Ankers

Jen Carfagno' Wiki, leeftijd, salaris, vermogen, metingen, kinderen

Wie is Jen Carfagno?

Populaire Amerikaanse meteoroloog Jen Carfagno was geboren in Collegeville, Pennsylvania, VS op 19evan juli 1977. Ze is een van de beroemdste gezichten van The Weather Channel en co-presentator van de ''Weekend View''-show naast Erik Fisher.

Jen Carfagno Bio: Het vroege leven en onderwijs

Jen groeide op in het kleine stadje Collegeville met haar ouders en haar broers en zussen, en droomde er blijkbaar van om piloot te worden.

Bekijk dit bericht op Instagram

Het is zo leuk om in Punxsutawney te zijn voor #GroundhogDay2020 #philindrome hier zijn een paar foto's om het verhaal van vandaag te vertellen

Een bericht gedeeld door Jen Carfagno (@jencarfagno) op 1 februari 2020 om 19:09 PST

In 1994 studeerde ze af aan de Perkiomen Valley High School, waar ze werd uitgeroepen tot een van de beste strandwachten - ze kreeg een psychrometer om dauwpunten in zwembaden te meten, hetzelfde instrument dat in de meteorologie wordt gebruikt en dat ook leidde tot haar verdere interesse in veld. Vanwege haar nieuwsgierigheid en het feit dat het zuiden van Pennsylvania wisselende weersomstandigheden had, volgde ze een carrière in de meteorologie en studeerde in 1998 af met een graad in meteorologie aan de Pennsylvania State University.

Carrière en Ne Worth

Haar carrière is volledig verbonden met het Weerkanaal, waar ze werkt sinds het begin van haar carrière. Eerst stond ze achter de camera en verzamelde ze kennis die nodig was voor weersvoorspellingen, maar na een paar jaar kreeg ze de kans om ook voor de camera te verschijnen.

Jen liep in 1998 stage bij Weather Channel en na het voltooien van haar eenjarige stage, werd ze aangenomen als een voltijdse werknemer en nam ze deel aan het meteoroloog-leerlingprogramma op het scherm.

Jen werkte voor ''Weather Underground'', een commerciële weerdienst die realtime weerberichten levert, voornamelijk via internet. In 2013 begonnen Alex Wallace en zij met het verankeren van ''Weather Center Live'' op donderdag-vrijdagochtend en in het weekend; deze populaire show, die eindigde in 2016, introduceerde geheel nieuwe ''Weather All the Time''-graphics en werd uitgezonden van 04:00 tot 05:30 uur.

Ze werkt al meer dan 20 jaar aan hetzelfde tv-station en houdt het meest van orkaanverhalen.

Ze werkt momenteel als co-host van de ''America's Morning Headquarters'' populaire talkshow van het weerkanaal, samen met Jim Cantore en Stephanie Abrams, die elke weekdag wordt uitgezonden van 06.00 uur tot 09.00 uur. Als vrouw die in de meteorologie werkt, wordt ze soms 'het weermeisje' genoemd - Jen zei dat ze na verloop van tijd heeft geleerd het te negeren. De bijnaam die ze leuk vindt is de 'Dauwpunt Diva', omdat haar favoriete weermetingen die zijn die worden gebruikt voor het meten van dauwpunten.

Jen Carfagno

Het geschatte vermogen van Jen Carfagno volgens bronnen is meer dan $ 1,5 miljoen, vanaf begin 2020, voornamelijk bereikt door haar carrière in de uitzendjournalistiek. Een populair tv-gezicht zijn heeft zeker zijn voordelen, aangezien haar salaris naar verluidt in de buurt van $ 100.000 per jaar ligt. Haar persoonlijke bezittingen omvatten een huis, voertuigen en andere bezittingen.

Prive leven

Jen is getrouwd en heeft twee dochters, Kelly en Natalie, met haar man Neil. Haar man vroeg haar halverwege de jaren 2000 ten huwelijk en na een paar jaar daten trouwde het paar in een besloten, intieme ceremonie in het bijzijn van hun naaste familie en vrienden.

Ze wonen momenteel in Atlanta, Georgia. Jen deelt vaak foto's van haar familie op social media platforms Instagram en Facebook. In de afgelopen twee jaar waren er af en toe geruchten dat het duo had besloten te scheiden, maar dit werd door geen van beiden bevestigd. Er wordt aangenomen dat haar man een sportanalist is, maar ook dit moet nog worden bevestigd.

Ze is lid van de Chi Epsilon Pi Society, een nationale erevereniging voor excellente studenten op het gebied van meteorologie en atmosferische studies.

Prettige kerstdagen en fijne feestdagen! We hebben genoten van ons kerstavondfeest van de zeven vissen! (En 7 desserts als de kinderen...

Gepost door Jen Carfagno Aan woensdag 25 december 2019

Het belangrijkste doel van deze vereniging is om studenten met hoge scholastieke vaardigheden te belonen en belangrijke prestaties te leveren op het gebied van meteorologie, en om de interesse van studenten in de geavanceerde studies van meteorologie en aanverwante onderwerpen te bevorderen.

Jen is erg actief op sociale netwerken en heeft Instagram-, Twitter- en Facebook-accounts. Ze is een goede vriendin van Maria LaRosa, haar collega van The Weather Channel met wie ze naar de universiteit ging. Jen is een grote fan van koken, sporten en reizen. In haar vrije tijd luistert ze graag naar countrymuziek.

Jen is ook humanitair en neemt deel aan tal van liefdadigheidsevenementen die worden georganiseerd door verschillende liefdadigheidsbewegingen en -organisaties. In 2017 verkocht Jen 10 jassen die ze bezat voor $ 1500 per stuk om een ​​lokaal goed doel in haar geboorteplaats te steunen.

Lichaamsafmetingen, lengte en gewicht van Jen Carfagno

Jens etniciteit is Amerikaans - ze heeft blond haar en bruine ogen. Haar vitale statistieken zijn 36-25-37, ze is 5ft 5ins (165cms) lang en weegt ongeveer 115lbs (52kgs).

Aanbevolen