Ankers

Jennifer Valdez (CBS 46 weer) Wiki Bio, leeftijd, lengte, echtgenoot, salaris

Wie is Jennifer Valdez?

Jennifer Valdez werd geboren op de 5eeNovember 1981, in Florida, VS van Argentijnse afkomst. Ze is een televisiepresentator, schrijver en een meteoroloog die waarschijnlijk het best wordt erkend als verslaggever bij CBS46's meteorologisch nieuws op ochtend- en middagnieuws. Daarnaast staat ze bekend om haar eigen blog waarop ze interessante verhalen deelt met veel mensen.

Bezoek ons ​​nu op CBS46 om 17.00 uur en 18.00 uur voor het laatste nieuws over meer regen dat onze kant op komt! #Niet weer

Gepost door Jennifer Valdez CBS46 Aan dinsdag 11 juni 2019

Het vroege leven en onderwijs

Omdat Jennifer haar persoonlijke leven graag privé houdt, is er bijna geen informatie over haar jeugd beschikbaar voor het publiek. Eén ding is echter bekend: hoewel ze in Florida is geboren, komt haar hele familie oorspronkelijk uit Argentinië. Daarom spreekt ze niet alleen vloeiend Spaans, maar het is ook haar andere moedertaal die haar tweetalig maakt. Bovendien staat ze erom bekend dat ze al van jongs af aan geïnteresseerd was in weersvoorspellingen en -voorspellingen en in rapportages. Daarom ging ze, na haar toelating tot de middelbare school, in 1999 naar de Universiteit van Florida met als hoofdvak Telecommunicatie. Na het behalen van een bachelordiploma in 2003, schreef ze zich in aan de Mississippi State University met een Master of Science-graad in Geowetenschappen. Na haar afstuderen in 2005 kreeg ze de kans om stage te lopen bij de afdeling meteorologie van The Weather Channel.

Carrièrebegin

Direct na het afronden van haar stage in april 2005, werd ze gevraagd om als meteoroloog in het weekendavond bij het tv-station WYFF in Greenville, South Carolina, te werken. Ten eerste verscheen ze drie keer per week op tv en bracht ze allerlei verhalen, waaronder wetenschap, het weer en maatschappelijk belangrijke verhalen. omdat ze echter een specialist in meteorologie was en omdat dat haar grootste passie was, kreeg ze de kans om een ​​van de weinige journalisten te zijn tijdens de tropische storm Cristobal en de orkaan Ernesto die live verslag uitbrachten vanaf de kust van Carolina, met veel andere stations, waaronder NBC, met live shots van het toneel. Dat was toen ze de aandacht van het publiek trok en toen ze talloze banen kreeg aanbiedingen van andere tv-zenders.

Jennifer Valdez

Ze besloot het aanbod van NBC Weather Plus te accepteren en begon alle soorten zware weersomstandigheden live te verslaan, inclusief het gelijktijdig volgen van stormen voor zowel NBC als WYFF. Dienovereenkomstig besloot de directeur van WYFF dat Jennifer de beste vervanger zou zijn voor hun hoofdmeteoroloog terwijl hij afwezig was, dus begon ze dat werk te doen en ook als verslaggever voor weekdagen. Tot slot, tijdens haar laatste jaar bij WYFF, werd Valdez toevertrouwd met zeer belangrijke taken, zoals het maken, produceren en presenteren van voorspellingen voor het avondnieuws van 18:00 en 23:00 uur.

CBS Atlanta en WGCL

Na haar vertrek bij WYFF in mei 2008 werd Jennifer ingehuurd door een van de meest bekende en prominente tv-stations in de VS, CBS Atlanta/WGCL. Ze werd de belangrijkste ochtend en middag meteoroloog voor CBS46 News, het maken, produceren en presenteren van prognoses met toegang tot meer dan vijf miljoen mensen in de VS. Daarnaast is ze doorgegaan met de live verslaggeving van zeer gevaarlijke weersomstandigheden. Bovendien had ze de leiding over verschillende nieuwe taken, zoals het interviewen van beroemdheden, het rapporteren van concerten, festivals, prijsuitreikingen en gemeenschapsevenementen.

Bovendien probeerde ze, naast al deze verplichtingen, zichzelf in een geheel nieuwe rol - ze werd mede-presentator van een ochtendshow getiteld Better Mornings Atlanta, waar ze haar eigen onderzoek deed en plande hoe de hele show uit te voeren, haar gasten voorbereidde op goede communicators zijn op live tv en interviews afnemen. Na meer dan drie jaar besloten de producenten haar te verplaatsen naar een ander tv-programma op hetzelfde station, genaamd Atlanta Plugged In, waar ze de leiding had over dezelfde dingen als bij de vorige show.

Persoonlijk leven, nettowaarde en aanwezigheid op sociale media

Zoals eerder vermeld, is Jennifer erg privé over haar persoonlijke leven, dus de enige dingen waar we zeker van zijn, is dat ze al meer dan 10 jaar getrouwd is en dat het paar een meisje heeft dat in augustus 2011 is geboren en een zoon geboren op de 4eFebruari 2014. Ze staat heel dicht bij haar familie en plaatst vaak foto's met haar man en kinderen op haar sociale media-accounts.

Bekijk dit bericht op Instagram

Breng mij terug! Het was zonnig en warm – en nu dit! Lol! Het laatste nieuws over de kou en wind nu @cbs46

Een bericht gedeeld door Jennifer Valdez (@jennifervaldezcbs46) op 16 april 2018 om 2:13 uur PDT

Ze is momenteel actief op Facebook en Twitter met meer dan 5.000 volgers. Ze had ook een Instagram account, maar de laatste foto's zijn meer dan een jaar geleden geplaatst. Wat haar nettowaarde betreft, wordt door gezaghebbende bronnen geschat dat Jennifer haar nettowaarde op meer dan $ 100.000 schat, die is verzameld door haar meer dan succesvolle carrière als meteoroloog. Over haar lichaamsafmetingen gesproken, het is alleen bekend dat ze 1.80 meter lang is.

Aanbevolen