Beroemdheden

Jason Gastrow Wiki Biografie, vermogen, leeftijd, lengte, vriendin, bruiloft

Wie is Jason Gastrow alias Dunkey?

Jason Gastrow, beter bekend als zijn online alias videogamedunkey of gewoon Dunkey, werd geboren op de 30eJanuari 1991, in Milwaukee, Wisconsin, VS. Hij is een 28-jarige gamer, commentator, komiek en online beroemdheid, die beroemd werd op YouTube vanwege zijn gamevideo's en andere inhoud, vooral die met betrekking tot de videogame League of Legends. Zijn carrière is actief sinds 2010.

Gepost door Jason Gastro Aan Vrijdag 28 oktober 2011

Jason Gastrow Bio: Het vroege leven

Over zijn jeugd gesproken, Jason vertoonde van jongs af aan vaak een heel bijzonder gevoel voor humor beschreven deels sarcastisch, deels grof en deels surrealistisch te zijn. Het bleek dat zijn unieke stijl van humor hem echt hielp opgroeien; zijn familie verhuisde vaak, waardoor Jason vaak van school moest veranderen, en het was zijn humor die hem in staat stelde overal vrienden te maken.

Op 12-jarige leeftijd begon hij met het maken van flash-animaties via website Newgrounds; hij heeft altijd een voorliefde gehad voor gamen en comedy, en het was via online games dat hij zijn toekomstige vriend en medewerker Dion Andersen ontmoette, in de gamegemeenschap bekend als PaperBatVG of PBat. Het was Dion die Jason overtuigde om een ​​deel van zijn originele inhoud op YouTube te plaatsen, dus lanceerde hij zijn eerste YouTube-kanaal toen hij 15 was. Hij zou een aantal komische korte films posten, vaak met bestaand beeldmateriaal van verschillende televisieprogramma's en films . In 2008, toen hij nog op de middelbare school zat, creëerde hij zijn tweede kanaal genaamd Meatwadsprite; de video's op zijn nieuwe kanaal waren qua inhoud vergelijkbaar met zijn vorige, behalve dat Jason zelf en zijn vrienden prominenter werden weergegeven.

Jason Gastro

Opleiding

Jason studeerde af aan de middelbare school en schreef zich in aan de Marquette University in zijn geboorteplaats Milwaukee, waar hij bedrijfseconomie en administratie studeerde. Het was op de universiteit dat Jason zijn huidige vriendin Leah Bee ontmoette, die studeerde om arts te worden. Helaas is er geen informatie over of Jason zijn diploma heeft gehaald of is gestopt om zich te concentreren op zijn bloeiende YouTube-carrière.

Videogamedunkey

Ondanks dat ze originele en grappige inhoud hadden, werd geen van de eerste twee kanalen van Jason populair op YouTube. In 2010 besloot hij echter een nieuwe te beginnen, deze keer gericht op het combineren van zijn twee passies: comedy en videogames. Hij noemde dit kanaal videogamedunkey, waarvan het laatste deel zijn beroemde online alias zou worden. De eerste video die Jason aka Dunkey op zijn nieuwe kanaal plaatste, bevatte verschillende, meestal oudere videogames en zijn commentaar op zijn strategie. Het was zijn geestige, sarcastische, vaak grove maar altijd grappige commentaar dat hem zijn eerste glimp van roem bracht. Hij zou een indrukwekkend aantal verschillende games spelen, voordat hij besloot zichzelf te filmen terwijl hij de immens populaire online game League of Legends speelde. Daarna ging hij gestaag verder met het plaatsen van League of Legends-gerelateerde inhoud, wat zijn online bekendheid en zijn aantal volgers aanzienlijk verhoogde.

Beroemd worden

Naarmate zijn bekendheid groeide, nam ook de hoeveelheid werk toe die nodig was om zijn video's regelmatig te uploaden. Al het harde werk heeft uiteindelijk zijn vruchten afgeworpen, aangezien Dunkey een van de meest populaire League of Legends-streamers werd. In juni 2014 bereikte hij een indrukwekkend aantal van een miljoen abonnees, maar helaas datzelfde jaar verbood Riot Games, de makers van League of Legends, Dunkey definitief van de game, nadat hij een andere speler in een van de games verbaal had misbruikt. Daarna vroeg Dunkey Riot om zijn verbod op te heffen vanwege alle gratis promotie van de game die hij deed tijdens zijn talloze video's, maar het gamebedrijf weigerde en het betekende het einde van zijn League of Legends-video's.

Dit bleek op de lange termijn echter goed voor Jason te zijn. Hoewel League of Legends de reden was dat hij in de eerste plaats aan populariteit won, kon hij zich nu meer op zijn andere interesses concentreren. Hij breidde het thematische bereik van zijn video's uit en wist zo een breder publiek aan te trekken, waardoor zijn online aanhang nog groter werd. Sinds kort bevat Dunkey's kanaal recensies van films en videogames naast zijn standaard komische videogamecommentaar, en zijn vermogen stijgt nog steeds.

Priveleven

Over het persoonlijke leven van Jason gesproken, hij begon te daten met zijn verloofde Leah Bee terwijl ze allebei student waren aan de Marquette University. Toen ze zich realiseerden dat ze een passie voor videogames deelden, begon Leah Jason te helpen met zijn YouTube-video's, vooral met het montagegedeelte. Op een gegeven moment creëerde ze haar eigen kanaal met de titel xLeahbee, met vlogs, uitdagingsvideo's, verschillende voedselgerelateerde inhoud enz. Het paar verloofde zich in oktober 2017 en ging kort daarna samenwonen. Ze wonen momenteel in Milwaukee.

Netto waarde

Dankzij zijn unieke stijl van humor werd Jason een van de meest populaire YouTube-gamingsterren en transformeerde hij zijn passie voor gamen in een vruchtbare carrière. Hij uploadt nu al meer dan tien jaar video's, waardoor hij een nettowaarde van bijna $ 2 miljoen heeft verworven. Rekening houdend met hoe goed zijn kanaal het momenteel doet, zou zijn algehele rijkdom in een gestage opwaartse beweging moeten zijn.

Bekijk dit bericht op Instagram

check deze chille kerel #cute

Een bericht gedeeld door Jason Gastro (@workinitwithdyrone) op 5 mei 2013 om 19:32 PDT

Sociale media

Jasons hoofdkanaal videogame dunkey heeft momenteel meer dan 5,4 miljoen abonnees en zijn video's zijn de afgelopen negen jaar meer dan twee miljard keer bekeken. Het kanaal van zijn verloofde xLeahbee heeft meer dan 230.000 abonnees. Daarnaast bezit Jason ook een Twitter-account die in de loop der jaren meer dan 750.000 volgers heeft verzameld en die hij gebruikt om zijn inhoud te promoten en zijn mening te geven over aankomende games en films.

ze moeten dit op de switch, of pc, of ps4 zetten pic.twitter.com/45Q5ZHEOUN

— dunkey (@vgdunkey) 31 mei 2019

Uiterlijk en fysieke kenmerken

Als het gaat om zijn fysieke kenmerken, is de YouTube-ster 1,77 m lang. Wat zijn gewicht betreft, heeft Jason verschillende lichaamstransformaties ondergaan, op een gegeven moment woog hij ongeveer 100 kg. Sindsdien is hij echter afgevallen en weegt hij nu ongeveer 85 kg. Hij heeft krullend, halflang bruin haar en bruine ogen en draagt ​​een bril.

Aanbevolen