Zakenmensen

Jean Currivan Trebek Wiki Biografie. Wie is de vrouw van Alex Trebek?

Wie is Jean Currivan Trebek?

Jean Currivan werd geboren op 3 september 1963 in Huntington, New York State, VS, en is zowel makelaar als zakenvrouw, maar misschien beter bekend als de echtgenote van televisiepersoonlijkheid Alex Trebek. Haar man is een ster omdat hij de gastheer is van de gesyndiceerde spelshow Jeopardy! sinds de heropleving in 1984.

Het vermogen van Jean Currivan Trebek

Hoe rijk is Jean Currivan Trebek? Vanaf begin 2020 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 2 miljoen, verdiend door succes in haar verschillende inspanningen.

Natuurlijk wordt ze ongetwijfeld gesteund door haar man, die een geschat vermogen heeft van meer dan $ 50 miljoen met een bekend jaarlijks inkomen van meer dan $ 10 miljoen, maar terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar persoonlijke rijkdom ook zal blijven stijgen. toename.

Het vroege leven, onderwijs en carrière

Er is zeer beperkte informatie over het leven van Jean Currivan, aangezien ze een privépersoon is gebleven ondanks haar associatie met Alex. Er zijn geen details onthuld over haar familie en jeugd, maar het is bekend dat ze aanwezig was Harborfields High School in Greenlawn, de staat New York, die verschillende gebieden bedient, waaronder haar geboorteplaats Huntington.

In 2011 werd de school gerangschikt 88ebehoorde tot de top 1300 middelbare scholen in de VS, en was te zien in de documentaire getiteld Mariah Carey's Homecoming, aangezien zij een van hun alumni is. Het is niet bekend of Jean na haar afstuderen een hbo-opleiding heeft gevolgd, of rechtstreeks in de onroerendgoedsector is gegaan - details over haar carrière-inspanningen zijn schaars. Ze is zeer toegewijd aan het bijwonen van de North Hollywood Church of Religious Science en houdt hun geloof hoog in het vaandel.

Je hebt zoveel geluk als je een sterke, liefhebbende partner bij je hebt als je door levensvernietigende problemen gaat. Alex Trebek,…

Gepost door Tim Kenney Aan zondag 5 januari 2020

Echtgenoot – Alex Trebek

Alex is van Oekraïense en Frans-Ontarian afkomst, geboren op 22 juli 1940 in Sudbury, Ontario, Canada, en opgegroeid in een tweetalig Frans-Engels huishouden. Hij is afgestudeerd aan de Universiteit van Ottawa, met een graad in filosofie. Tijdens zijn tijd als universiteitsstudent was hij zeer geïnteresseerd in een carrière in de nieuwsuitzending en begon hij te werken terwijl hij nog student was, meestal in de nachtploeg. Hij greep elke gelegenheid aan, inclusief het aankondigen, het lezen van nieuws en het verslaan van evenementen. Zijn eerste professionele kans na zijn studie was in het Canadese programma Music Hop en de quizshow Reach for the Top.

Hij kreeg talloze hostingprojecten van het bedrijf CBC en werd in 1969 de gastheer van de doordeweekse show Strategy. Begin jaren zeventig verhuisde hij naar de VS en werd door NBC ingehuurd om te werken aan de spelshow 'The Wizard of Odds'. Dit zette zich voort in een reeks van hostprojecten voor gameshows, waaronder High Rolls, Double Dare en de gesyndiceerde The $ 128.000 Question die werd opgenomen in Toronto. Hij werd een van de twee presentatoren van shows in zowel Canada als de VS, samen met Jim Perry.

Alex Trebek

sophia bevarly

Hij maakte ook verschillende gastoptredens als speler en panellid, in shows zoals Card Sharks, The Magnificent Marble Machine en To Say the Least.

Gevaar! En de laatste carrière - Alex Trebek

Na verschillende mislukte spelshowprojecten, werd Alex uitgenodigd om te filmen voor een revival van Gevaar! Hij nam twee piloten op en die werden verkocht, waardoor hij de gastheer werd van de opwekking van 1984, en sindsdien is hij bij de show gebleven. De spelshow is een quizwedstrijd waarin deelnemers algemene kennisaanwijzingen krijgen en hun antwoorden in de vorm van vragen moeten formuleren.

De show heeft meer dan 8.000 afleveringen uitgezonden en heeft een recordaantal van 33 Daytime Emmy Awards en een Peabody Award gewonnen. In 2014 brak hij het wereldrecord voor de meeste afleveringen als presentator van een spelshow. Het wordt beschouwd als een van de grootste shows in de Amerikaanse televisiegeschiedenis en heeft geleid tot aanpassingen in andere landen.

Terwijl hij in de show werkte, heeft Alex ook acteerprojecten gehad, die in verschillende populaire shows te zien waren. Hij was te gast in het derde seizoen van The X-Files en maakte ook een gastoptreden in How I Met Your Mother. Een paar van zijn laatste nevenprojecten zijn onder meer het worden van een panellid op To Tell the Truth en het modereren van het debat over de verkiezingsrace van de gouverneur van Pennsylvania in 2018, wat controverse veroorzaakte vanwege zijn schijnbaar onnodige commentaar.

De geliefde 'Jeopardy!' gastheer heeft onlangs een daklozenorganisatie in Los Angeles verrast met een cheque van $ 100.000 na een rondleiding door de faciliteit, zei de president. https://t.co/DCWeBI5pA4

— CNN (@CNN) 4 maart 2020

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is Jean niet de eerste vrouw van Trebek, aangezien hij getrouwd was met zakenvrouw Elaine Callei die in 1981 in een scheiding eindigde. Currivan trouwde in 1990 met Trebek - hij vroeg haar op haar 26everjaardag, en ze was aanvankelijk twijfelachtig vanwege hun leeftijdsverschil, maar heeft vervolgens een succesvol huwelijksleven gehad ondanks de aanvankelijke zorgen. Het echtpaar heeft twee kinderen en woonde eerder op een ranch in Creston, Californië, waar haar man volbloed renpaarden trainde en fokte.

Ze hebben het pand echter in 2008 verkocht en het is nu een evenementencentrum.

Een van de redenen waarom er zeer beperkte informatie over haar is, is het ontbreken van een sterke online aanwezigheid op Facebook, Twitter en Instagram. Daarbij handhaaft ze zowel haar privacy als die van haar kinderen, en geeft ze er de voorkeur aan haar man van op de achtergrond te ondersteunen. Ze is meerdere keren met hem verschenen tijdens rode loper-evenementen, de enige paar keer dat ze samen in het openbaar zijn gezien.

Aanbevolen