Beroemde Echtgenoten

Jeremy Scher Wiki Biografie. Jedediah Bila man's leeftijd, netto waarde

Het vroege leven, familie

Jeremy werd geboren op 6 maart 1982 in Tenafly, New Jersey, VS, maar er is niets bekend over zijn familie, zelfs niet of zijn ouders nog leven of dat hij broers of zussen heeft. Waarschijnlijk zal Jedediah in de toekomst enkele details van Jeremy's familieleden onthullen, maar voorlopig is er bijna niets met zekerheid bekend.

Opleiding

Jeremy was een ijverige student en studeerde met de hoogste onderscheiding af aan de Tenafly High School in New Jersey, waarna hij naar de Rice University ging waar hij afstudeerde met een BA in Arts and Cognitive Science.

Gepost door Jedediah Bila Aan zaterdag 20 april 2019

Carrière

Direct na zijn afstuderen kreeg Jeremy werk aangeboden bij het bedrijf Accenture, in de functie van managementconsulting-analist. Hij werkte daar een jaar en accepteerde toen een andere baan bij de Hachette Book Group, een productiehuis, en waar hij momenteel werkt op de afdeling strategische uitgeversactiviteiten. Hij treedt ook op als zakelijk adviserend medewerker voor het bedrijf FreeWheel.

Wie is Jedidiah Bila?

Jedediah Louisa Bila, een tv-persoonlijkheid, een auteur en een columnist, werd geboren op 29 januari 1979 in Brooklyn, New York City, VS, in een familie van Italiaanse nakomelingen, maar bracht haar jeugd door op Staten Island. In 2000 studeerde ze af aan het Wagner College met een B.A. in het Spaans, en vervolgens met een MA in Spaanse literatuur van de Columbia University. Jedediah werd een tv-presentator in 2009, toen ze werd opgemerkt door Mark Levin, een radiopresentator, nadat ze een slimme recensie van Marks boek op haar blog had geschreven, en Mark zijn co-host vroeg om Jedediah uit te nodigen voor zijn radiotalkshow om te bespreken haar gedachten over zijn boek. Al snel werd Jedediah een commentator op MSNBC en CNBC, toen kreeg ze in 2013 werk aangeboden bij Fox News, en werkte ze aan verschillende programma's zoals The Five, Outnumbered, enz. Wat betreft haar tv-hostingcarrière, verliet ze onlangs ABC's The View waar ze werkte sinds 2016 en werkt momenteel als co-host bij Fox on Friends Weekend. Jedediah werd twee keer genomineerd voor een Emmy.

️? pic.twitter.com/DJFw8iIdn1

- Jedediah Bila (@JedediahBila) 30 april 2019

In 2011 publiceerde ze haar eerste boek getiteld Outnumbered: Chronicles of a Manhattan Conservative, een autobiografisch verhaal van haar werk tijdens de presidentsverkiezingen in 2008. Sindsdien heeft ze een ander boek geschreven met de titel #Donotdistrub: How I Ghosted My Cell Phone to Take Back My Life , gepubliceerd in 2018.

Persoonlijk leven, huwelijk met Jedediah Bila

Jeremy begon te daten met Jedediah in 2016, en ze verloofden zich op 12 juni 2017, en trouwden vervolgens op 17 februari 2018. Jedediah gaf toe dat ze wilde dat haar huwelijk zo conservatief mogelijk zou zijn, hoewel ze wist dat ze bekend stond als 'een onruststoker en een regel breker'. Ze deelde in haar interview met The Daily Mail in 2018 dat ze een stijlvolle witte jurk wilde hebben, maar voordat ze Jeremy ontmoette, dacht ze dat ze ergens op het strand met haar toekomstige echtgenoot zou trouwen met een paar vrienden die waren uitgenodigd voor de ceremonie. De bruiloft verwelkomde zelfs 60 goede vrienden en familieleden en vond plaats in een kerk. Jedediah zorgde goed voor haar bruiloftslook door een speciale kanten baljurk te bestellen, gemaakt door Rita Vinieris, en ze droeg ook diamanten oorbellen van Susan Hanover en een witgouden filet bestrooid met diamanten. De trouwringen zijn verzorgd door Gem Trends. Jeremy droeg een stijlvolle zwarte smoking met een gouden trouwring.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik ben geen Valentijnsdag, maar man, ik hou elke dag meer van dat gezicht.❤️

Een bericht gedeeld door Jedediah Bila (@jedediahbila) op 14 februari 2019 om 12:00 uur PST

Jedediah heeft verteld dat hoewel ze een aantal maanden bij Jeremy woonde, ze nog steeds het gevoel had dat alles veranderde op het moment dat ze getrouwd werden. ‘Mijn leven zal vanaf nu anders zijn en ik ga trouwen’, zei ze eens in haar interview met The Daily Mail. De gasten genoten van Atlantische zalm en filet mignon als hoofdgerecht en hadden vanille en chocolade bruidstaart gevuld met zachte mousse. De firma Pedestals zorgde voor het bloemstuk van de ceremonie en het feest, Hart to Hart Entertainment zorgde voor de muziek. De hele ceremonie in het algemeen was gepland en georganiseerd door Michael Russo, een professionele evenementenmanager en een tv-presentator voor de Mikie Saves the Date-show. Jordan Matter, een goede vriend van de familie, was de fotograaf van de ceremonie.

Hobby's en interesses

Jeremy brengt, net als zijn vrouw Jedediah, graag tijd door met reizen. Ze kregen de kans om de wereld rond te vliegen tijdens hun huwelijksreis naar Europa. Ze bezochten Italië, waar ze de kans kregen om te zwemmen – Jeremy zwemt heel goed. Hij gaat ook graag naar bowlen, amusementsparken met attracties en cafés. Hij houdt ook van lezen.

Aanwezigheid op sociale media

Jeremy probeert zijn privéleven rustig te houden - hij heeft geen Instagram-, Facebook- of Twitter-accounts, hoewel zijn vrouw Jedediah erg actief en populair is op verschillende sociale-mediaplatforms, dus je kunt talloze foto's van haar en Jeremy zien in haar rekeningen die voor iedereen openstaan. Haar Instagram account heeft bijna 100.000 abonnees, haar Twitter wordt gelezen door meer dan 275.000 volgers, en haar Facebook pagina wordt geliked door meer dan 120.000.

Gepost door Jedediah Bila Aan Donderdag 18 oktober 2018

Verschijning

Jeremy heeft kort zwart haar; zijn ogen zijn bruin. Hij is iets groter dan zijn vrouw Jedediah, dus zijn lengte is waarschijnlijk ongeveer 1,75 m, terwijl zijn gewicht op dit moment niet beschikbaar is. Hij ziet er fit uit en brengt tijd door in de sportschool om voor zijn figuur te zorgen. Wat zijn kledingstijl betreft, geeft hij de voorkeur aan vrijetijdskleding waar hij zich prettig bij voelt, zoals jeans en overhemden. Als hij naar zijn werk gaat, verandert hij zijn casual looks voor meer classy.

Netto waarde

Gezaghebbende bronnen schatten dat het vermogen van Jeremy meer dan $ 500.000 is, terwijl het vermogen van Jedediah groter is en geschat wordt op ongeveer $ 1,5 miljoen. Jeremy blijft werken in zijn huidige functie van Business Advisory Associate, dus zijn vermogen zal in de toekomst groeien.

Aanbevolen