Journalisten

Jared Carrabis Wiki Biografie, leeftijd, vrouw, lengte, salaris, vriendin

Wie is Jared Carrabis?

Jared Carrabis is een Amerikaanse sportjournalist die roem verwierf door voor Barstool Sports te werken, en hij heeft zijn leven lang verslag gedaan van de honkbalwedstrijden, vooral van de Boston Red Sox. Vóór Barstool Sports werkte hij voor verschillende andere sportmedia, waaronder de New England Baseball Journal, terwijl hij ook zijn eigen sportblog had, waarover we later zullen praten.

https://www.instagram.com/p/BwQVSuVFa5f/

Jared Carrabis Wiki: Leeftijd, kinderjaren en opleiding

Jared Carrabis werd geboren op 3 april 1990 in Saugus, Massachusetts, VS, de zoon van Patrick Carrabis, en zijn vrouw Ellyn, die fervente fans zijn van de Boston Red Sox, en als gevolg daarvan bracht de jonge Jared zijn eerste bezoek aan de Fenway Parkeer op de prille leeftijd van acht; dit vormde niet alleen zijn jeugd, maar zijn hele leven. Vanaf dat moment miste hij zelden een honkbalwedstrijd van zijn favoriete honkbalclub. Hij deelde de ups en downs van zijn jeugd met zijn zus Jenna, die nu dataprogrammeur is en momenteel werkt bij het Children and Family Service Bureau in de staat Rhode Island. Wat zijn opleiding betreft, schreef Jared, nadat hij de middelbare school had afgemaakt, zich in bij North Shore Community College, maar na een paar jaar ging hij naar Endicott College, waar hij een diploma Bedrijfskunde en Management behaalde.

Jared Carrabis

Carrièrebegin

Het begin van de carrière van Jared gaat terug tot toen hij 16 jaar oud was; in die tijd was MySpace altijd zo populair, en hij begon een blog over het prachtige honkbalspel, voornamelijk over de Red Sox. Onder de titel SoxSport versloeg hij de World Series 2007 en dankzij zijn harde werk en toewijding won hij de Best Red Sox Blog Award in 2009 en opnieuw in 2011, en datzelfde jaar werd hij uitgeroepen tot de Best Overall New England Sports Blog. Gaandeweg werd zijn naam, naast zijn blog, populairder.

Stijging naar bekendheid

Hij bleef verbeteren en in 2012 werd hij gerekruteerd door de New England Baseball Journal, wat ongeveer twee jaar duurde voordat hij bij Barstool Sports kwam. Hij begon te rapporteren over zijn favoriete team voor de media en is sindsdien een nationale ster geworden; Naast zijn geschreven woord is Jared ook te horen op podcasts Starting 9, From the Top Rope, dan Section 10 Podcast for the Red Sox en anderen, die allemaal hebben bijgedragen aan zijn populariteit en rijkdom.

Jared Carrabis netto waarde

Zo hoog als $ 1,5 miljoen.

Jared Carrabis Persoonlijk leven, Daten, Vriendin, Relaties

Jared is momenteel vrijgezel en concentreert zich op zijn stijgende carrière. In 2014 betrad hij echter de media met zijn toenmalige vriendin, nadat hij tijdens de Nation Day-wedstrijd in het Red Sox-stadion had geposeerd, hoewel hij zelfs toen niet veel over zijn vriendin deelde, zelfs niet over haar naam. Sindsdien zijn de twee uit elkaar gegaan en Jared blijft single.

Gepost door Jared Carrabis Aan zaterdag 3 november 2018

Jared Carrabis Lengte, gewicht, uiterlijk

Jared staat op een behoorlijke 1,78 m, terwijl zijn exacte gewicht en lichaamsafmetingen nog moeten worden onthuld, maar hij heeft een atletisch figuur. Hij heeft zwart haar en bruine ogen.

Aanbevolen