Acteurs

Jade Tailor (The Magicians) Wiki Bio, etniciteit, echtgenoot, salaris

Wie is Jade Tailor?

Elke dag komen er nieuwe acteersterren bij in Hollywood, en Jade is op weg om een ​​van de Hollywood-grootheden te worden. Ze is een actrice die beroemd werd met de rol van Kady Orloff-Diaz in de tv-fantasieserie The Magicians (2015-2019), naast tal van andere rollen.

Dus, wil je meer te weten komen over Jade Tailor, van haar kinderjaren tot de meest recente gebeurtenissen in haar carrière en persoonlijk leven? Zo ja, blijf dan een tijdje bij ons, want we stellen je voor aan deze steractrice.

Bekijk dit bericht op Instagram

Bedankt @devacurl voor het weer tot leven brengen van deze baby's!!! Serieus de BESTE producten voor krullende meiden en jongens. En bedankt @amberhassa dat je ons zover hebt gekregen om het te gebruiken op #themagicians ❤️ #hairmagic #gonatural #curlyhairdontcare #devacurl

Een bericht gedeeld door J A D E T A I L O R (@jade.tailor) op 14 aug. 2019 om 17:20 PDT

Jade Tailor Wiki: leeftijd, jeugd, etniciteit en opleiding

Jade's volledige naam is Jessica Lee Kravich, geboren op 12 augustus 1985 in Hollywood, Californië, VS; zij is de dochter van de in Israël geboren zakenman Josef P. Kravich, die ook lid was van de Special Forces I.D.F., en holistische voedingsdeskundige Sally Pansing, die van Indiaanse en West-Europese afkomst is, waardoor Jade van gemengde afkomst is. Ze heeft een oudere broer, Shawn Kravich, die advocaat is.

Al op jonge leeftijd begon Jade de podiumkunsten te verkennen en trad ze toe tot de balletstudio toen ze nog maar vier jaar oud was. Een paar jaar later volgde ze ook zang- en acteerlessen, waardoor ze alleen maar verliefd werd op acteren. Na haar toelating tot de middelbare school verhuisde ze naar New York City, waar ze haar acteervaardigheden bleef aanscherpen, maar zou terugkeren naar Los Angeles om zich te concentreren op haar professionele carrière.

Jade Kleermaker

Carrière begin

Terwijl ze in New York was, begon Jade met het verschijnen in kleine theaters en maakte haar debuut op het scherm in 2007 met een kleine rol in de tv-serie The Getaway. Ze had het dat jaar behoorlijk druk, want ze speelde in verschillende andere projecten, waaronder de film You're So Dead, en na een paar kleine rollen in korte films en tv-series, had ze haar eerste opmerkelijke rol in de mysteriefilm, In My Sleep , geregisseerd door Allen Wolf, en met in de hoofdrollen Philip Winchester, Lacey Chabert en Tim Draxl. Ze bleef haar weg effenen, eerst met een ondergeschikte rol in de Golden Globe Award-winnende serie True Blood, en vervolgens in de komische film Losing Control in 2011 en hetzelfde jaar in de mysterieuze dramafilm Karma.

Stijging naar bekendheid

Jade's naam werd steeds populairder, en ze begon te verschijnen in meer populaire rollen, zoals de hoofdrol in de horror-thrillerfilm Cam2Cam in 2014, samen met Tammin Sursok en Sarah Bonrepaux, en het volgende jaar veiligstellen van de rol van haar carrière , als Kady Orloff-Diaz in de tv-fantasieserie The Magicians, tot nu toe te zien in 41 afleveringen van de bekroonde serie, waardoor ze een ster werd.

Daarnaast heeft ze sindsdien verschillende andere succesvolle onderdelen veiliggesteld, waardoor haar populariteit verder is toegenomen. In 2015 was ze Alyssa in de tv-serie Murder in the First, terwijl ze in 2016 Ivy speelde in de film 48 Hours to Live. De afgelopen jaren speelde ze Kristina in de sciencefiction-mysteriefilm Altered Perception (2017), in 2018 was ze Heather Steadman in de sciencefictionthriller Higher Power en nu werkt ze aan de film Juke Box Hero, die momenteel in postproductie.

Jade Tailor Netto waarde

Jade's carrière is net het tweede decennium ingegaan en ze is al een ster geworden. Haar succes heeft haar rijkdom in grote mate vergroot, dus weet je hoe rijk Jade Tailor is? Welnu, volgens gezaghebbende bronnen wordt het vermogen van Jade Tailor vanaf medio 2019 geschat op $ 300.000, wat behoorlijk behoorlijk is, vind je niet? Ongetwijfeld zal haar vermogen de komende jaren verder toenemen, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet.

Jade Tailor Persoonlijk leven, relatie, daten, vriend, echtgenoot

Jade is een van die beroemdheden die de neiging hebben om de meeste van hun intieme details voor het publiek verborgen te houden, maar we hebben nog steeds wat informatie over deze populaire actrice ontdekt. Nou ja, voorlopig is Jade vrijgezel en alleen gericht op haar acteercarrière. Ze brengt haar vrije tijd door met haar honden en katten, terwijl ze ook geniet van haar tijd met haar vrienden.

Jade Tailor Internet Fame

Jade is een ster op de sociale media geworden sinds hij wereldfaam verwierf; ze heeft honderdduizenden volgers op haar officiële pagina's, vooral Instagram en Twitter.

Haar officiële Instagram-pagina heeft meer dan 105.000 volgers, met wie ze foto's van zichzelf heeft gedeeld van film- en tv-sets, maar ook van haar persoonlijke leven. Jade is ook behoorlijk actief op Twitter, waar ze meer dan 25.000 trouwe fans heeft, en heeft haar populariteit gebruikt om haar werk te promoten, maar ook om haar ideeën en meningen over wereldproblemen te delen en advies in te winnen bij haar fans.

Gepost door Jade Kleermaker Aan maandag 24 juni 2019

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente actrice, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina's en kijk wat ze van plan is, zowel persoonlijk als professioneel.

Jade Tailor Lengte, gewicht, lichaamsafmetingen en uiterlijk

Weet je hoe lang Jade Tailor is en hoeveel ze weegt? Welnu, Jade staat op 5ft 7ins, wat gelijk is aan 1,7 m, terwijl ze ongeveer 132lbs of 60kgs weegt, en haar vitale statistieken zijn 36-25-37 inches. Ze heeft bruin haar en groene ogen - best verbluffend, vind je niet?

Aanbevolen