Ankers

Jadiann Thompson (7 Nieuws) Wiki Biografie, leeftijd, lengte, salaris, vriendje

Wie is Jadiann Thompson?

Jadiann Thompson is een Emmy Award-winnende journalist en nieuwslezer, die momenteel werkt voor de WHDH Channel 7 als doordeweekse nieuwslezer, en te zien is op de nieuwsuitzendingen van 16.00 uur, 16.30 uur en 17.30 uur. Vóór WHDH Channel 7 werkte ze voor verschillende televisienetwerken, waaronder KSHB TV, KPHO TV en KTWO TV, onder andere stations.

Dus, wil je meer te weten komen over Jadiann Thompson, van haar kinderjaren tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief haar persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan een tijdje bij ons, want we stellen je voor aan deze prominente journalist en nieuwsanker.

Bekijk dit bericht op Instagram

#throwbackthursday naar die tijd dat ik fotografeerde met @tomflemingphoto in een #beaconhill #summer. Als je op zoek bent naar een fotograaf - hij is jouw man! PS – kunnen we de zon terug krijgen?! Plz……. PPS – haar en make-up door ondergetekende. CU op? morgen.

Een bericht gedeeld door BeannTV (@jadianntv) op 9 januari 2019 om 20:48 uur PST

Jadiann Thompson Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Jadiann Thompson werd geboren op 22 maart 1984 in Arkansas City, Kansas, VS; ze heeft niet veel informatie over haar jeugd onthuld, zoals de namen van haar ouders en hun roeping, noch of ze broers of zussen heeft of niet. Na het afronden van haar middelbare school ging Jadiann verder met haar opleiding en schreef ze zich in aan de Universiteit van Arkansas, waar ze een Bachelor of Arts-graad in Broadcast Journalism behaalde. Tijdens haar studententijd liep ze stage op Capitol Hill voor congreslid John Boozman, die nu een Amerikaanse senator is.

Leraar Engels, Carrière in de journalistiek

Voordat ze een carrière als journalist begon, verhuisde Jadiann naar Madrid, Spanje, waar ze lerares Engels als tweede taal was. Dit duurde echter niet lang en ze keerde terug naar de VS en begon te werken bij Gredos San Diego als lerares Engels, maar in 2009 lanceerde ze haar carrière in de journalistiek. Ze was in dienst van KGWC-TV, een CBS-aangesloten netwerk met het hoofdkantoor in Casper, Wyoming, VS. Ze was een anker, verslaggever en assistent-nieuwsdirecteur, een functie die ze de volgende twee jaar vervulde toen ze bij KPHO, een Meredith Corporation-station, werkte als multimediajournalist en anker van april 2011 tot april 2013. Haar naam werd langzaam meer populair, wat resulteerde in nieuwe aanbiedingen van grotere mediabedrijven, waaronder 41 Action News KSHB, waar ze in april 2013 bij kwam. Ze was gericht op het redigeren en schrijven van nieuws, maar werkte ook voor de webpublicatie.

Bean Thompson

nate duhon

Stijging naar bekendheid, 7News

Naarmate ze zich meer op haar werk concentreerde, begon haar harde werk zijn vruchten af ​​te werpen, en in juni 2015 werd ze gerekruteerd door de WHDH-TV. Toen ze eenmaal naar Boston was verhuisd, kreeg Jadianns carrière een nieuwe impuls en werd ze langzaam een ​​van de beste nieuwsankers op het station. Tegenwoordig is ze doordeweeks te zien van 16.00 tot 17.00 uur en van 17.30 tot 18.00 uur. Dankzij haar harde werk heeft ze niet één, maar drie Emmy Awards ontvangen, wat haar populariteit verder heeft vergroot.

Beann Thompson Netto waarde

Sinds de lancering van haar carrière is Jadiann een behoorlijk succesvolle journalist en nieuwslezer geworden, waardoor haar rijkdom gestaag is toegenomen. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Jadiann Thompson is, vanaf begin 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Thompson bijna $ 500.000 bedraagt, wat nog steeds indrukwekkend is, vind je niet? Ongetwijfeld zal haar vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet.

Gepost door Bean Thompson Aan woensdag 7 november 2018

Jadiann Thompson Persoonlijk leven, daten, vriend, echtgenoot, huwelijk

Wat weet je over het persoonlijke leven van deze met een Emmy Award bekroonde journalist? Nou, Jadiann is een nogal geheimzinnig persoon en ze heeft niet veel informatie over haar leven aan het publiek onthuld. Toch zijn we er nog steeds in geslaagd om het een en ander uit haar persoonlijke leven te halen. Dus ben je klaar? Welnu, als het op haar liefdesleven aankomt, is Jadiann naar verluidt vrijgezel, maar in 2015 had ze een relatie met een man, wiens afbeelding ze heel trots gedeeld op haar Instagram-pagina.

In haar vrije tijd houdt Jadiann van paardrijden en is ze sterk betrokken bij de gemeenschap, vooral samenwerken met de ALS Vereniging .

Jadiann Thompson Internet Fame

In de loop der jaren is Jadiann behoorlijk populair geworden op sociale mediaplatforms, vooral Facebook en Twitter, hoewel ze ook geen onbekende is op Instagram. Haar officiële Facebook-pagina heeft meer dan 20.000 volgers en heeft haar populariteit gebruikt om haar meest recente werk te promoten, zoals rapporten en verhalen voor de 7News, naast tal van andere berichten. Jadiann is ook behoorlijk populair op Twitter , waarop ze meer dan 14.500 volgers heeft, en ook haar meest recente rapporten heeft gedeeld, terwijl ze op Instagram , ze heeft zo'n 13.000 volgers.

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente journalist en nieuwsanker, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina's en kijk wat ze van plan is.

2e rollende rally die ik heb mogen dekken voor de @Patriotten - we hebben zoveel geluk Boston! BPD bevestigt vandaag 1,5 miljoen beschikbaar! #SuperBowIChamps #WereStillHier #titletown # 6 pic.twitter.com/vT1l6EGG79

— JADIANN THOMPSON (@SoannTV) 5 februari 2019

Jadiann Thompson Lengte en gewicht, lichaamsafmetingen

Weet je hoe lang Jadiann Thompson is en hoeveel ze weegt? Welnu, Jadiann staat op 5ft 5ins, wat gelijk is aan 1,68m, terwijl ze ongeveer 119lbs of 54kgs weegt. Haar vitale statistieken zijn 34-24-34 inch, en ze heeft donkerblond haar en blauwe ogen. Ze wordt als heel mooi beschouwd, wat zeker heeft bijgedragen aan haar carrière op het scherm.

Aanbevolen