Beroemdheden

Jake Dufner Wiki Biografie, Leeftijd, Hoogte, Vriendin, Netto waarde. Is hij dood?

Wie is Jake Dufner?

Jake Dufner is een YouTuber die gespecialiseerd is in grapvideo's, vlogs en uitdagingen. Hij is ook een acteur, vooral bekend van zijn ondersteunende rol in de film The Devil Inside.

Bekijk dit bericht op Instagram

Even een gedachte: het wereldrecord-ei heeft geen SHIT op mijn wenkbrauwen. Daarom schijnt de maan helder aan de linkerkant terwijl hij naar het noorden gaat. Maar Kanye ging naar het noorden omdat hij zondag naar de oostkust ging en shit dus idk. Shit wild he?

Een bericht gedeeld door Jake Dufner (@jakedufner) op 9 februari 2019 om 09:00 uur PST

Jake Dufner Achtergrond van vroege leven, leeftijd, gezin en opleiding

Dufner werd geboren onder het sterrenbeeld Stier op 17 mei 1998 in New Jersey, VS, waarmee hij medio 2019 21 jaar oud is, een Amerikaan van nationaliteit, en hij is van blanke etniciteit. Hij heeft geen details over zijn vroege leven gedeeld, maar hij heeft een broer genaamd Kylian Dufner, die de straatnaam DK draagt, en die op sommige video's van Jake is verschenen, zoals een meervalgrap die zijn broer voor zijn fans uithaalde. Er is ook heel weinig informatie over zijn ouders, maar hij lijkt erg gehecht aan zijn moeder, omdat hij vaak foto's en video's van hen samen op zijn Instagram-account plaatst. Jake heeft geen informatie vrijgegeven over zijn opleidingsachtergrond en daarom is zijn opleidingsniveau niet bekend bij het publiek.

Jake Dufner wordt beroemd

Jake begon zijn YouTube-kanaal in 2016 en deelt er sindsdien grappige, enge en gekke video's op. De inhoud van zijn kanaal varieert van gekke grappen en nachtelijke uitdagingen tot flipping-video's en romantische verhalen. Jake houdt ervan vlogs te uploaden en zijn kijkers te laten kennismaken met al zijn speciale momenten die hij heeft meegemaakt in zijn gekke en leuke leven.

Van de vele video's die hij heeft gepost, zijn enkele van de meest bekeken Ouija Board 3 AM Challenge Gone Terribly Wrong, Exploring Abandoned Plane Wreck en 1000 MPH Razor Fidget Vs Hand // 1000 MPH Razor Fidget Gone Terribly Wrong - de eerste, een vlog heeft meer dan 1,8 miljoen views; daarin gaat Jake op een verkenningsmissie met een neergestort vliegtuig. De tweede video is meer dan 1,4 miljoen keer bekeken en bevatte de Ouija-borduitdaging en laat ook zien hoe Jake samen met enkele van zijn vrienden wordt aangevallen door een zozo-demon. Zijn derde video zit vol met prachtige scheermes-fidget-uitdagingen. Afgezien hiervan heeft Jake zijn YouTube-kanaal gevuld met veel leuke en vermakelijke video's waar zijn fans van kunnen genieten.

Jake Dufner

Jake staat bekend om het uploaden van gekke maar vermakelijke video's, vooral 's nachts uitdagingen waaraan hij deelneemt op enge plaatsen. Momenteel wordt zijn YouTube-kanaal beschouwd als een van de meest bekeken kanalen op sociale media voor iedereen die van paranormale en geestengerelateerde thema's houdt. Hij heeft miljoenen fans gecharmeerd met zijn unieke video's die erg boeiend zijn.

Jake heeft een aantal keer met zijn moeder in zijn YouTube-video's gewerkt, bijvoorbeeld aan de video My Mom Played Ouija Board-She Contacted My Grandmom, die deze enge maar emotionele video in april 2017 publiceerde. Andere mensen met wie hij heeft gewerkt, zijn onder meer Jesse Ridgeway - ook bekend als McJuggerNuggets - die een persoonlijkheid op sociale media is. Samen werkten ze aan het Sneaking Into Red Carpet Event met MCJUGGERNUGGETS- Behind The Scenes Of The Psycho Kid. Jake is goede vrienden met veel sociale media-persoonlijkheden, en daarom kiest hij ervoor om van tijd tot tijd met sommigen van hen samen te werken.

https://twitter.com/jakendufner/status/1074457716935020545

Jake Dufner Persoonlijk leven, vriendin en kinderen

Er wordt gezegd dat Jake aan het daten is met een mooie dame genaamd Ashley - net als zijn mede-YouTubers, brengt hij ook zijn vriendin in zijn video's met de enige bedoeling om zijn volgers te vermaken. Hij speelde Ashley in zijn video van augustus 2017, getiteld I Took My Girlfriend To Clinton Road (She Cried), en in andere video's, waaronder Confronting my girlfriend en We hadden The Talk.

Afgezien van zijn YouTube-kanaal, aarzelt Jake om met zijn vriendin te pronken op zijn andere sociale-mediapagina's, wat bij zijn fans twijfels heeft gewekt over zijn romantische relatie met haar; sommige mensen hebben zelfs geruchten dat hij homo zou kunnen zijn. Jake heeft echter nooit karaktereigenschappen vertoond die lijken op die van een homo, en het hebben van een romantische relatie met zijn vriendin heeft al deze geruchten geëlimineerd.

Met zijn gedurfde en aantrekkelijke karakter en uiterlijk heeft Jake talloze vrouwelijke fans die over hem kwijlen. Hij heeft echter al een keuze gemaakt en hij en Ashley lijken samen een gelukkig leven te leiden als vriend en vriendin.

In mei 2017 schokte Jake zijn fans toen hij zijn eigen dood in scène zette door een paar video's op zijn kanaal te plaatsen die suggereerden dat hij was ontvoerd. Jake's fans werden erg bezorgd en verward op hetzelfde moment dat hun idool werd vermist, en er was geen informatie of updates op een van zijn sociale media-accounts. Later legde hij in een video uit dat hij dat had gedaan met de enige bedoeling zijn kijkers te vermaken; dat was een zieke grap om met ze uit te halen.

Jake Dufner Netto waarde

Via zijn titelloze YouTube-kanaal is Jake erin geslaagd om rijkdom aan zijn vermogen toe te voegen. Ook runt hij een kledinglijn met de naam DUFNERBRAND waaraan hij verdient. Omdat hij een populaire persoonlijkheid op sociale media is, vooral op Instagram, is hij een rijk man geworden, omdat hij er ook op adverteert. Volgens de cijfers op zijn YouTube-kanaal wordt Jake's jaarinkomen geschat op niet minder dan $ 240.000, waarvan het gerucht gaat dat hij elke dag $ 660 verdient met de advertenties op zijn kanaal. Hij bezit ook een Honda Civic die hem naar schatting minstens $ 21.450 heeft gekost. Jake heeft een foto gedeeld van deze auto die er erg gepolijst uitziet.

Hij heeft meer dan 400.000 abonnees op zijn YouTube-kanaal, dat nog geen drie jaar operationeel is; hij slaagde erin om $ 10.000 te verdienen binnen de eerste drie maanden na de lancering. Jake heeft meer dan 190.000 volgers op zijn Instagram-account en bijna 50.000 volgers op Twitter. Hij vermaakt fans over de hele wereld met zijn ongelooflijke foto's en boeiende berichten. Vertrouwde sites schatten het vermogen van Jake Dufner op meer dan $ 350.000.

Aanbevolen