Acteurs

Jay Bauman's Wiki Biografie, vrouw, leeftijd, lengte, vermogen, homo

Wie is Jay Bauman?

Jay Susan Bauman werd geboren in 1980 in de Verenigde Staten van Amerika. Hij is een acteur, schrijver en regisseur, vooral bekend van zijn werk naast Mike Stoklasa in hun productiebedrijf genaamd RedLetterMedia. Ze hebben aan verschillende reguliere films en YouTube-shows gewerkt, waaronder Half in the Bag.

De rijkdom van Jay Bauman

Hoe rijk is Jay Bauman? Vanaf medio 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 1 miljoen, verdiend door succes in zijn verschillende inspanningen. Naast hun werk als productiebedrijf halen ze ook enorm veel inkomsten binnen via YouTube en hun Patreon-account. Naarmate hij zijn inspanningen voortzet, wordt verwacht dat zijn rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en het begin van een carrière

Er is heel weinig bekend over Jay's leven voordat hij online beroemd werd, omdat hij geen details over zijn opleiding, jeugd en familie heeft gedeeld. Het is bekend dat hij op jonge leeftijd een passie voor film had en begon zijn carrière als onafhankelijk filmmaker. Hij had op dit moment niet veel succes, totdat hij Mike Stoklasa uiteindelijk ontmoette tijdens een filmmakersforum in 2001.

Jay Bauman

De twee zouden goede vrienden worden en samen filmprojecten starten, waaronder Gorilla Interrupted, een film over een groep van vier buitenbeentjes die de wereld proberen te redden tijdens een buitenaardse invasie. Met financiering die moeilijk te vinden is als onafhankelijke filmmaker, zou het volgende project van het duo zeven jaar later komen, getiteld Feeding Frenzy. De film is een spel op de ecologische term die een gebeurtenis beschrijft wanneer roofdieren overweldigd raken door de hoeveelheid beschikbare prooien. Gedurende deze tijd produceerden ze al projecten via hun eigen bedrijf genaamd RedLetterMedia

YouTube-carrière

Een jaar na de release van Feeding Frenzy begonnen Bauman en Stoklasa hun eigen YouTube kanaal om hun passie voor film voort te zetten. Ze kregen aanvankelijk niet veel aandacht, maar nadat Stoklasa een 70 minuten durende uitgebreide videoreview van de film Star Wars: Episode I - The Phantom Menace uitbracht, begonnen hun video's veel aandacht te krijgen. Hij presenteerde de recensie als het personage Harry S. Plinkett, een personage dat cruciaal zou worden voor hun YouTube-succes.

Red Letter Media's Half in the Bag Episode 95. Mike Stoklasa en Jay Bauman leren ons over microagressie terwijl ze 'The Visit' van M. Night Shyamalan recenseren. www.redlettermedia.com

Gepost door Jason Swartz Aan zondag 20 september 2015

Ze brachten hun eerste YouTube-serie uit, getiteld Half in de zak waarin het duo films recenseert in een meer traditioneel formaat, hoewel ze een overkoepelend plot en af ​​en toe vierde muurbrekende momenten bevatten. De show is door critici positief beschreven en wordt meestal gepresenteerd met Bauman die een videorecorder-reparateur speelt die films bespreekt terwijl hij probeert manieren te vinden om geplande reparatiewerkzaamheden aan de videorecorder van Plinkett te vermijden. In 2013 brachten ze nog een show uit met de titel Best of the Worst, waarin leden van Red Letter Media talloze ongewone films recenseren, waaronder B-films en instructievideo's. Het is door de Daily Herald uitgeroepen tot hun meest vermakelijke serie.

Recente projecten

In 2016 keerden Jay en Mike terug naar het maken van films, toen ze Space Cop uitbrachten, een sciencefiction-actiekomedie met in de hoofdrol het duo naast Jocelyn Ridgely en Rich Evans. Volgens het duo was het project lange tijd in ontwikkeling, daterend uit 2008. De film kreeg echter niet veel goede recensies, waarbij sommige critici beweerden dat de film alleen gericht was op volgers van Red Letter Media. Rond dezelfde tijd brachten ze een nieuwe serie uit genaamd re:View, een uitgeklede en meer ongecompliceerde benadering van het beoordelen van films, vaak met oudere films die cultklassiekers of genrebepalend zijn.

Jay werd ook een onderdeel van een secundaire kanaalinspanning die werd gelanceerd door Rich Evans, genaamd Previously Recorded of Pre-Rec. Het doel van het kanaal was om videogames te beoordelen en het liep ongeveer vier jaar, waarbij Jay verschillende keren verscheen om te streamen tijdens het spelen van videogames. Een van die games was The Binding of Isaac, maar in 2018 werd aangekondigd dat het kanaal in de nabije toekomst in de wacht zou worden gezet.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor zijn persoonlijke leven is er niet veel bekend over Baumans romantische relaties. Hij heeft niet veel in het openbaar over dit aspect van zijn leven gepraat, wat tot veel speculatie heeft geleid. Verschillende mensen zeggen dat hij vrijgezel is, terwijl anderen geloven dat hij homo is en een romantische relatie heeft met zijn oude carrièrepartner Stoklasa. De meeste van hun optredens online geven echter aan dat ze gewoon goede vrienden zijn die dezelfde passie voor film delen. Hij is een grote fan van comedy en horrorfilms. Hij vindt het vaak leuk om absurde grappen te maken of onverwachte onderwerpen te veranderen, zoals te zien is in zijn video's.

pic.twitter.com/b82SNCLsBd

— Jay Bauman (@JayBauman1) 8 oktober 2017

Net als tal van YouTube-persoonlijkheden en filmmakers, is hij zeer actief online via accounts op sociale media, met name op Twitter, waarop hij meer dan 80.000 volgers heeft. Hij gebruikt het platform om een ​​aantal van zijn mening te uiten over films uit het verleden en heden, en geeft ook aanbevelingen van zijn fans. Hij promoot vaak films die niet vaak door velen worden gezien, terwijl hij ook commentaar geeft op meer reguliere projecten. Hij heeft zijn mening gedeeld over shows zoals Stranger Things en films zoals It. Hij geeft ook veel commentaar op het horrorgenre, omdat hij graag naar dat soort films kijkt.

Aanbevolen