Beroemdheden

Jake Angeles Wiki Biografie, leeftijd, lengte, vriendin, vermogen, familie

Wie is Jake Angeles?

Jake Angeles werd geboren op 22 juli 1999 in San Diego, Californië, VS, en is een YouTube-persoonlijkheid en een professionele scooterrijder, die bekendheid verwierf via zijn titelloze YouTube-kanaal. waarin hij op zijn scooter rijdt. Hij plaatst ook videoblogs (vlogs) en terwijl hij zijn inspanningen voortzet, wordt verwacht dat zijn rijkdom ook zal blijven toenemen.

Bekijk dit bericht op Instagram

️?

Een bericht gedeeld door Jacob engelen (@jakeangeles) op 6 februari 2019 om 18:54 PST

De nettowaarde van Jake Angeles

Hoe rijk is Jake Angeles? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 300.000, verdiend door succes in zijn verschillende inspanningen. Zijn online bekendheid heeft hem talloze kansen opgeleverd, waaronder samenwerkingsprojecten en sponsoring. Naarmate hij zijn carrière voortzet, wordt verwacht dat zijn vermogen ook zal blijven toenemen.

Vroege leven en scootercarrière

Er is bijna geen informatie over het leven van Jake voordat hij beroemd werd. Er zijn geen details over zijn familie, jeugd en opleiding. Op jonge leeftijd ontwikkelde hij een sterke passie voor het rijden op de scooter en wilde hij de beste worden in het uitvoeren van tricks met het board. Ook bekend als a kickscooter , het is een door mensen aangedreven voertuig bestaande uit wielen, een dek en een stuur.

Jake Angeles

Het wordt voortgestuwd door een duw van de grond door een rijder en de meeste moderne scooters zijn gemaakt van staal, titanium en aluminium. Er zijn ook varianten van de scooter die van plastic zijn gemaakt en bedoeld zijn voor jongere leeftijden. Daarnaast zijn er racescooters voor volwassenen en gemotoriseerde scooters die worden aangedreven door gasmotoren of elektrische motoren - dit soort scooters kan een snelheid van 30 kilometer per uur halen.

Duik in YouTube

Angeles nam al deel aan verschillende scootergerelateerde wedstrijden voordat hij het potentieel ontdekte om zijn passie op een ander platform te introduceren. Hij realiseerde zich dat Youtube was een manier voor hem om zijn passie te delen en mogelijk extra inkomen en bekendheid te verdienen. Hij creëerde zijn YouTube-kanaal in 2015 en begon video's te uploaden waarin hij op de scooter reed. YouTube is een website voor het delen van video's en is een van de meest populaire websites ter wereld vanwege het enorme aantal video's op het platform. Van livestreams tot muziekvideo's, bijna elk type video is beschikbaar via de website.

Het platform stelt de makers van inhoud ook in staat inkomsten te genereren via het Google AdSense-programma, dat inkomsten oplevert afhankelijk van het aantal weergaven en de interactie die een video krijgt. Het heeft geleid tot tal van online beroemdheden, terwijl de populariteit er ook toe heeft geleid dat tal van bedrijven en organisaties in hun eigen kanalen hebben geïnvesteerd. Hij bleef scooter- en skate-gerelateerde video's posten, en een jaar later steeg zijn populariteit toen hij de video met de titel Hoverboard vs. Skateboard plaatste, die een enorme hit werd, en waarna hij besloot dat hij meer moeite zou doen voor zijn kanaal.

Andere projecten en recente inspanningen

Naast scooters breidde Jake zijn bereik uit met video's over trampolines, skateboards en hoverboards, waarbij hij professionele trucs en stunts uitvoert. Hij zei dat hij dol is op extreme sporten, en veel van zijn kijkers genieten ook van die interactie, en raakten ook geïnteresseerd in hem en zijn leven, wat hem ertoe bracht videoblogs (vlogs) te maken die meer gericht zijn op zijn leven buiten zijn normale leven. videos. Sindsdien heeft hij meer krachtige voertuigen toegevoegd, zoals quads en motorfietsen, en begon hij samen te werken met andere makers van inhoud, zoals Tanner Fox, die in veel van zijn video's te zien is.

Open d improvisatie pic.twitter.com/UTXYeBBm77

— Jake Angeles (@jakeangeles_) 10 maart 2019

Enkele van zijn meest populaire video's zijn die waarin hij aan het hoverboarden is, waardoor hij verschillende keren in de problemen is gekomen. Hij heeft ook veel kijk op zijn extreme acts, zoals cliff jumping. In de afgelopen maanden heeft hij zijn passie omgeleid naar een hernieuwde liefde voor muziek. Als gevolg hiervan is hij niet zo veel actief geweest op zijn kanaal , omdat hij meer gefocust was op het creëren van zijn eigen muziekcarrière en het vinden van zijn doorbraak, nadat velen positief reageerden op zijn muzikale talenten. Velen hebben hem aangemoedigd om te proberen deel te nemen aan een spraakmakende talentenjacht, zoals America's Got Talent.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor zijn persoonlijke leven is bekend dat Angeles van 2016 tot 2018 een relatie had met Instagram-persoonlijkheid en mede-YouTuber Elissa Deheart; ze was een frequente functie op zijn kanaal tijdens hun relatie. Volgens verschillende bronnen ontmoetten de twee elkaar terwijl hij op reis was naar het strand en vroeg hij haar om deel te nemen aan een challenge-video. Hij is ook goede vrienden met frequente medewerker Tanner Fox.

Welp de eerste dag ging niet zoals gepland. Ik zal het uitleggen in de video van morgen...moet je er het beste van maken als je dankbaar bent om hier te zijn❤?#camera #stolen

Gepost door Jake Angeles Aan zaterdag 19 november 2016

Net als veel YouTube-persoonlijkheden, is hij online actief via verschillende sociale-mediawebsites. Hij heeft een Twitter-account met meer dan 120.000 volgers, waarop hij voornamelijk zijn muziek promoot en korte clips van zijn optreden plaatst. Volgens hem werkt hij momenteel aan een Extended Play (EP) die hij in 2019 hoopt uit te brengen. Hij heeft een Instagram-account met meer dan 700.000 volgers en laat hem oefenen en optreden voor zijn studio-releases. Veel van zijn volgelingen hebben opgemerkt hoe zijn stem in de loop der jaren is veranderd naarmate hij ouder werd. Hij heeft ook een Facebook-pagina maar die is sinds 2017 niet meer actief, en in de tijd dat hij nog een relatie had met Deheart.

Aanbevolen