Ankers

Jennifer Lahmers (Fox 5 NY) Wiki Biografie, leeftijd, lengte, echtgenoot, salaris

Jennifer Lahmers (Fox 5 NY) Wiki Biografie en leeftijd

Jennifer Lahmers werd geboren op 19 februari 1984 in Oho, VS, wat betekent dat haar sterrenbeeld Waterman is, haar nationaliteit Amerikaans is en medio 2019 35 jaar oud is. Jennifer is vooral bekend als verslaggever en heeft op dat gebied gewerkt voor Fox 5 WNYW en Back9 Network.

Sta op en schitter! Maandagen zijn zwaar, maar we beginnen er in ieder geval samen aan! Tweet ons jouw #wake-upmoment ? pic.twitter.com/oDDGWQQ4hD

- Jennifer Lahmers (@JennLahmers) 1 oktober 2018

Netto waarde

Meer dan $ 1,5 miljoen; jaarsalaris is ~ $ 100.000.

Etniciteit en achtergrond

Ze is de dochter van William en Cathy Lahmers, en is blank, met bruine ogen en bruin haar, dat ze soms een lichtere tint verft. Ze is 1.80 meter lang. Jennifer was een studente van de Universiteit van Ohio, maar deelt geen andere informatie uit haar beginjaren.

Jennifer Lahmer

Sociale media

Sommige van Lahmers' laatste berichten op Twitter bevatten er een waarin ze schreef dat Ladyboss waarschijnlijk een ander woord is dat ik nooit meer voor altijd wil horen. Daarnaast retweette ze een foto van zichzelf en haar collega, Sukanya Krishnan, en begin mei retweette ze deelde een video waarin ze schreef over dating dealbreakers, en vroeg haar fans naar hun mening erover. Bovendien schrijven veel van haar fans tweets over haar, waarbij één fan zegt dat Jennifer elke dag mooier wordt.

Instagram

Ze heeft onlangs een selfie gepost met het bijschrift Bedankt @jsgonzalezz voor het veranderen van deze met waterige ogen, rode neus, donkere omcirkelde allergie bereden meid in een ochtendnieuws-dame. Ik weet niet hoe je het doet. Kun je nu mijn sinussen glamsquad? Bedankt. Haar fans lijken de foto geweldig te hebben gevonden en complimenteerden haar vervolgens met haar uiterlijk. Daarnaast plaatste ze een foto van zichzelf op een paard, en voegde er gekscherend aan toe Als het paard fotogenieker is dan jij.

Bekijk dit bericht op Instagram

Eindelijk vrijdag! Ontspannen na een lange week. Wie is er nog meer klaar voor het lange vakantieweekend? Wat zijn jouw plannen voor de onofficiële aftrap van de zomer? #MDW

Een bericht gedeeld door Jennifer Lahmers (@jennlahmers) op 24 mei 2019 om 17:26 PDT

Carrière

In 2010 begon Lahmers te werken als humorcolumnist voor The Hartford Courant, die in de loop van een jaar in de functie bleef. Jennifer werd vervolgens ingehuurd door FOX CT als nieuwslezer/verslaggever voor televisie, en in 2011 trad ze toe tot Hartford Magazine / Life Publications, en was hun humorcolumnist, voordat ze het jaar daarop begon te werken voor Back9 Network Inc., waar ze twee jaar bleef. Daarna kreeg ze de baan van verslaggever bij Fox5 WNYW in New York City, waar ze tot op de dag van vandaag werkt.

Relatie status

Over de relatiestatus van Lahmers gesproken, ze wil niet te veel informatie over dat onderwerp delen, omdat ze liever geheim blijft. Ze was in 2011 getrouwd met een man genaamd James Bosworth, maar hun huwelijk mislukte en twee jaar later scheidden ze. Ze ging toen uit met Dr. Mike, een gerenommeerde YouTuber en arts, omdat ze veel foto's met hem plaatste, maar het lijkt erop dat hun relatie ook eindigde.

Dr. Mike YouTube-carrière

Mike maakte zijn debuut in april 2017 met de video WELCOME TO MY CHANNEL! | Dokter Mike. Daarna uploadde hij HOE DRUGS WERKEN: HIP-HOP EDITIE | Dokter Mike, die door 300.000 mensen is bekeken en LOVE YOU, MOM | MOEDERDAG HULDE | Dokter Mike. In de laatste sprak hij over zijn overleden moeder, wat zijn fans lijken te hebben gewaardeerd, terwijl ze doorgingen met het schrijven van opmerkingen als Mijn god, je moeder klinkt als een ongelooflijke vrouw. Briljant en hardwerkend.. Aan de andere kant zijn zijn meest populaire video's Real Doctor Reacts to GREY'S ANATMY | Medisch drama recensie | Dokter Mike, met 16 miljoen views, Real Doctor Reacts to THE GOOD DOCTOR | Medisch drama recensie | Dokter Mike en Dokter reageren op: GRAPPIGSTE MEDISCHE MEMES!. Die laatste groeide uiteindelijk uit tot een succesvolle serie video's op zijn kanaal. In totaal zijn de video's van Mike 215 miljoen keer bekeken, wat zeker een grote rol speelt in zijn financiën.

Aanbevolen