Beroemdheden

Jennifer Tran's Wiki Biografie, leeftijd, lengte, vriendje, vermogen

Wie is Jennifer Tran?

Social-medianetwerken zijn nog nooit zo populair geweest als nu, en talloze mensen hebben ze gebruikt om hun talenten te uiten en het publiek te bereiken. Een van hen is onze Jennifer Tran; ze is een Instagram-ster, die bekendheid heeft gekregen door korte video's en foto's van zichzelf te delen, die het publiek hebben aangetrokken. Ze heeft nu meer dan 410.000 volgers op haar officiële Instagram-account.

Bekijk dit bericht op Instagram

Goedemorgen schatjes? | vertel me waarom mijn wangen zo mollig zijn?

Een bericht gedeeld door thai-lee-an? (@thailiian) op 9 juni 2019 om 8:36 uur PDT

Dus, wil je meer te weten komen over Jennifer Tran, van haar kinderjaren tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief haar persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan bij ons voor de lengte van het artikel, want we brengen je dichter bij deze prominente persoonlijkheid op sociale media.

Jennifer Tran Wiki: Leeftijd, kinderjaren en opleiding

Geboren Jennifer Angkavanit Tran op 2 januari 2003 in Canada, ze is van zeer gemengde Thaise, Chinese, Dominicaanse, Duitse en Italiaanse afkomst. Helaas doet Jennifer nogal geheimzinnig over haar jeugd en heeft ze niets gedeeld met haar ouders, zoals hun namen en roepingen, en heeft ze ook niet onthuld of ze broers of zussen heeft of niet. Verder heeft Jennifer niet bekendgemaakt naar welke school ze gaat, en zelfs niet of ze naar school gaat.

Jennifer Tran

Carrièrebegin

Jennifer was pas 12 jaar oud toen ze haar online carrière begon; eerst opende ze een account op de videodienst Musical.ly, waarop ze meer dan 600.000 volgers heeft verzameld. Ze zou korte video's uploaden waarin ze haar dans- en zangkunsten liet zien, wat mensen van over de hele wereld aantrok, en in een mum van tijd had ze honderdduizenden mensen die naar haar video's keken. Ze begon met het verkennen van andere sociale-mediaplatforms, waaronder Instagram in 2016, en begon foto's van zichzelf te uploaden, naast video's, waarin ze sexy outfits had, wat alleen maar meer mensen naar haar account trok. Ondanks haar jonge leeftijd begonnen talloze mensen haar te volgen, waardoor ze populairder werd.

Stijging naar bekendheid, Instagram, YouTube

Met elke nieuwe foto bijna dagelijks, nam Jennifers populariteit toe - haar foto's werden steeds sexyer en het aantal van haar volgers nam dramatisch toe. Ze had al snel meer dan 100.000 en medio 2019 heeft dat aantal meer dan 410.000 bereikt, wat haar een ster heeft gemaakt. Ze heeft meer dan 160 foto's van zichzelf op Instagram, in verschillende kleding en op verschillende plaatsen, zoals Toronto Canada, Los Angeles Californië en New Orleans Louisiana.

Jennifer heeft samengewerkt met een aantal merken, zoals Top Shelf Tech, Kala Kouture, Great Co. en My Outfit Online, en naast haar populariteit op Instagram, is ze onlangs haar officiële YouTube-kanaal gestart en heeft ze al ongeveer 100.000 abonnees. Ze heeft tot nu toe slechts een paar video's geüpload, zoals The Truth About My Age… | Vraag en antwoord, daarna reageren op mijn oude 13-jarige Musicallys en Slickkkk Bun-zelfstudie | Thailiian, onder anderen. Haar video's hebben nu ongeveer 220.000 views, wat ook heeft bijgedragen aan haar populariteit en rijkdom.

Jennifer Tran Net Worth

Sinds de lancering van haar carrière is Jennifer behoorlijk populair geworden en haar succes heeft haar rijkdom alleen maar vergroot. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Jennifer Tran is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Tran zo hoog is als $ 700.000, wat nog steeds behoorlijk is, vind je niet? Ongetwijfeld zal haar vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet.

Jennifer Tran Persoonlijk leven, Daten, Vriendje

Wat weet je over het persoonlijke leven van dit prominente model? Nou, Jennifer is nogal geheimzinnig over details, maar we zijn er toch in geslaagd om enkele interessante feiten over haar leven te ontdekken. Als het op haar liefdesleven aankomt, is Jennifer momenteel single en volledig gefocust op haar ontluikende carrière.

In haar vrije tijd houdt Jennifer van reizen en staat ze open voor nieuwe ervaringen, maar brengt ze ook graag tijd met haar door neef Onyx . In tegenstelling tot andere social media-sterren heeft Jennifer geen actieve Facebook- of Twitter-pagina's.

Jennifer Tran Lengte, gewicht en lichaamsafmetingen

Weet je hoe lang Jennifer Tran is en hoeveel ze weegt? Nou, Jennifer staat op 5ft 2ins, wat gelijk is aan 1,57m, weegt ongeveer 114lbs of 52kgs, en haar vitale statistieken zijn 35-24-34. Jennifer heeft zwarte ogen en lichtbruin haar, maar verft het vaak rood en draagt ​​soms zelfs pruiken in verschillende kleuren, van zwart tot blond. Jennifer is een fervent fan van tatoeages en heeft al een tatoeage op haar linkerarm, een beetje Chinees schrift, wat jij kan hier zien .

Aanbevolen