Beroemdheden

Jared Zimmerman (Car Fix) Wiki Bio, leeftijd, woonplaats, vermogen, echtgenote

Wie is Jared Zimmerman?

Jared Zimmerman werd geboren op 25 januari, het jaar onbekend, in de Verenigde Staten van Amerika, en is een autorestauratiespecialist en een reality-tv-persoonlijkheid, vooral bekend als een van de castleden van de tv-show Car Fix, met hem naast Lou Santiago terwijl ze auto's repareren of herstellen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Sociale media proberen te leren. Dit is nogal balen.

Een bericht gedeeld door Jared Zimmerman (@fromjtoztv) op 10 juni 2018 om 12:55 uur PDT

De rijkdom van Jared Zimmerman

Hoe rijk is Jared Zimmerman? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 400.000, verdiend door een succesvolle carrière in zijn primaire werk en door optredens op televisie. Hij was ook te zien in andere tv-shows en werkte samen met verschillende autorestauratiebedrijven. Naarmate hij zijn inspanningen voortzet, wordt verwacht dat zijn rijkdom ook zal blijven toenemen.

Begin van het vroege leven en herstel

Er is beperkte informatie over Jareds familie en opleiding. Het is bekend dat hij op jonge leeftijd veel van zijn vaardigheden heeft geleerd dankzij zijn vader, met wie hij samenwerkte bij het restaureren van oude vliegtuigen. Ze zochten vaak naar kapotte of vervallen luchtvoertuigen om te herstellen, wat de basis zou worden voor zijn restauratietechnieken. Al snel gingen de twee op dezelfde manier ook aan oude auto's werken. De twee bouwden ook auto's zoals hot rods, en hierdoor kreeg hij al vroeg inzicht in voertuigen in het algemeen.

Jared Zimmerman

Hij leerde de nuances van auto's, waaronder carrosserie, fabricage, elektriciteit en tuning. Na vele jaren als virtuele leerling van zijn vader te hebben gediend, besloot hij zijn vaardigheden nog verder uit te breiden. Hij volgde een opleiding in lassen en volgde lessen om hem te helpen meer te leren over circuits, waardoor hij gadgets kon maken en auto-gerelateerde elektronicareparaties kon doen. In 2006 raakte hij betrokken bij het maken van voertuigen voor racen op zoutvlakten - dergelijke voertuigen hebben talloze snelheidsrecords over land gevestigd, en de Bonneville Salt Flats Race-baan staat bekend als de locatie van veel van deze.

Overgang naar televisie

Nadat Zimmerman de volgende vier jaar aan Salt Flats-auto's had gewerkt, vond hij zijn volgende kans in televisieoptredens. Dit was in de tijd dat hij werkte voor Rad Rides by Troy, dat te zien zou zijn in de reality-tv-show Rides for the TLC Network. De show volgt autoliefhebber Jason Priestly, terwijl hij conceptauto's en commercieel uitgebrachte auto's verkent, inclusief aspecten van het bouwen en maken ervan. Hij was vervolgens te zien in de tv-show Muscle Car dat gaat over het herbouwen van muscle cars en hun geschiedenis laten zien. Hij werkte tijdens het eerste seizoen met Lou Santiago, maar besloot halverwege het seizoen te stoppen om terug te keren naar zijn voormalige werkgever.

Mocht je morgen tijd hebben- pic.twitter.com/lLFi168fW3

- Jared Zimmerman (@fromjtozTV) 22 juni 2017

In 2012 nam hij deel aan de Scarface-parodie genaamd Scartape, waarin een videoproducent wordt gevolgd die productieassistent wordt in een televisiestudio in de hoop aan de macht te komen. Twee jaar later verscheen hij ook in de televisieshow Superhuman, maar die duurde maar acht afleveringen voordat hij werd geannuleerd.

Auto repareren

Uiteindelijk keerde hij terug naar autogerelateerde reality-televisie en werd hij een castlid voor de show Auto repareren op Velocity-tv. De show volgt hem naast Lou Santiago terwijl ze auto's vinden, repareren en herstellen. Ze repareren verschillende soorten voertuigen, van klassieke tot moderne voertuigen. Ze bevatten verschillende producten die tegenwoordig in de branche verkrijgbaar zijn, en hoe gemakkelijk het voor mensen is om projecten thuis te repareren of te herstellen met de juiste hulpmiddelen.

De show is een terugkeer naar de samenwerking van de twee, die eerder aan Muscle Car werkten, en laat zien dat ze hun samenwerking niet vanwege elkaar hebben beëindigd, maar vanwege geschillen tussen het management en Jared. zoals Jared, Lou is ook een autobouwer en een gepensioneerde US Navy Seabee. De show wordt al meer dan zes seizoenen uitgezonden, ook op Motor Trend en een van de belangrijkste punten van de show zijn de twee hosts. Volgens de producenten zijn de twee niet bang om elk project op zich te nemen, van eenvoudig onderhoud tot concept-builds. Ze hebben gewerkt aan hoogwaardige fabricage, superchargers, hele restauraties en taken die de gemiddelde auto-arbeider gewoonlijk niet uitvoert. Volgens zijn online profiel kan Jared door zijn opleiding en ervaring vanaf het begin ingewikkelde elektronica maken.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor zijn persoonlijke leven is er niet veel bekend over Jareds romantische relaties. Sommige bronnen stellen dat hij getrouwd is, hoewel hij via sociale media tegenstrijdige informatie heeft getoond, waardoor velen anders zijn gaan denken. Hij plaatste een tweet waarin hij verwijst naar zijn vrouw, maar een paar maanden later plaatste hij een tweet waarin stond dat hij op een date was waarmee hij iemand anders suggereerde. Een tweet van een fan vroeg of hij al dan niet getrouwd was en hij bevestigde toen dat hij al meer dan negen jaar een langdurige relatie heeft. Vervolgens twitterde hij dat hij op dat moment praktisch getrouwd was, maar er zijn geen details over zijn partner gedeeld. Sommige bronnen suggereren dat hij op 26 mei 2019 gaat trouwen met Kaylin Smith – nog niet bevestigd.

Gepost door Jared Zimmerman Aan woensdag 24 augustus 2016

Net als tal van tv-persoonlijkheden is hij online actief via accounts op sociale media, met name op Twitter waarop hij meer dan 900 volgers heeft. Hij publiceert voornamelijk enkele van zijn dagelijkse gedachten en enkele promoties van zijn werk, hoewel hij sinds eind 2018 niet meer actief is op de website. Hij heeft ook een Instagram-account met meer dan 600 volgers, waarop hij enkele foto's van auto's plaatst. Het heeft ook een paar foto's geplaatst van hem die met Santiago samenwerkt.

Aanbevolen