Beroemde Echtgenoten

Jason Earles's ex-vrouw Jennifer Earles Wiki Bio, leeftijd, lengte, vermogen, kinderen

Wie is Jennifer Earles?

Jennifer is geboren in de VS, maar de exacte plaats en datum van haar geboorte zijn niet bekend – ze heeft de Amerikaanse nationaliteit en is van blanke etniciteit. Ze kwam in de schijnwerpers nadat ze in 2002 trouwde met de populaire Amerikaanse acteur Jason Earles.

Jennifer Earles en Jason Earles

Het vroege leven en onderwijs

Jennifer heeft niets over haar ouders of haar broers en zussen met het publiek gedeeld, omdat ze haar persoonlijke dingen voor zichzelf houdt - ze zou enig kind zijn en haar jeugd doorgebracht in dezelfde stad waar ze werd geboren. Ze hield ervan om als tiener te schrijven en had geen dromen om iemand groot of belangrijk te worden, in tegenstelling tot andere kinderen.

Nadat ze was afgestudeerd aan een plaatselijke middelbare school, schreef Jennifer zich in aan het Rocky Mountain College in Montana en studeerde af na vier jaar studeren.

Carrière

Jennifer staat bekend als een reality-tv-ster, terwijl ze ook een schrijver is die voor de Honeytopia-website werkt met als doel mensen te helpen erachter te komen wat hun favoriete honing is. Ze heeft geen carrière voor zichzelf opgebouwd waarvoor ze bekend zou staan.

RT @nzhoneyshop Honing met fruitsmaak, 8 keuzes, nieuwe Honey Infusionz. Geweldige manier om kinderen honing te laten eten http://bit.ly/bDsCp7

— Honingtopia (@honeytopia) 30 april 2010

Persoonlijk leven en huwelijk met Jason

Jennifer was helemaal niet bekend voor haar huwelijk met de jong ogende Disney-acteur Jason Earles - beiden gingen naar Rocky Mountain College waar ze elkaar voor het eerst ontmoetten. Het duurde een tijdje voordat ze begonnen te daten, en uiteindelijk trouwden ze in 2002. Ze hebben samen een dochter genaamd Noah, en bleven 10 jaar getrouwd totdat Jason in 2012 een echtscheidingszaak aanspande tegen zijn vrouw.

Geen van beiden sprak over de redenen achter hun scheiding – er zijn alleen geruchten dat een van hen vals speelde, terwijl andere geruchten zeggen dat het de ziekte van Parkinson was die in de weg zat. Hun dochter Noah woont sinds de scheiding bij Jennifer en Jennifer is uit de greep van de media gebleven en houdt haar persoonlijke leven voor zichzelf - ze lijkt op dit moment vrijgezel te zijn en het lijkt alsof ze sinds de scheiding.

Voorbij gepompt voor @20th Century Fox nieuwe film @ElRoyaleMovie Ik heb net een sneak peak gezien en de spanning maakt me kapot! Dit is mijn film die ik in oktober moet zien. #ElRoyaleMovie #GoodTimesAtBadTimesAtTheElRoyale pic.twitter.com/ritA8WPRVD

- Jason Earles (@DukeofEarles) 25 juni 2018

Jason Earles

Jennifer was alleen bekend vanwege haar man, en ze verdween volledig uit de media-aandacht nadat ze gescheiden waren - Jason werd geboren op 26 april 1977 onder het sterrenbeeld Stier, en is een komiek, acteur en krijgskunstenaar, die vooral bekend is om zijn rol van Jackson Stewart in Hannah Montana Disney Channel-sitcom.

Jason bracht enige tijd door in Ohio voordat zijn familie naar Oregon verhuisde - hij studeerde af aan de Glencoe High School in Hillsboro en ging vervolgens naar het Rocky Mountain College waar hij Jennifer voor het eerst ontmoette - hij studeerde af in 2000.

Jasons eerste opvallende verschijning was in de Still Standing CBS sitcom waarin hij een geek-kaartspeler speelde. Hij verscheen vervolgens in de film National Treasure in 2004 in de rol van Thomas Gate, een voorouder van Ben Gates gespeeld door Nicolas Cage - Jason verscheen ook in de populaire American Pie Presents: Band Camp-film in 2005.

Hij verscheen twee keer in de Phil of the Future Disney Channel-serie, en vervolgens als onderdeel van het Blue Team in Disney Channel Games in 2006, en als onderdeel van het Red Team in 2007 en 2008. Het feit dat Jason een goede keuze maakte voor de serie was dat hij er erg kinderachtig uitzag - hij won de rol van Jackson Stewart, een oudere broer van Miley Steward (Miley Cyrus) in de beroemde kindershow Hannah Montana die werd uitgezonden op Disney Channel. Hij bleef bij de cast van 2006 tot 2011 - dankzij zijn uiterlijk speelde hij een personage dat 16 jaar oud was, terwijl hij in het echte leven 29 was.

Hij leende zijn stem aan Spudnik in de Space Buddies TV-film die in 2009 werd opgenomen, en schittert in de originele Kickin' It Disney XD-serie sinds de première op 13 juni 2011. Er is echter een reden achter zijn kinderachtige uiterlijk: Jason zou lijdt aan een zeer zeldzame ziekte, de ziekte van Parkinson genaamd, die verhindert dat zijn lichaam voldoende groeihormoon (somatotropine) aanmaakt. Hoewel Jason nog steeds in orde is, zal hij, naarmate hij ouder wordt, een aantal problemen krijgen die zijn dagelijkse routine waarschijnlijk zullen beïnvloeden.

Jason scheidde van Jennifer in 2012 en vond een nieuwe liefde in januari 2013 toen hij begon te daten met Katie Drysen - op 14 november 2016 knielde Jason neer voor Sleeping Beauty's Castle in Disneyland en vroeg Katie met hem te trouwen - het paar trouwde het volgende jaar in The Garland in North Hollywood, Californië, bijgewoond door hun familie en vrienden en collega's van Disney Channel. Het lijkt erop dat Katie behoorlijk verliefd is op Jason zoals ze zei tijdens een interview - 'Ik heb het gevoel dat er zoveel anticipatie en opbouw was, maar eerlijk gezegd was ik gewoon opgewonden om hem te zien, vooral helemaal verkleed. Ik weet dat de eerste blik meer gaat over de bruidegom die de bruid ziet, maar ik was net zo opgewonden om hem er zo knap uit te zien zien.' Katie is te vinden op Instagram waarop ze meer dan 18.000 volgers heeft.

Het huidige vermogen van Jason wordt geschat op meer dan $ 8 miljoen en zal zeker stijgen omdat hij nog steeds fotografeert voor tv-series en films.

Bekijk dit bericht op Instagram

Hoi! Laten we weer egels gaan houden in Japan. Ok bedankt ️ #japan #hedgehog #missyou

Een bericht gedeeld door Katie Drysen (@ktacd247) op 4 april 2019 om 22:19 PDT

Uiterlijk en vermogen

Jennifer's huidige leeftijd is niet bekend omdat ze haar geboortedatum niet met het publiek heeft gedeeld, maar ze zou ongeveer 42 jaar oud zijn. Ze heeft lang bruin haar, blauwe ogen, is 1,65 m lang en weegt ongeveer 52 kg.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het huidige vermogen van Jennifer geschat op minder dan $ 1 miljoen en zal het waarschijnlijk niet stijgen.

Aanwezigheid op sociale media

Het lijkt erop dat Jennifer helemaal niet actief is op sociale-mediaplatforms of dat ze haar meisjesnaam gebruikt die niet bekend is bij het publiek.

Aan de andere kant is Jason Earles erg actief en wordt hij gevolgd door veel mensen op internet – hij lanceerde zijn Twitter account in september 2010 en heeft tot nu toe meer dan 270.000 volgers verzameld en meer dan 2500 keer getweet, met zijn beschrijving als 'Kort. Grappig. Slimmer dan je zou denken. Kan levens dom zijn. Ik ben geen komisch genie, maar ik zou wel eens een fysieke komische idiot savant kunnen zijn…’. Zijn Instagram-account wordt gevolgd door meer dan 210.000 mensen en hij heeft ongeveer 270 foto's gepost - hij heeft ook een Facebook-pagina, die wordt gevolgd door meer dan 30.000 mensen.

Aanbevolen