden; ze begonnen te daten in 2010 en vijf jaar later stapten ze in het huwelijksbootje. Dit was Guy's tweede huwelijk, aangezien hij eerder getrouwd was met Madonna. Het echtpaar heeft nu twee zonen, Rafael en Levi, en een dochter Rivka verwelkomd.

Jacqui Ainsley Internet Fame

In de loop der jaren heeft Jacqui haar populariteit overgedragen aan sociale-mediaplatforms, vooral op haar officiële Instagram-pagina gebruikt haar populariteit om haar carrière te promoten, maar heeft ook enkele details uit haar persoonlijke leven gedeeld. Jacqui is niet actief op Twitter of Facebook.

Dus, als je wilt weten wat Jacqui nu van plan is, ga dan gewoon naar haar officiële Instagram-pagina en word een van haar fans.

Dus Jacqui Ainsley, de vriendin van Guy Ritchie, lijkt te pronken met een 'babybuil' in The Dark Knight Rises...

Gepost door OKE! Tijdschrift VK Aan Donderdag 19 juli 2012

Echtgenoot van Jacqui Ainsley, Guy Ritchie

Guy, geboren als Guy Stuart Ritchie op 10 september 1968 in Hatfield, Hertfordshire, Engeland, is de zoon van kapitein John Vivian Ritchie en zijn vrouw Amber. Zijn vader was een voormalige Seaforth Highlanders-militair en reclameman. Zijn ouders scheidden later en hertrouwden, elk met respectieve koninklijke individuen; zijn vader trouwde met Shireen Ritchie, barones Ritchie van Brompton, en zijn moeder trouwde met Sir Michael Leighton, 11de Baronet van Loton Park.

Terug naar Guy; hij had problemen op school, en nadat hij naar Windlesham House School en Stanbridge Earls School ging, werd hij van school gestuurd toen hij 15 jaar oud was. Toen hem ernaar werd gevraagd, zei Guy dat hij betrapt was op het gebruik van drugs, terwijl zijn vader verklaarde dat Guy betrapt was op het snijden in de klas en het vermaken van een meisje in zijn kamer.

Guy's speelfilmdebuut kwam in 1998, met de komische misdaadfilm Lock, Stock and Two Smoking Barrels, en sindsdien regisseerde hij films als Snatch (2000), Sherlock Holmes (2009), The Man from UNCLE (2015) en Aladdin. (2019), en werkt nu aan de film The Gentleman, die in 2020 uitkomt.

Aanbevolen