Beroemdheden

Jenna Vulcano's Wiki Biografie. Wie is de zus van Sal Vulcano?

Het vroege leven en gezin

Jenna Vulcano werd geboren op 4 augustus 1986 in New York City, VS, dus onder het teken Leo en met de Amerikaanse nationaliteit.

Foto door Mindy Tucker.www.withreservation.comtwitter: @withreservation

Gepost door Zout Vulcano Aan woensdag 5 augustus 2015

Ze bracht haar jeugd en jeugd door op Staten Island met haar familie – haar ouders zijn Adele en Sal Vulcano Sr., maar ze scheidden toen Jenna een klein meisje was. Haar vader hertrouwde met Dianne Fernandez , echter, noch Jenna, noch Sal Jr, of de derde broer of zus, Dana, hebben ooit geleden onder een gebrek aan aandacht en steun van hun ouders; integendeel, hoewel ze besloten uit elkaar te gaan, steunden ze al de inspanningen en keuzes van hun kinderen.

Educatieve achtergrond

Jenna studeerde aan de Monseigneur Farrell High School op Staten Island en studeerde vandaar af in 2004. Daarna ging ze naar het Kingsborough Community College in Brooklyn en studeerde in 2008 af met een BA in public relations.

Carrière

Volgens Jenna's LinkedIn-account werkt ze nu in de functie van medisch receptioniste voor een openbare kliniek in New York. Voordat ze deze baan kreeg, begon ze haar carrière als kantooradministrateur.

Sal Vulcano, Jenna's broer

Jenna's oudere broer, Salvatore Edward Anthony Sal Vulcano Jr. werd geboren op 6 november 1976 in New York City, VS. Sinds 2019 is hij een ervaren acteur, komiek, producer en auteur van het boek dat is geschreven over het proces van het maken van zijn beroemde stripshow Impractical Jokers, gelanceerd in 2011. Zijn boek kwam in 2014 in de winkels en vertelde het verhaal van Sal en zijn vrienden James Murr Murray, Joe Gatto en Brian Quinn, die eigenlijk al vroeg in de schooljaren van Sal begon toen hij zijn vrienden voor het eerst ontmoette.

Bekijk dit bericht op Instagram

Hé Austin, Texas! Het Moontower Comedy Fest is bijna hier! @moontowercomedy geeft 2 tickets weg voor mijn headliner-show op 26-4 in @Paramountaustin! Ga naar hun Instagram-pagina om mee te doen!

Een bericht gedeeld door Zout Vulcano (@salvulcano) op 10 april 2019 om 9:48 uur PDT

Ze begrepen al snel dat ze op dezelfde lijn zaten in hun gevoel voor humor, grappen en andere grappige dingen die ze besloten te creëren en samen te doen. Het succes kwam niet van de ene op de andere dag, en na zijn afstuderen aan St. John's University met een BA in financiën, moest Sal helemaal opnieuw beginnen, een korte tijd als pizzaman werken en vervolgens als barman bij The Full Cup. Hij vergat zijn dromen echter niet en trad op als stand-upcomedian op kleine podia, samen met comedians als Big Jay Oakerson, Godfrey en Chris DiStefano, en toerde door de VS. Hij verscheen ook in een aantal films: Bones (2005), Criss-Cross (een tv-film, 2005) en Just Another Romantic Wrestling Comedy (2006).

Zijn ervaring bleef zich uitbreiden en het project waar ze allemaal al een lange tijd aan hadden gewerkt, kwam eindelijk tot wasdom. Hun Impractical Jokers begon als een YouTube-serie, maar kwam al snel op truTV, die op 15 december 2011 in première ging. De tv-serie was een groot succes en duurde acht seizoenen. James Murray kondigde ook aan dat er in 2020 nog een show, gebaseerd op de plot en cast van Impractical Jokers, uitgezonden zal worden, getiteld Impractically Speaking Live.

Jenna's verschijning in Onpraktische Jokers

Jenna was altijd dicht bij Sal toen hij zijn Onpraktische Jokers maakte, hoewel ze in geen enkele aflevering van de show verscheen.

Ze kende zijn vrienden, maar het idee van grappen kwam pas in de laatste aflevering van seizoen 3 bij hen op. Aangezien het belangrijkste idee van de show is om een ​​speciale manier te vinden om een ​​persoon in de maling te nemen, Sal, James, Brian en Joe vaak bedacht en bedachten ze zelfs verschillende soorten spoofs voor andere mensen, maar het echte plezier begon toen ze grappen over elkaar begonnen te maken. Omdat ze elkaar goed kenden, was het vrij moeilijk om het proces van het plannen van een grap te verbergen, dus toen het met succes werd uitgevoerd, was het plezier erg hoog. Sal organiseerde een grote truc met James Murray in de laatste aflevering van seizoen 2, dus James wilde wraak nemen en vroeg Jenna om hem een ​​plezier te doen, en ze planden allebei een speciale grap voor Sal.

grap huwelijk

James en Jenna trouwden voor de grap - ze organiseerden een echte huwelijksceremonie, ondertekenden alle papieren om het huwelijk 'echt' te maken en filmden zelfs een liefdesverhaalfilm zoals koppels die gewoonlijk aan hun gasten laten zien tijdens de ceremonie. In de video gedragen Jenna en James zich alsof ze al heel lang verkering hadden, erg verliefd op elkaar waren en hun namen in een hart op het zand op het strand schreven. Dus bedekten ze Sals ogen en brachten hem naar de kapel waar alle genodigden waren, inclusief beide ouders. Toen ze Sal's ogen openden, die alleen maar kon zien hoe zijn zus door het gangpad liep in een witte trouwjurk en een sluier naar haar aanstaande echtgenoot, James Murray.

Sal probeerde te lachen om de ceremonie te verpesten, maar toen hij zag dat de papieren echt waren, kon hij alleen maar met verbazing toekijken hoe de ceremonie verder ging. Het grappigste was dat alleen de priester Jenna bij naam noemde, want in zijn gelofte noemde James haar Sal's zus: 'Ik neem je voor wie je bent, en wie je bent... is Sal's zus', zei hij, recht in haar ogen kijkend , terwijl ze antwoordde: 'Ik, de zus van Sal, neem jou, Murr, als mijn echtgenoot...' – en de gasten barstten in lachen uit. James vervolgde: ‘Wat een geweldig moment, op dezelfde dag krijg ik een vrouw en een broer’. Sal kon zijn ogen niet geloven en fluisterde alleen krachtige taal, kijkend naar James.

Op het moment dat de priester vroeg of iemand daar bezwaar maakte tegen hun huwelijk, plakten Joe en Brian Sals mond af zodat hij niets kon zeggen. Hoewel de grap best goed was, werd het 'huwelijk' binnen 24 uur ontbonden. James schreef de volgende dag na hun huwelijk op zijn Twitter: ‘Oh, nog 2 dingen. Ja, ik ben wettelijk getrouwd met de zus van Sal, geen grap. En ja hoor, we hebben het huwelijk nietig verklaard…na de huwelijksnacht! Wraak rockt'.

Priveleven

Hoewel Jenna in een grap met James Murray 'trouwde', heeft ze geen informatie over haar privéleven gedeeld en heeft ze nooit details over haar huidige of voormalige vriend (en) genoemd. Volgens de beschikbare informatie is Jenna nooit getrouwd geweest en heeft ze geen kinderen, hoewel ze grapjes probeerde te maken met haar volgers op Twitter. foto's plaatsen van haar nichtjes en zei dat het haar dochter was die 14 jaar oud was (wat zou betekenen dat ze beviel toen ze 19 was).

Jenna Vulcano en James Murray

Haar vrienden van het project van Sal onthulden echter de waarheid in de opmerkingen en zeiden dat het niet haar dochter op de foto was.

Hobby's en interessante weetjes

Jenna houdt van basketbal, voetbal en hockey, aangezien ze deze sinds haar jeugd veel speelde met haar broer Sal; hij hield van sporten toen hij op de middelbare school zat en speelde veel met Jenna en nam haar mee naar hun wedstrijden met zijn vrienden. Jenna houdt ervan om haar broer voor de gek te houden, en wetende dat hij bang is voor katten en dat hij een germafoob is (iemand die geobsedeerd is door reinheid en bang wordt voor alle soorten bacteriën) gebruikt ze deze zwakke lekken vooral om de grappen goed te maken .

Aanwezigheid op sociale media

Jenna is niet erg actief op sociale media. Ze had vroeger een Twitter account, hoewel ze in 2015 stopte met posten, niet eens 1.000 lezers kreeg. Ze had ook een Instagram-account, maar heeft dat uiteindelijk verwijderd. Ze gebruikt Facebook niet, of stelt haar privacy-instellingen in ieder geval zo in dat een willekeurige gebruiker haar pagina niet kan vinden in de zoekopdracht.

Verschijning

Jenna heeft lang zwart haar en bruine ogen. Ze is 1,67 m lang en weegt ongeveer 60 kg – haar vitale statistieken zijn op dit moment niet beschikbaar.

Vond deze echt gênante foto van mij toen ik 18 was x pic.twitter.com/OtU4yws5Mg

— Jenna Vulkaan (@xx_Jenna_xx_) 5 augustus 2015

Vermogen en salaris

Volgens gezaghebbende bronnen is het vermogen van Jenna vrij bescheiden en wordt het geschat op ongeveer $ 100.000. Wat haar broer Sal betreft, zijn vermogen is veel groter, aangezien hij prestigieuze functies bekleedt als co-creator en schrijver van een populaire show, en ook veel geld verdient door op te treden als komiek. Om precies te zijn, zijn vermogen wordt geschat op ongeveer $ 4,5 miljoen. Terwijl hij blijft werken aan nieuwe seizoenen van zijn tv-serie Impractical Jokers en ook een script schrijft voor de Impractical Jokers-film, zal zijn vermogen in de toekomst groeien. Het is vermeldenswaard dat Jenna niet in de film zal verschijnen, althans voorlopig staat haar naam niet in de lijst van de cast.

Aanbevolen