Zangers

Jairus Kersey Wiki Biografie, leeftijd, lengte, vreemdgaan, vrouw Acacia Brinley

Wie is Jaïrus Kersey?

Jairus Kersey werd geboren op 2 september 1991 in de Verenigde Staten van Amerika en is een zanger, vooral bekend als leadzanger van de alternatieve rockband Alive Like Me. De groep werd opgericht in 2013 na het zoeken naar leden via de website Craigslist.

Bekijk dit bericht op Instagram

Tales out of Oregon - Het verhaal van Jairus Kersey.

Een bericht gedeeld door jairusjosephkersey (@jairusjosephkersey) op 17 oktober 2018 om 16:10 PDT

De rijkdom van Jairus Kersey

Hoe rijk is Jaïrus Kersey? Vanaf medio 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 100.000, verdiend door een succesvolle carrière in de muziekindustrie. Zijn inkomen is ook aanzienlijk gestegen dankzij het succes van zijn vrouw, de beroemde zangeres, model en YouTube-persoonlijkheid Acacia Brinley. Naarmate hij zijn inspanningen voortzet, wordt verwacht dat zijn rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en het begin van muziek

Er is heel weinig bekend over het leven van Jairus voordat hij beroemd werd door zijn band; er zijn geen details over zijn opleiding, familie en jeugd. Hij heeft zijn leven grotendeels buiten de schijnwerpers gehouden, maar heeft al sinds zijn jeugd een sterke passie voor muziek. Tijdens zijn tienerjaren probeerde hij meerdere keren door te breken in de muziekindustrie, maar dat lukte niet.

Jaïrus Kersey

ik ben een greisman

Dit bracht hem ertoe zijn eigen band te vormen en in 2013 stuurde hij samen met zijn bassistvriend David Knox een Craigslist advertentie om bandleden te zoeken. De website is een geclassificeerde advertentiewebsite die is gewijd aan verschillende secties, zoals banen, services, optredens en dergelijke. Het begon in 1995 als een e-maildistributielijst gericht op de San Francisco Bay Area, maar is sindsdien internationaal uitgebreid, zodat nu meer dan 700 steden en gebieden Craigslist-websites hebben. Al snel werd hun advertentie beantwoord door nabijgelegen muzikanten, wat leidde tot de vorming van Alive Like Me.

Levend zoals ik

Kersey's band komt uit Eugene, Oregon, en werd opgericht in 2013 nadat de groep elkaar ontmoette na de Craigslist-advertentie. Ze deelden allemaal hetzelfde doel voor de toekomst en pasten goed bij elkaar. Ze begonnen aan liedjes te werken en verspreidden ze naar verschillende labels via een vriend die hen hielp aandacht te trekken. Uiteindelijk werden ze opgemerkt door Rise Records en na een geïmproviseerde show kregen ze een deal aangeboden, tekenden ze in 2014 bij het bedrijf en begonnen ze aan hun eerste studioalbum.

Gepost door Jaïrus Kersey Aan zaterdag 5 december 2015

Hun eerste single getiteld Start Again werd uitgebracht, en ze volgden het op met Slip Away. Kort daarna brachten ze hun eerste en tot nu toe enige album uit, getiteld Alleen voor altijd die 11 nummers bevatte, en een beetje aandacht kreeg. Ze gingen op tournee om hun muziek te promoten in Noord-Amerika en Europa, en speelden daarna tijdens de Vans Warped Tour, een reizende rocktour die elke zomer door de VS gaat en het grootste reizende muziekfestival in de VS is, actief sinds 1994, en zoals de naam al aangeeft, is de hoofdsponsor van de show de schoenenfabrikant Vans. In 2016 kondigde de band echter via hun Facebook-pagina aan dat ze voor onbepaalde tijd zouden pauzeren en sindsdien hebben ze niet meer samen opgetreden.

Vrouw – Acacia Brinley

De vrouw van Jairus, Acacia, staat vooral bekend om het verkrijgen van bekendheid via talloze online wegen, beginnend op websites zoals Tumblr voordat ze uiteindelijk haar eigen YouTube-kanaal oprichtte. Ze was erg muzikaal georiënteerd toen ze jong was, en begon op te treden met de groep Vocal Variations (V2) die haar bekendheid kreeg in de muziekindustrie. Daarna werd ze de leadzangeres van de band Watercolor, en haar bekendheid heeft haar ook geleid tot tal van modellenprojecten.

Ze kreeg ook een paar acteermogelijkheden, waaronder in Another Day in Paradise, Code:9 en Snapchat Murder Mystery. Ze begon op haar YouTube-kanaal met verschillende uitdagingen en met vrienden zonder veel richting. De afgelopen maanden heeft ze zich meer gericht op haar interesses in schoonheid en mode, maar het is ook een videoblog (vlog) kanaal dat haar gezinsleven documenteert, inclusief haar opgroeiende kinderen en haar relatie met haar man. Volgens een paar speelfilmpjes met Jairus is hij met een paar projecten blijven werken aan zijn muziekcarrière, hoewel velen denken dat het onwaarschijnlijk is dat hij terug zal keren naar zijn vroegere carrière.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor zijn persoonlijke leven is bekend dat Kersey sinds 2018 getrouwd is met Acacia Brinley en samen twee kinderen heeft; een beetje van hun gezinsleven wordt gedocumenteerd via het YouTube-kanaal van zijn vrouw. Volgens geruchten die online circuleren, ontmoetten de twee elkaar in een tijd dat hij nog een relatie had met Acacia's vriend, en dat hij zijn toenmalige vriendin bedroog om bij Acacia te zijn. Ze had ook een beetje bekendheid verworven tijdens haar jeugd, omdat ze vooraf met verschillende muzikanten en andere online persoonlijkheden werd geassocieerd.

Hallo schatjes!!!! Ik houd van je!! pic.twitter.com/rmtC0hvPVf

— Jairus Joseph Kersey (@jairusjkersey) 15 december 2017

De twee hadden een knipperlichtrelatie. Tijdens het hoogtepunt van hun problemen gingen de twee uit elkaar en zag hij andere vrouwen ontmoeten. Ze kwamen later weer bij elkaar en kregen een kind voordat ze trouwden. Veel van deze verhalen en geruchten zijn echter onbevestigd gebleven, omdat de twee nooit op een van hen hebben gereageerd. Net als tal van muzikanten is Jairus online actief via accounts op sociale media, met name op Instagram en Twitter. Hij laat vooral zijn huidige inspanningen zien, waaronder vaak zijn familie, omdat hij meer gezinsgericht is geworden.

Aanbevolen