Beroemdheden

Jakeita Days (Black Ink Crew) Wiki Biografie, leeftijd, vermogen, kinderen

Het vroege leven, familie

Jakeita Sky Days werd geboren op 19 september 1983 in Harlem, New York City, VS, waar hij haar jeugd doorbracht met haar familie. De naam van haar moeder is onbekend, hoewel ze soms in Jakieta's Instagram-video's verschijnt om iets tegen de wereld te zeggen. Ze heeft onlangs gedeeld haar gedachten over eigenwaarde en adviseerde Jakeita's volgelingen om van zichzelf te houden omdat ze dacht dat dit de enige manier was om gelukkig te zijn. Jakeita heeft een zeer warme relatie met haar moeder, omdat ze haar steunde in moeilijke tijden. Als tiener werd Jakeita verliefd op een jongen uit haar buurt en werd ze twee keer zwanger. Ze beviel van haar eerste zoon, Genesis, toen ze nog maar 14 jaar oud was, en haar tweede zoon, Dessalines, werd geboren toen ze 16 was. Jakeita probeerde ze op te voeden met de hulp en steun van haar moeder, die lijdt aan bipolaire stoornis, maar vrouwen begrepen al snel dat ze niet genoeg handen en geld hadden om goed voor de jongens te zorgen, dus stelde Jakeita's moeder voor om de peuters af te staan ​​voor adoptie, en een uitgeputte Jakeita stemde toe. Haar zonen zijn geadopteerd door verschillende families en brengen hun leven door zonder veel te weten over hun biologische moeder. Toen ze allebei 18 werden, besloot Jakeita zich met hen te herenigen en contact op te nemen met Genesis en Dessalines, maar, zoals ze vertelde in een van haar interviews met Raffinaderij29 , het ging niet soepel en gemakkelijk. Ze wilde de gezichten van haar zonen niet op sociale media of tv plaatsen voordat ze 18 werden, en nu bekritiseren sommige mensen Jakeita omdat ze haar kinderen heeft opgegeven, en late pogingen om contact met ze te maken als ze al volwassen zijn.

Opleiding

Jakeita ging naar een plaatselijke middelbare school in Harlem, hoewel ze twee keer een jaar vrij moest nemen om haar zonen te baren, dus het was niet gemakkelijk voor haar om zich van haar school af te melden. Er is geen informatie over haar hbo-opleiding, maar hoogstwaarschijnlijk heeft ze geen diploma behaald en stortte ze zich meteen op hard werken om geld te verdienen en om haar moeder te helpen de financiële problemen van hun gezin te overleven. Wat haar latere opleiding betreft, ging ze naar de Empire Beauty School in Pottsville.

Jakeita-dagen

Carrière

Jakeita begon haar carrière als receptioniste bij een tattooshop en studio genaamd Black Ink Crew. Ze probeerde ook actrice en visagist te worden bij Bella Honey Cosmetics in New York, om beter te begrijpen van welke activiteiten ze zou kunnen profiteren. Jakeita kreeg echter bekendheid sinds Black Ink Crew in 2013 een contract tekende met VH1-kanaal en een tv-show begon te filmen over het leven van de tattoo-salon. Jakeita verscheen pas in het tweede seizoen in de serie, maar werd al snel een belangrijke persoonlijkheid van de show, hoewel ze niet eens een tatoeëerder was. Ze charmeerde het publiek met haar eerlijke emotionele reacties die ze nooit verborg, haar gepassioneerde houding ten opzichte van de tattoo-business en haar extravagante looks. Tegen het einde van het vijfde seizoen van de show besloten de producers om Jakeita aan te stellen als manager van een nieuwe tattoo-salon Black Ink: Atlanta, waarbij ze extra afleveringen maakten over de nieuwe winkel. Jakeita was zeer overtuigend in haar nieuwe rol, kreeg snel acceptatie van het publiek.

Jakeita werd een tv-persoonlijkheid en werd uitgenodigd om verschillende evenementen te organiseren, zoals Slay Day All White Yacht Boat Party in New York, Mocha Fest in Negril, Jamaica en Vivid Saturdays (LGBT-feesten) in Providence Rhode Island. Jakeita heeft nu ook een kledingboetiek genaamd Haar kleine geheim , gevestigd in Miami, Florida. Wat haar carrière in de tv-serie betreft, verscheen ze in nog twee shows: Hip Hop Squares (2012) en Scared Famous (2017).

Priveleven

Jakeita zou voorlopig vrijgezel zijn, maar haar privéleven was altijd een hot item om over te praten. Vorig jaar had ze een affaire met realityster Teddy Ruks, ook een persoonlijkheid van Black Ink Crew, maar ze gingen in 2018 zonder specifieke reden uit elkaar. Het is de moeite waard om te zeggen dat een man genaamd Elliot, die beweerde de vader van Jakeita's zonen te zijn, ook verscheen in de serie Black Ink Crew. In een van de afleveringen kwam hij opdagen en probeerde in contact te komen met Jakeita, maar zij ontkende al zijn pogingen om de huidige situatie over hun (vermeende) zonen te bespreken.

Hobby's en interesses

Omdat haar leven erg druk is met een enorme hoeveelheid werk, koestert Jakeita de vrije tijd die ze thuis kan doorbrengen, is er erg dankbaar voor. Ze is zeer nauwgezet met het interieur van haar huis en probeert het zo comfortabel mogelijk te maken: ze zorgt ervoor dat de koelkast goed gevuld is en heeft haar favoriete bier Corona Light erin, ze houdt ervan dat alles schoon is en steekt zelfs kaarsen aan elke avond om je ontspannen te voelen. Maar als het op haar buitenactiviteiten aankomt, heeft Jakeita geen tijd om te ontspannen: ze houdt van waterscooterrijden, zwemmen en hardlopen. Ze brengt ook graag tijd door in de sportschool om fit te blijven. Jakeita is een hondenliefhebber - ze heeft een bulldog genaamd Bagel Supreme met zijn persoonlijke Instagram-account , gevolgd door bijna 10.000 abonnees!

Netto waarde

Jakeita's totale vermogen wordt gezaghebbend geschat op ongeveer $ 4 miljoen, verzameld zo'n indrukwekkend bedrag met in de hoofdrol in de show genaamd Black Ink Crew, nu niet alleen een persoonlijkheid, maar ook de eigenaar van een tattoo-winkel in Atlanta. Ze profiteert ook van haar kledingboetiek genaamd Her Little Secret, hoewel het inkomen van deze winkel op dit moment niet bekend is. Wat haar hostingcarrière betreft, ze krijgt vaak uitnodigingen van verschillende festivals en evenementen en wordt betaald voor haar optreden daar of voor het hosten van de feesten.

Aanbevolen