Modellen

Jenna Bentley's Wiki Biografie, leeftijd, afmetingen, echtgenoot

Jenna Bentley Wiki Biografie

Jenna Bentley werd geboren in Billings, Montana, VS, op 2 april 1989, dus onder het sterrenbeeld Ram en met de Amerikaanse nationaliteit - ze is populair vanwege haar modellencarrière en voor haar Instagram-account. Daarnaast is Jenna ook muzikant, songwriter, DJ en choreograaf.

Bekijk dit bericht op Instagram

Gelukkig Pasen ? hoe breng jij je dag door?? Ik ontspan aan het zwembad van @marinabaysands @visit_singapore ??

Een bericht gedeeld door Jenna~licious? (@jennabentley007) op 21 april 2019 om 19:41 PDT

Jeugd en onderwijs

Jenna is een beetje geheimzinnig als het gaat om haar vroege leven en tienerjaren, omdat ze niet veel over deze periode van haar leven met haar fans heeft gedeeld. Ze praat zelden over haar ouders, maar het is bekend dat ze heel dicht bij haar vader en moeder staat; ze heeft geen broers en zussen.

Er wordt gezegd dat Jenna altijd zo mooi was en dat ze een van de populairste meisjes op de middelbare school was. Ze had veel vrienden en een paar haters, maar niets dat een probleem voor haar was. Ze deed het goed op school, maar nadat ze begon met modellenwerk, besloot ze haar studieplannen een tijdje opzij te zetten - ze studeerde af aan de Skyview High School en concentreerde zich op haar modellencarrière. Zodra ze echter een naam voor zichzelf had opgebouwd, schreef ze zich in aan de Montana State University Billings en studeerde vier jaar later af.

Ik ben opgewonden om mijn eerste headshot als brunette te posten? het is veel natuurlijker en hoe ik er gewoonlijk uitzie op mijn dagelijkse ...

Gepost door Jenna Bentley Aan zaterdag 6 april 2019

Carrière van een model

Jenna's carrière werd een beetje per ongeluk gelanceerd en was volledig ongepland - Jenna droomde er niet eens van om model te worden en had geen plannen met betrekking tot haar toekomst.

Haar modellencarrière begon op de dag dat ze met haar ouders naar een basketbalwedstrijd ging kijken - ze zaten naast het veld en het was geen probleem om Jenna te zien, die erg lang en mooi is. Ze werd benaderd door een modellenscout zodra de game was afgelopen en uitgenodigd om haar eerste fotoshoot te doen.

Nadat dit goed ging, kreeg ze aanbiedingen om meer te doen, en al snel werd ze een veelgevraagd model - ze is vooral populair omdat ze op de voorpagina's van FHM en Maxim verschijnt, terwijl ze ook een Playboy-model is.

Muziek carriëre

Naast model is Jenna ook geïnteresseerd in muziek en heeft ze haar carrière ook in de muziekindustrie gelanceerd. Ze staat bekend als Lady J en is er zelfs in geslaagd om in 2005 een muziekfotoshoot te doen met de populaire rapper Wiz Khalifa – rap is eigenlijk haar favoriete muziekgenre.

Houd van het leven, relaties en controverses

Er zijn enkele controverses over Jenna's liefdesleven.

Jenna zou hebben geslapen met Playboy-chef Hugh Hefner, maar had geen officiële relatie met hem. Ze is nu dating rijke zakenman Ben Brown, die lang niet zo aantrekkelijk is als Jenna omdat hij behoorlijk te zwaar is, en meer dan 15 jaar ouder dan zij. Vanwege dit alles zou Jenna een 'goudzoeker' zijn - een vrouw die alleen met mannen uitgaat vanwege hun geld. Jenna is zeker niet bij Ben omdat ze van hem houdt, zoals de twee elkaar onlangs hebben ontmoet, maar ze lijkt te genieten van het leiden van een luxueus leven en ruilt mogelijk haar schoonheid en gezelschap ervoor in.

Jenna Bentley

Jenna praat niet over haar liefdesleven en haar persoonlijke zaken met haar fans, omdat ze dit privé probeert te houden, maar dankzij de paparazzi die altijd een manier vinden om dingen te ontdekken, hebben we de details van haar liefdesleven. Ze is momenteel aan het daten met Ben Brown, maar is niet getrouwd en heeft geen kinderen.

Likes en andere interesses

Jenna's grootste passie is modellenwerk terwijl haar nummer twee op reis is - foto's van tal van plaatsen in de VS zijn te zien op haar Instagram-account. Ze heeft aangegeven hoe ze overal naartoe zal reizen voor haar fotoshoots, omdat ze de locatie niet erg vindt, maar alleen onderweg wil zijn en plaatsen wil bezoeken waar ze misschien nog niet eerder is geweest.

Jenna houdt ook van sporten in de sportschool, omdat ze zegt dat dit erg belangrijk is voor haar om in vorm te blijven en het figuur te behouden dat ze nu heeft. Ze is een grote liefhebber van eten, maar is heel voorzichtig als het gaat om haar dieet - ze is een enorme chocoladeliefhebber, maar kan het niet eten vanwege suiker.

Jessica Lebel

Plastische chirurgie

De meeste mensen geloven dat Jenna mooi was toen ze 23 was, maar nu haar gezicht heeft vernietigd vanwege de plastische operaties die ze heeft ondergaan. In augustus 2018 wendde Jenna zich tot Beverly Hills plastisch chirurg Dr. Michael K. Obeng en vroeg hem om: haar voorhoofd verkleinen een centimeter, want dit zit haar al jaren dwars. Vlak voor de procedure zei Jenna: 'Ik ben er zo klaar voor om dit te laten doen. Iedereen lacht me uit omdat het geen gebruikelijke procedure is.'

Daarnaast heeft ze ook een lipoperatie ondergaan, waarna ze er zogenaamd niet zo goed uitzagen als ze had gehoopt – mensen die haar voor en na hebben gezien, hebben noemde haar plastische chirurgie een nachtmerrie .

Jenna heeft ook haar borsten verbeterd, maar deze procedure verliep volledig zoals gepland, maar ze praat niet graag over de plastische operaties die ze heeft gedaan.

Jenna Bentley

Uiterlijk en vermogen

Jenna is momenteel 30 jaar oud. Ze heeft lang blond haar en blauwe ogen, is 1,8 m lang en weegt ongeveer 57,6 kg. Ze heeft een zandlopervormig lichaam en draagt ​​schoenen maat zes.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het huidige vermogen van Jenna geschat op meer dan $ 500.000, en stijgt gestaag, grotendeels dankzij haar modellencarrière. Jenna werkte ook als escortdame en rekende $ 2.000 per uur, maar lijkt te zijn gestopt nadat ze met haar huidige vriend Ben begon te daten. Ook, nadat haar plastische operaties verkeerd waren gegaan, vroeg ze $ 700 per uur en verlaagde ze het tot $ 500.

Voeg mijn nieuwe reispagina toe op Instagram- https://t.co/shcRHaXNKl pic.twitter.com/je5eqTjxAX

— JENNA BENTLEY (@JennaBentley07) 29 juni 2019

Aanwezigheid op sociale media

Jenna is behoorlijk actief op verschillende populaire sociale mediaplatforms, omdat het belangrijk is voor haar modellencarrière om gezien te blijven op internet. Ze lanceerde haar Twitter-account in september 2009 en heeft tot nu toe bijna 72.000 volgers verzameld en meer dan 32.000 keer getweet. Haar Instagram-account wordt gevolgd door meer dan 710.000 mensen, terwijl ze er meer dan 460 foto's op heeft geüpload - ze heeft ook een Facebook-profiel, maar lijkt het alleen te gebruiken om contact te houden met haar vrienden en familie.

Jenna ook heeft een website waarop je haar bio kunt lezen, al haar eerdere werken kunt bekijken, links naar haar sociale media-accounts kunt vinden, haar een bericht kunt sturen als je vragen of suggesties hebt en haar kunt 'verwenn' door haar geld te sturen.

Aanbevolen