Beroemdheden

Jena Frumes Wiki Biografie, Jesse Lingard ex-vriendin leeftijd lengte, ras

Wie is Jena? Frummen?

Jena Frumes werd geboren op 21 september 1993 in Union Beach, New Jersey, VS, en is zowel een model als een persoonlijkheid op de sociale media, vooral bekend omdat ze aanvankelijk bekendheid verwierf via de website Instagram, waarop ze miljoenen volgers heeft gekregen. Ze is door de jaren heen ook te zien geweest in verschillende online publicaties en websites.

https://www.instagram.com/p/BxagA0XHM_Y/

Het vermogen van Jena Frumes

Hoe rijk is Jena Frumes? Vanaf begin 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 250.000, grotendeels verdiend door een succesvolle carrière in het modelleren. Haar online bekendheid heeft haar naar tal van kansen geleid, en naarmate ze haar carrière voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Jena is van Franse, Indiaanse en Afrikaanse afkomst. Ze werd opgevoed door haar ouders in New Jersey samen met een jongere zus. Ze zag zichzelf aanvankelijk niet als iemand die een carrière in het modellenwerk kon nastreven, omdat ze verlegen was. Ze ging naar de middelbare school in New Jersey en schreef zich na haar toelating in voor Centrale universiteit van North Carolina (NCCU) gevestigd in Durham.

De school staat algemeen bekend als Central en is een historisch zwarte universiteit opgericht door James E. Shepard in 1909. De school werd in het begin voornamelijk ondersteund door filantropen, voordat ze een deel van het staatssysteem werd, en staat bekend om het aanbieden van een verscheidenheid aan van opleidingen in de kunsten en wetenschappen. Tijdens haar tijd daar realiseerde ze zich dat ze een carrière in de entertainmentindustrie wilde nastreven, en werd gesteund door haar ouders die erop stonden dat ze het ondanks haar aarzelingen moest proberen. Ze had geen problemen als het om haar lichaam ging, omdat ze al van jongs af aan geneigd was om aan atletiek te doen. Uiteindelijk besloot ze een carrière in het modelleren na te streven en verhuisde ze naar Los Angeles om meer kansen te krijgen.

Jena Frumes

Bekendheid op sociale media

Terwijl ze op zoek was naar openingen in het modellenwerk, begon Frumes haar aanwezigheid op sociale media ook te ontwikkelen door regelmatig foto's online te plaatsen om haar eigenschappen en capaciteiten te laten zien. Ze begon met het vergroten van haar aanwezigheid op de social media website Instagram wat voor haar een manier zou worden om tal van kansen te krijgen. Instagram is een sociale-mediaservice die eigendom is van Facebook en is een van de meest populaire foto- en videoservices ter wereld, met meer dan 800 miljoen geregistreerde gebruikers.

Met het platform kunnen gebruikers foto's of video's uploaden naar hun eigen accounts, die vervolgens eenvoudig kunnen worden bewerkt via ingebouwde filters die de website heeft. Deze foto's kunnen vervolgens worden georganiseerd via tags of locaties voordat ze kunnen worden gedeeld met het publiek of vooraf goedgekeurde volgers. De website is in korte tijd een van de meest gebruikte diensten voor het delen van foto's ter wereld geworden en wordt dagelijks door ongeveer 500 miljoen mensen gebruikt. Naarmate ze doorging met het plaatsen van inhoud, groeide haar bekendheid en al snel begon ze goedkeuringen te krijgen die haar vermogen aanzienlijk zouden vergroten.

Iedereen ziet wat je lijkt te zijn, weinigen ervaren wat je werkelijk bent @fashionnova ??

Gepost door Jena Frumes Aan maandag 20 mei 2019

Doorbraak

Uiteindelijk werd Jena opgemerkt door televisiepersoonlijkheid Nick Cannon, die haar uitnodigde om te gast te zijn in de MTV-televisieshow Wild N' Out . De serie is een geïmproviseerde comedyshow vergelijkbaar met Whose Line Is It Anyway, waarin twee teams het tegen elkaar opnemen in geïmproviseerde games tot vermaak van het publiek. De show staat bekend om het optreden van verschillende beroemdheden en komieken, en om zijn spel genaamd Wild Style waarin teams veel tegen elkaar strijden door middel van freestyle rap. De show loopt sinds 2005 16 seizoenen.

Ze verdiende veel kennissen en vrienden door de show, wat leidde tot connecties met persoonlijkheden in de entertainmentkring. Ze speelde vervolgens in de muziekvideo getiteld Ah Yeah van Jacob Latimore, wat leidde tot uitnodigingen om in andere muziekvideo's te verschijnen.

Haar modelleringsinspanningen groeiden ook en ze begon zowel cosmetica als strandkleding te onderschrijven. Ze verscheen ook regelmatig als onderdeel van ANS Wolfpack en kreeg een rol in de sportfilm Mango Guava, die gaat over een hardloper die romantisch betrokken raakt, wat leidt tot desillusie.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Frumes een romantische band had met Nick Cannon, die mede verantwoordelijk was voor haar roem. De twee gedateerd en tien gepost foto's samen via Instagram. Nadat hun relatie was geëindigd, ging ze uit met Antonio Brown, wat nogal wat opschudding veroorzaakte omdat hij bekend stond om zijn betrokkenheid bij Chelsie Kyriss met wie hij naar verluidt nog steeds samenwoonde, omdat ze samen een gezin hadden. Frumes weigerde commentaar te geven op de relatie, maar verklaarde later dat ze niet meer samen waren.

Een van haar meest recente relaties was met profvoetballer Jesse Lingard, die vooral bekend is door het spelen met de Premier League-club Manchester United en het Engelse nationale team. De twee gingen een tijdje met elkaar uit, maar gingen uiteindelijk ook uit elkaar.

Volgens haar is ze een hondenliefhebber en bezit ze een hond die ze Yoda noemde naar het populaire Star Wars-personage. Ze houdt ook van boksen en eet graag watermeloenen. Net als tal van modellen is ze zeer actief online via accounts op sociale media. Ze heeft meer dan 3,5 miljoen volgers op Instagram, waarop ze voornamelijk berichten plaatst over haar modellenwerk. Ze werd geprezen om haar fysieke uiterlijk, dat verantwoordelijk was voor haar grote aantal volgers.

Aanbevolen