Beroemdheden

JakenbakeLIVE's Wiki Biografie, leeftijd, lengte, vriendin, rijkdom

Wie is JakenbakeLIVE?

In het informatietijdperk was internet voor bijna iedereen met hoge snelheden beschikbaar, wat mensen over de hele wereld nieuwe mogelijkheden heeft geboden. Velen hebben hiervan geprofiteerd, omdat ze hun talenten, kennis en vaardigheden vrij gemakkelijk aan andere mensen kunnen uiten. Een daarvan is JakenbakeLIVE. Zijn echte naam is Jake en hij heeft de verhaal hoe JakenbakeLIVE is ontstaan; hij is een twitch-streamer, die video's van zichzelf deelt terwijl hij verschillende Aziatische landen bezoekt, van onder meer Japan tot Taiwan. Tot nu toe heeft hij meer dan 350.000 volgers naar zijn officiële Twitch-kanaal getrokken.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik heb een nieuwe jas. ? ? Oh en dit is het Sint-Pietersplein - die beroemde plaats waar de paus zijn toespraken houdt en zo. ??‍♂️??

Een bericht gedeeld door Jake'n'Bake | (@jakenbakelive) op 24 april 2019 om 1:57 uur PDT

Dus, wil je meer te weten komen over deze prominente media-beroemdheid, van zijn kinderjaren tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief zijn persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan een tijdje bij ons, terwijl we je kennis laten maken met JakenbakeLIVE en zijn werk.

JakenbakeLIVE Wiki: Leeftijd, Jeugd en Onderwijs

JakenbakeLIVE werd geboren op 28 juli 1990 in Californië, VS; helaas heeft hij niet veel onthuld uit zijn kinderjaren, zelfs niet zijn achternaam, en dit staat ook voor informatie over zijn ouders, zoals hun namen en roepingen, noch onthuld of hij broers of zussen heeft of niet. Wat zijn opleiding betreft, heeft JakenbakeLIVE gestudeerd voor een bedrijfsdiploma in marketing, maar hij heeft niet vermeld aan welke universiteit hij heeft deelgenomen. Na zijn afstuderen verhuisde hij naar China met een taaluitwisselingsbeurs en studeerde hij twee jaar aan de Fudan University, in die tijd leerde hij de taal Mandarijn. Ook begon hij video's te maken over zijn dagelijks leven, vaak streamend op de Chinese app Inke, en had hij binnen de kortste keren 200.000 volgers.

Jake

Carrièrebegin

Na zijn aanvankelijke succes in China keerde JakenbakeLIVE terug naar de VS, waar hij bij Livestar werkte op de marketingafdeling en in zijn vrije tijd Japans begon te leren. Hij begon video's te maken over zijn leven in de VS, maar het was in 2017 nadat hij naar Tokio, Japan was verhuisd, waar zijn populariteit een heel nieuw niveau bereikte. Hij lanceerde zijn Twitch-kanaal en begon overal te streamen, waardoor zijn populariteit gestaag toenam. In een mum van tijd bereikte hij meer dan 100.000 volgers op Twitch, wat hem aanmoedigde om door te gaan met zijn carrière.

Stijging naar bekendheid

Gaandeweg werd JakenbakeLIVE steeds populairder en begon hij van het ene land naar het andere te verhuizen, nieuwe vriendschappen te sluiten, nieuwe ervaring en kennis op te doen. Dit alles droeg bij aan zijn carrière, aangezien hij bijna elk detail uit zijn leven filmde. Het aantal van zijn volgers op Twitch nam toe en al snel bereikte hij 300.000 volgers, terwijl zijn kanaal tegenwoordig meer dan 350.000 volgers heeft, waarbij iedereen wacht op de volgende stream.

YouTube-carrière

Toen zijn populariteit op Twitch toenam, besloot hij een YouTube-kanaal te beginnen, waarop hij enkele van de meest interessante details uit zijn leven heeft geüpload. Sinds de start van het kanaal heeft hij meer dan 85.000 abonnees bereikt en zijn video's zijn meer dan zes miljoen keer bekeken. Enkele van de meest populaire video's zijn: Trap Café met Pokimane en LilyPichu , die ongeveer 500.000 views heeft, dan ZE DOET HET EINDELIJK , die meer dan 350.000 views heeft, en OPEN JE MOND - BESTE VAN JAKENBAKELIVE #16 , die meer dan 200.000 keer is bekeken, naast vele andere video's, die hebben bijgedragen aan het vergroten van zijn rijkdom en populariteit.

JakenbakeLIVE Nettowaarde

Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk JakenbakeLIVE is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van JakenbakeLIVE zo hoog is als $ 600.000, wat behoorlijk indrukwekkend is, vind je niet? Ongetwijfeld zal zijn vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat hij zijn carrière met succes voortzet.

JakenbakeLIVE Persoonlijk leven, daten, vriendin

Wat weet je over het persoonlijke leven van JakenbakeLIVE? Welnu, deze wereldreiziger heeft zijn persoonlijke leven op een voetstuk gezet en we zijn blij om alles wat we over hem weten met u te delen. Jake is bezet en zijn vriendin is Aziatisch; haar naam is Water, en ze is hem op zijn reizen gevolgd. Helaas is er geen informatie wanneer de twee bij elkaar kwamen, maar ze zijn blijkbaar best gelukkig, zoals foto's bevestigen .

JakenbakeLIVE Internet Fame

Naast zijn populariteit op videostreamingdiensten, heeft JakenbakeLIVE zijn populariteit uitgebreid naar sociale-mediaplatforms, met name Instagram en Twitter. Zijn officiële Instagram-pagina heeft meer dan 60.000 volgers, met wie hij foto's en video's heeft gedeeld van zijn nieuwste reizen , en ook tijd doorgebracht met zijn vriendin , onder andere berichten. Je vindt hem op Twitter ook, waarover hij meer dan 40.000 trouwe fans heeft, en waarop hij ook zijn nieuwste carrière-inspanningen heeft gedeeld, naast twits over zijn persoonlijke ideeën, interesses en meningen.

EEN EERSTE VOOR MIJ

Ik ga live vanuit mijn appartement Ik werd om 13.00 uur wakker, kijk terwijl ik me klaarmaak en roerei maak en dan gaan we BUITEN https://t.co/HJjRcbUbwP pic.twitter.com/6Mimyj1mls

— Jake'n'Bake ✈️ Tokio ?? (@jakenbakeLIVE) 3 juli 2019

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente streamer, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar zijn officiële pagina's en kijk wat ze van plan is, zowel persoonlijk als professioneel.

Aanbevolen