Ankers

Jacqui Jeras (whotv weer) Wiki Biografie, leeftijd, lengte, salaris, echtgenoot

Wie is Jacqui Jeras?

Jacqui Jeras werd in 1970 in Minnesota, VS geboren, maar haar exacte geboortedatum is niet bekend – ze heeft de Amerikaanse nationaliteit en volgt de christelijke religie. Jacqui is vooral bekend als een succesvolle meteoroloog, aangezien ze heeft gewerkt voor Weather Channel, CNN en NASA Unexplained Files.

Gepost door Jacqui Jeras Aan zondag 18 november 2018

Het vroege leven en onderwijs

Jacqui bracht haar hele jeugd door in Minnesota met haar ouders, waar het weer niet echt beleefd was voor de burgers - het veranderde vrij snel en je kon allerlei weerpatronen ervaren; zo werd Jacqui's interesse voor het weer geboren. Nadat ze was afgestudeerd aan de middelbare school, ging ze naar de Iowa State University en behaalde haar bachelor in journalistiek en massacommunicatie in 1992, terwijl ze ook de University's Outstanding Young Alumnus Award ontving - ze vervolgde haar opleiding aan de Mississippi State University en ontving haar Certificaat van Broadcast Meteorology vanaf daar. Jacqui heeft ook het zegel van goedkeuring die ze kreeg van de American Meteorological Society.

Carrière

Jacqui begon te werken zodra ze haar certificaat had behaald aan de Mississippi State University - ze ging door het land en werkte in het veld, en bleef dat een hele tijd doen voordat ze besloot zich op één plek te vestigen. Haar eerste vaste baan was toen ze werkte voor KCAU-TV in Sioux City, Iowa als hun Senior Reporter en vervangend anker. Ze besloot na een tijdje over te stappen en verhuisde naar Evansville, Indiana om voor te werken WEHT-TV als hun Weekend Weather Anchor en weekdagreporter. Het lijkt erop dat Jacqui Iowa heel erg heeft gemist toen ze er weer naar terugkeerde en begon te werken voor WHO-TV in Des Moines als hun ochtend- en middagmeteoroloog.

Jacqui werkte bij al deze stations voordat ze erkenning kreeg en enigszins bekend en populair werd - dat gebeurde in 1999 toen ze voor CNN begon te werken als hun voorspeller, producent en onderzoeker van weer- en wetenschapssegmenten, en presenteerde voor de camera's. Ze deed geweldig werk toen ze orkaan Katrina en het grote incident van de olieramp in de Golf wist te verslaan - omdat ze het zo goed deed, kreeg ze de Meteorologist Peabody Award. Na 13 jaar voor CNN te hebben gewerkt, werd Jacqui in 2012 samen met haar collega Reynolds uit het team gezet, en dus begon ze te werken voor het ABC-filiaal in Washington D.C. - WJLA-station. Ze was hun meteoroloog op de camera bij de Good Morning Washington-show, bleef bij hen tot 2016 en werkte ook als productieassistent voor Jannus Live TV-show in 2014.

Jacqui Jeras

Het is niet bekend wat Jacqui tussen 2016 en 2018 deed, maar toen begon ze te werken in Atlanta, Georgia als freelance meteoroloog - dit betekent dat ze er is om stations te helpen die mogelijk een meteoroloog nodig hebben, zonder voor hen te hoeven werken elke dag. Het is precies wat Jacqui zocht, en het maakte het voor haar mogelijk om tegelijkertijd voor The Weather Channel, CNN Networks en NASA's Unexplained Files te werken.

Jacqui won ook de Mark Trail Award voor het promoten van de NOAA Weather Radio.

Jacqui en haar collega knippen uit CNN

Volgens sommigen online bronnen , Jacqui Jeras en haar collega Reynolds Wolf werden om onbekende redenen van CNN geschrapt - deze beslissing werd fel bekritiseerd door kijkers die graag naar de twee op CNN keken. Zij waren de enige twee mensen die werden losgelaten, terwijl CNN met Chad Myers en Rob Marciano achterbleef om in de weereenheid te werken.

Priveleven

Er zijn geen controverses over Jacqui's liefdesleven, aangezien ze getrouwd is met de liefde van haar leven Mike - er is niet veel bekend over Mike behalve het feit dat hij afstudeerde aan de Iowa State University in lucht- en ruimtevaarttechniek - de twee maken een goed voorbeeld van een ogenschijnlijk gelukkige man en vrouw, aangezien ze al samen zijn sinds hun studententijd. Ze hebben samen twee kinderen genaamd Aurora en Ashton - Aurora dankt haar naam aan het prachtige noorderlicht dat vooral in Noorwegen te zien is, en wordt Aurora Borealis genoemd.

De blik op je gezicht als iemand 'Weermeisje' zegt. @LianaBrackett pic.twitter.com/UyYDyAwKCZ

- Jacqui Jeras (@JacquiJerasTV) 10 december 2018

Strijd tegen kanker

Veel vrouwen vechten tegenwoordig tegen borstkanker, en helaas heeft Jacqui's familie een grote geschiedenis met betrekking tot de ziekte - haar zus heeft gestreden tegen borstkanker, zowel haar moeder als tante hadden het en slaagden erin het gevecht te winnen, terwijl haar grootmoeder niet in staat was om Maak het. Omdat Jacqui wilde voorkomen dat ze borstkanker zou krijgen, die ze waarschijnlijk zou krijgen vanwege de geschiedenis van haar familie, onderging ze in 2013 een dubbele borstamputatie, wat betekent dat de artsen al het borstweefsel van haar beide borsten hadden verwijderd. Ze ging een week na de operatie terug naar haar chirurg Dr. Constanza Cocilovo en ze hadden een tumor in het weefsel gevonden die ze een week eerder hadden verwijderd. De tumor zelf was niet kankerachtig, maar had een kans van 15 procent om kanker te worden als het daar gewoon bleef. Jacqui beweerde tijdens een interview dat de vondst van de tumor haar eigenlijk beter deed voelen, omdat het rechtvaardigde wat ze deed, en betekende dat het gevaar echt bestond.

Vijf dagen na haar tweede bezoek aan Dr. Constanza ging ze naar een plastisch chirurg om haar borsten te reconstrueren, aangezien hij elke week zoutoplossing onder haar huid bleef injecteren. Nadat Jacqui's borsten klaar waren voor de operatie, verving Dr. Nahabedian de tijdelijke expander onder haar huid door siliconenimplantaten, en Jacqui's leven werd weer normaal, dit keer zonder zich zorgen te maken over borstkanker.

Likes en hobby's

Als je de leest 'over' sectie op Jacqui's officiële website kun je zien dat ze andere interesses heeft dan alleen meteorologie. Ze houdt van mountainbiken, wandelen, tuinieren, joggen, tijd doorbrengen met haar kinderen en met hen sporten, en zelfs radslagen maken in haar tuin. Ze zegt dat ze verliefd is op haar familie en dat haar man niet alleen een echtgenoot is, maar ook haar beste vriend. Ze verklaarde ook dat haar zoon Ashton, ondanks zoveel fans die van haar werk houden, haar grootste fan is en waarschijnlijk altijd zal blijven.

Uiterlijk en vermogen

Jacqui is momenteel 49, heeft lang blond haar en groene ogen, maar haar lengte en gewicht zijn niet bekend.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het huidige vermogen van Jacqui geschat op meer dan $ 2 miljoen en zal het zeer waarschijnlijk stijgen, aangezien Jacqui een zeer ervaren meteoroloog is en momenteel voor meerdere tv-stations werkt.

Aanwezigheid op sociale media

Jacqui is min of meer actief op social media platforms – ze heeft een Twitter account dat ze in februari 2009 lanceerde en tot nu toe meer dan 15.000 volgers heeft verzameld en bijna 21.000 keer heeft getweet. Ze heeft ook een Facebook-communitypagina die wordt gevolgd door bijna 12.000 mensen.

Jacqui runt haar eigen website waarop je haar biografie kunt lezen, haar cv kunt bekijken, haar foto's en video's kunt zien, en je kunt ook contact met haar opnemen als je vragen hebt of misschien een baan hebt.

Aanbevolen